Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן קצר ל Jeep Renegade בערוץ Engineering Explained

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערוץ נחמד ומומלץ שאני עוקב אחריו ביוטיוב פרסם מבחן קצר לJEEP החדש, ה Renegade.

זהו בעצם הרכב התאום של ה פיאט 500X שעתידה להגיע לישראל בקרוב.

על פניו נראה נחמד. הכל בערך שם, LOW RANGE, HDC...

אני תוהה קודם כל האם נראה את הרכב בארץ, והאם לפיאט יכולות דומות.

לטעמי הרכב גם יפה יותר מהפיאט.

ממליץ לצפות בסרטונים של Engineering Explained, אם אתם אוהבים הסברים טכניים על מערכות ברכב.

!AWDSOME

פורסם

אני בספק אם למקבילה מבית פיאט תהיה אותה יכולת בשטח. זו גרסא ספציפית בשם trailhawk כמו בצ'רוקי שמכילה את כל המערכות האלו, זה לא רק הנעה כפולה כמו בפנדות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני עוד לא ראיתי יכולות שטח בסרטון. ראיתי כנראה בקרת משיכה יעילה לעלייה עם בוץ חלקלק.

לא ראיתי מהלכי מתלה.

לא ראיתי התמודדות עם בוץ עמוק.

לא ראיתי יכולת טיפוס על מדרגות.

זה שהאוטו נוסע על אדמה כבושה לחלוטין אבל רטובה ועובר כמה שלוליות שמתחת למים יש את אותו המצע בדיוק לא מרשים אותי.

עדיין יש טענות שיהיו לו יכולות שטח אמיתיות, אבל את זה צריך יהיה לבחון על באמת, לא בסרטון כזה, חביב ככל שיהיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש סרטונים יותר מרשימים מזה:

ג'יפ:

5WLiuET4ANY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

avWFn90D-6Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

iLAQVY91rGQ דרך יוטיוב

RbKQV8zxPsY דרך יוטיוב

TFL

VLGn8dzuNxE דרך יוטיוב

TEST DRIVEN

gY5HKZaOSbg דרך יוטיוב

אני מסכים שהוא צריך לעבור קצת יותר מ"סרטוני תדמית" כאלו, אבל עדיין - הרכב נראה מבטיח מאוד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נחמדים הסרטונים. הזכירו לי נשכחות.

העליונים צולמו ברוביקון טרייל, וזה משהו שלאמריקאים מאוד מדבר. מסלול מיתולוגי. אני אנסה לקשר כמה סרטונים שצילמתי שם לפני שנתיים, שתבינו כמה הדרדס הזה לא מתאים לשם, אבל כסרטון פרסומת זה חביב.

אני בטוח שיש לו יכולות שטח מצויינות בהשוואה לג'יפונים, אבל דברים כמו מרווח גחון של 8.7 אינץ' (פחות מ 22 ס"מ) זה נחמד אבל לא מהפכה. כמו ל XV...

הנה:

וגם:

וגם:

ואחרון:

מתנצל על איכות הצילום. היו ארבעה ימים של שיכרון חושים בהרי הסיירה נוואדה. עשית לי את הבוקר עם הזיכרונות האלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

סרטונים נחמדים. גם בארץ יש מסלולי 4X4 מסודרים כמו זה?

תראה, מי שיחפש ג'פון שטורף שטח בלי למצמץ יבחר בג'ימני. מי שמוכן להתפשר קצת תמורת אבזור ונוחות - לדעתי זו תהיה אופציה מעולה. בהקשר הזה דווקא חבל שהוא (ככה"נ) לא יגיע לכאן - זה נותן את כל הפוזה והיכולת שמי שיקנה CX5 (למשל) צריך, אבל בלי החלק של להיתקע באמצע שום מקום |ROFL|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מהבחינה הזו, ישראל היא גן עדן לג'יפאות. שטחים פתוחים כמעט ללא הגבלה. שבילים מסודרים חוצים את כל המדינה, מגיעים קרוב לאתרים מעניינים, אפשרויות לינה במתחמים ידועים מראש ומסומנים. מהבחינה הזו - אנחנו נהנים מתנאים מצויינים.

מי שרוצה CX5 ממש לא יקנה את הפיאט הזו.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כבר בארץ.

הבוקר ראיתי אחד כזה חונה ברח' הרצל בת"א.

במציאות הוא פחות מכוער מבתמונות.

פורסם (נערך)

וואלה? מעניין...

סביב 170-180K לטרייל-הוק ואני אשקול ברצינות במקום ספורטג' GT. יש השערות למחיר צפוי?

עריכה אחרונה על ידי רון_רון
פורסם

180 לטריילהוק? יש מישהו במכשירי תנועה שיצא לו קצת פיפי מרוב צחוק עכשיו

170 מחיר השקה ל2WD בסיסית, 215 ל"לימיטד" 4WD

אין טעם לייבא טריילהוק שיהיה יקר משמעותית ויעלה כמעט כמו רנגלר קצר לפני הנחת חבר מועדון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מחיר מוגזם אבל אתה צודק.

אמנם רכב חמוד וקטן + יכולת שטח "לימיטד" תרתי משמע אבל במחיר גבוה מידיי (215K לפני מיקוח).

לדעתי הם לא ימכרו הרבה. יש פורסטר בפחות כסף למשל..

תוך כמה חודשים יחתכו מחיר במבצעים סטייל חבר ואחרים

• תוכן חדש...