Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא מבין מה הקטע בג'יפ עם יכולות שטח של מכונית יוקרה (כלומר 0). אבל זה מה שהקהל רוצה והלקוח תמיד צודק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרוב אגדה אורבנית.

הובא לארץ אב טיפוס בגרסה צבאית של ה 002, כשלמבורגיני עדיין חשבו לייצר אותו במספרים משמעותיים יותר.

הכלי הובא לארץ כנראה משיקולי לחץ "עדין" של האיטלקים, והחל לעבור את הבחינות המקובלות של מקחש"ר.

היה ברור שבשל המורכבות הרבה של מנועו אין לו סיכוי להקלט בצה"ל, מה גם שמחירו היה אסטרונומי בכל קנ"מ.

באותה תקופה פותח האביר, שהיה שיפור של הנ"נ, וזה התאים לצה"ל הרבה יותר, ולכן אב הטיפוס ננטש אי שם.

מאחר ואף צבא בעולם לא רצה ב 002, שהיה כאמור יקר להחריד, פנו למבורגיני לשוק הפרטי, וגם בו הוא לא נחל הצלחה גדולה, בעיקר בשל מחירו והעובדה שהקדים את זמנו בעשור לפחות.

דוקא היתה לו הצלחה לא רעה במדינות המפרץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא שאני מתלהב מהרעיון, אבל כשזוכרים שפרוצ'יו למבורגיני החל את דרכו כיצרן טרקטורים הנושאים את שמו, זה קצת מקל על העיכול.

אגב, גם פורשה ייצרו טרקטורים וחלקם אפילו הגיעו ארצה עוד בשנות החמישים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

גם הטרקטורים של למבורגיני היו פה, לפחות בייצוג חלקי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא רואה בזה שום בעיה. אולי זה רק אני? למבורגיני רוצה להתפרנס מעוד מקור מכירות, אז ג'יפ או SUV, איך שתרצו לקרוא לזה, זאת הדרך שלהם.

הפלטפורמה זהה, אבל ההבדלים, אני מאמין, הם שמיים וארץ. בכל זאת לא יהיה שום איזכור של טוראג בלמבורגיני, לפחות למבורגיני אני מאמין לא תרצה בזה.

העולם מתקדם וכך גם היצרנים, להיות מקובעים בדבר אחד זה פחות יעזור למכירות. גם הלמבורגיני הזאת תהיה "אקזוטיקה איטלקית" רק בקטגורייה שונה ומתאימה יותר לפנאי - מכונית על בתחפושת גבוהה.

פורסם

לא זכור לי שטכנולוגיות זלגו ומעלה בשרשרת המותגים.

למטה, לאומת זאת ראינו הרבה.

החל מגיר רובוטי כפול מצמדים שראינו לראשנה בבוגאטי והיום כל איביזה ב 80 אלף שקל מצויידת בו,

וכלה במנוע V10 של למבורגיני שעבר לאודי ומנועי W של בנטלי שירדו לאודי ומכוניות אחרות.

פורסם
אני זוכר שבזמנו הופיעה כתבה במגזין מוטו או אוטו על איזה ג'יפ של למבורגיני שהובא לצה"ל בשנות ה80 או תחילת ה-'90 אבל נשאר בגדר בדיקה כושלת וצימח עשבים מהמנוע באיזה מחסן ציוד בצריפין. מישהו יודע על זה יותר פרטים?

השמועות מדברות על מחסן בבסיס אחר. שמועות די מבוססות.

בגירה אני לא יודע למה החלטת שlm002 גרוע, יכול להיות שהוא היה יקר מידי, אבל חוץ מזה הוא היה רכב שנתן המון כמו שלמבורגיני אמור לתת.

כנראה השוק לא היה קיים....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אולי זה רק אני, אבל זה לא מזיז לי בכלל. שישתמשו באיזו פלטפורמה שבא להם למה שבא להם. אני לא רואה איך זה משפיע על הערך של הלמבורגיני שאין לי. לפורשה הקאיין והפנמרה לא עשו שום דבר רע.

emotion of motion

פורסם

אומי,

הכלי יועד לצבאות עולם וכאשר צבאות עולם בחנו אותו, הכלים נשברו (פשוטו כמשמעו, נשברו!).

הציטה וה LM001 היו בעלי מנוע אחורי, רעיון הזוי לכל מי שאי פעם עשה טיול שטח במשהוא שהוא קצת יותר גדול מבאגי.

רק בשלב מאוחר יצא ה LM002 עם ה V12 הקדמי (מהקונטאש) שהפגין שיפור בהתנהגות ובמכירות (בעיקר הודות לאילי הנפט הסעודים).

אבל הרכב מעולם לא נחשב להצלחה לא במבחני דרכים, לא בבדיקות של צבאות עולם ולא באולמות התצוגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

יצא לי לנסוע בזה החודש:

IMG_7451b.jpg

לא יודע בדיוק איזה שנה (?), אבל מיד עם תחילת הנסיעה שמתי לב לחוסר בבידוד רעשים כמו שהיית מצפה מרכב עם תג מחיר של למעלה מ700 אלף כחדש. גם חלונות החשמל היו "קולניים" מידי ולא שקטים עם תחושה 'פרימיומית'. הנ"ל גם היה דל באיבזור,

עם מסך כתום בקונסולה ולא מולטימדיה או ניווט שהגיע אפילו עם הסובארו שנת 2008 שלי שעלתה רבע או חמישית המחיר בתוספת מצלמת רוורס.

לפחות מההתרשמות הקצרה והשטחית שלי היה ניתן לרגיש בבירור שהרכב נשען על דגם עממי..

הלמבו בכל אופן נראית מעולה

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...