Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד.

אני מתלבט בעניין רכישת רכב רנו קוליאוס 2009-2010.

מצד אחד, זה מנוע של ניסאן (עד כמה שהצלחתי ללמוד מהפורום הזה).

מצד שני, זה רנו. ויש לי נסיון גרוע מאוד עם רנו מגאן 2005. וגם הבנתי שפלואנס יותר גרוע ממנו.

יכול להיות שאני סתם נפלתי על מגאן לא מוצלח, אבל בשנה אחרונה החלפתי באוטו שלי כמעט הכל חוץ ממנוע.

עד כמה רנו קוליאוס ממשיכה את המסורת המפוארת של רנו בעניין הקשר ההדוק בין בעלים של רכב למוסכים?

ובהמשך לשאלת האמינות, אני מתכוון להתקין בקוליאוס מערכת גז. עד כמה מנוע שלו בננוי לזה? הבנתי שיש רכבים שהתקנת גז בהם לא מומלצת.

תודה לכולם.

פורסם

שנותיו הראשונות של המגאן II ידועות לשמצה בקטע של אמינות, ולמעשה הדגם שלפני מתיחת הפנים של תחילת 2007 לא ממש מומלץ ועובדה זאת משתקפת מצויין במחירים המגוחכים של שנתונים אלה בשוק המשומשות.

הפלואנס ממש לא יותר גרוע ממנו, ודווקא האמינות של הדגם מצויינת.

הקולאוס מיוצrת בכלל בקוריאה בשת"פ עם קונצרן סמסונג , תוכננה ע"י רנו ופותחה ע"י ניסאן.

לא ידוע לי על מחלות כלשהן ברכב חוץ משוק די זוועתי, וזמינות של חלפים מקוריים בלבד (שמייקרים את האחזקה)

אין לי מושג לגבי התכנות ההסבה של דגם כזה לגז, כדאי להתייעץ עם מקומות המתמחים בכך שמעתי טובות על גז חיש

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הי,

עד לפני שבועיים הייתה בבעלותי קולאוס 2009.

קניתי מאוטוסנטר (ליסינג) עם 52K קילומטר מכרתי עם 76K קילומטר (80% נהיגה בפקקים בתוך העיר).

צריכת הדלק ממוצעת שלי כ 8 ק"מ לליטר.

מחוץ לעיר אפשר להגיע ל 12 ק"מ לליטר בנהיגה רגועה.

החזקתי אותה כשנתיים וחצי, אצלי עברה שני טיפולים, אחד מהם גדול (מותחנים ורצועות) החלפת מצבר וברקסים.

טופלה במוסך מורשה (יקר...).

חוץ מזה כלום.

לקח לי כשבועיים למכור ב 10K מתחת למחירון ליסינג.

מאוד מומלץ.

פורסם

גם אני התעניינתי בקולאוס לפני זמן מה. לא קניתי מסיבות שונות

מבירור נראה שמדובר ברכב נדיר, נוח ואמין שכיד שניה נמכר במחיר נמוך מאוד. שווה מאוד בקניה, את ההפרש תחזיר במכירה.

• תוכן חדש...