Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

דווקא עובד יפה מאד בלמבורגיני ודוקאטי ועכשיו אפילו ניתן לנהוג/לרכב בהן מבלי שיתפרקו ו/או להיזקק למוקד חילוץ בזיכרון החיוג המהיר...

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם

כבר יש על בסיס הטוארג ג'יפ של פורשה שאפילו הם מיוצרים בשת"פ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הכל כסף. מה שלא מרוויח לא יכול להתקיים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הטוארג (הטעות מכוונת) היה הדגם הכי מצליח כלכלית של פורשה מעולם. אנשים קנו כמו משוגעים, כולל את דגמי הבסיס עם מנועים ותיבות של VAG פרופר. אז אם אפשר לייצר טוארג (עם שינויים כאלו ואחרים כמובן) ולמכור עם תג של פורשה וב-50% יותר, אז למה לא למכור עם תג של למבורגיני ב-150% יותר?

פורסם

אני מהמר " על עיוור" ואפילו מבלי להכנס לקישור שצרפת, שהרכב שטח הזה של למבורגיני יהיה יותר טוב מרכב השטח האחרון שלהם, ככה שאני לא ממש מבין על מה התלונות.

Lamborghini_Cheetah_pic_22189.jpg

אגב, אני עוד לא פגשתי את זה שנהג על פורשה קאיין ואמר "אופפפפפ, רואים שזה מבוסס על VW"

מה אתם אומרים?

לדעתי אקזוטיקה איטלקית לא יכולה להיות בבעלות גרמנית, זה פשוט לא עובד.

הבריטים אמרו בדיוק אותו דבר על זה שאריסטוקרטיה בריטית (יגואר) לא יכולה להיות בידיים של פורד או הודים אבל הפלא ופלא (כמו שכבר רמזו לך), פתאום יגואר נהפכו לכלים אמינים, מה שהם מעולם לא היו.

הטוארג (הטעות מכוונת) היה הדגם הכי מצליח כלכלית של פורשה מעולם. אנשים קנו כמו משוגעים, כולל את דגמי הבסיס עם מנועים ותיבות של VAG פרופר. אז אם אפשר לייצר טוארג (עם שינויים כאלו ואחרים כמובן) ולמכור עם תג של פורשה וב-50% יותר, אז למה לא למכור עם תג של למבורגיני ב-150% יותר?

אני מבין שאתה כבר החלטת שהלמבורגיני תהיה מבוססת על הטוארג, מעניין...! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק תיקון קטן - יגואר הודית כמו שוולבו סינית.

ההודים לא מתערבים בייצור או בפיתוח, בדיוק כפי שג'ילי אינה מתערבת בוולבו, מהטעם הפשוט שאין להם מספיק ידע, ובטח לא בפלח השוק שאליו מכוונת יגואר.

יגואר היו חייבים להבלע בחברה גדולה באם היה ברצונם לשרוד; פלח השוק של מכוניות הפאר רווחי אמנם, אך קטן מידי על מנת להחזיק חברה ולממן פיתוח עתידי.

סביר להניח שה SUV של למבורגיני יתבסס בדרך זו אחרת על מכונית קיימת, וזו יכולה להיות הטוארג או ה Q7 של אודי.

פיתוח SUV מהיסוד לא נראה הגיוני בעליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל זה נראה פשוט מושלם, לא אתנגד לראות כמה כאלה על כבישי ישראל ואז לבכות שאין לי את היכולת להרשות כזו

Opel Adam S 2017

פורסם

הימור שלי- ה-SUV הזה יימכר בכמויות משמעותיות כך שמבחינה כלכלית זה כנראה יהיה צעד חכם.

הימור 2, הרכב יתבסס על SUV של אאודי, יש לא מעט פעילות בין המותגים האלה וסביר להניח שלא תיהיה התבססות על דגם של VW שכמותג נתפס עממי יותר בהשוואה לאאודי.

לנו חובבי הרכב זה נשמע “לא תקין“ שמותג רכבי על ייצר SUV אבל רצוי לזכור שאותה פסימיות שיש לנו עכשיו היתה שם בהכרזה על הקאיין שלימים התברר כמהלך מבריק של פורשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רק חסר שידחפו את שילוב המחלה TSI וDSG העלוב של VW.

מקווה שהאיטלקיות תיהיה לפחות.

ה "מחלה" הזו להגדרתך, שולטת היום בתחום יחידות ההינע, ותשלוט גם בעתיד הנראה לעין.

אין שום אפשרות אחרת זולת השילוב של מנועים קטנים ומוגדשים ותיבות הילוכים רובוטיות , על מנת להגיע לנתוני זיהום אוויר נמוכים וביצועים טובים.

במוקדם או במאוחר כל עולם הרכב יישר עמם קו.

אין מה לעשות, תמיד החלוצים משלמים מחירים.

כל שנה למעלה ממיליון לקוחות קונים את המחלה הזו, אגב, אז סימן שהיא לא כזו נוראית.

לנו חובבי הרכב זה נשמע “לא תקין“ שמותג רכבי על ייצר SUV אבל רצוי לזכור שאותה פסימיות שיש לנו עכשיו היתה שם בהכרזה על הקאיין שלימים התברר כמהלך מבריק של פורשה.

מצד שני, פורשה למיחייתה פיתחה מנועים עבור סיאט ולאדה, וייצרה מכונית עממית למדי כמו ה 924.

פורשה ממוצבת קצת שונה מלמבורגיני, ולכן ה SUV שלה הצליח, על אף שהיה טוארג לכל דבר ועיניין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מכיר כמה חברי פורום עם סקודות תמהוניות שיגידו כך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני זוכר שבזמנו הופיעה כתבה במגזין מוטו או אוטו על איזה ג'יפ של למבורגיני שהובא לצה"ל בשנות ה80 או תחילת ה-'90 אבל נשאר בגדר בדיקה כושלת וצימח עשבים מהמנוע באיזה מחסן ציוד בצריפין. מישהו יודע על זה יותר פרטים?

פורסם

לפי מה שזכור לי, הדגם הוא אותו דגם שפרסם באגירה, LM002.

האגדה שאני מכיר שבנסיעת המבחן ההיא, שביצעו חבר'ה של סיירת מטכ"ל, הנהג הוריד מהילוך חמישי לשלישי (או יותר נמוך?) ופיצץ את התיבה.

• תוכן חדש...