Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי, מוכר את האוטו שלו, הוא בעליה של סובארו ג'אסטי מנוע 1200 שנת יצור 1992 גיר רגיל, 159 אלף ק"מ... יש מזגן, והוא מהאנשים היקים האלו שמטפלים לפי הספר, הוא יד 2 על הרכב, קנה לפני 5 שנים מאדם מבוגר...

אין לאוטו חלודות, האוטו בצבע לבן, ושמור מאוד, טסט ל-8 חודשים, נוזל קירור ירוק במערכת הקרור, טוען שיש לו ספר טיפולים מסודר...

עכשיו מגיעים לתכלס, הוא רוצה מחירון על הרכב, שאני לא נוקב במחיר, וכולם יודעים למה...

אני האמת, די מתפתה לשלם לו, מחר אני אפגש איתו בבוקר, ואבדוק את הרכב קצת יותר לעומק.

השאלה הכללית היא, האם זה שווה לי ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רכב במצב כמו שציינת שווה לשלם מחירון, אבל תמיד שווה לקחת לבדיקה כי אולי יגלו פגם במערכת ההגה מה שאופיני לג'אסטי.

תיקח לבדיקה תבדוק קומפרסיה וכל מה שמציעה הבדיקה, תחזור עם תוצאות ונוכל להמליץ לך יותר על מה להוריד, אם בכלל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מה פתאום?? תוריד לו חצי!!!

למה ??? הרכב שמור ומטופל כראוי (דבר שקשה למצוא ברכבים בגיל ובמחיר הזה), הק"מ לא מוגזם, היד לא מוגזמת ולרכב יש ביקוש דיי גבוה בשוק בגלל שהוא אמין מאוד. בנוסף מדובר על המנוע החזק יותר (1200 סמ"ק) ועל הגיר הידני (ולא הרציף הבעייתי), שזה הדגם הכי טוב שיש (ועוד עם מזגן).

אז למה לא לחטוף את הרכב לפני שמישהו אחר יחטוף אותו ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
למה ??? הרכב שמור ומטופל כראוי (דבר שקשה למצוא ברכבים בגיל ובמחיר הזה), הק"מ לא מוגזם, היד לא מוגזמת ולרכב יש ביקוש דיי גבוה בשוק בגלל שהוא אמין מאוד. בנוסף מדובר על המנוע החזק יותר (1200 סמ"ק) ועל הגיר הידני (ולא הרציף הבעייתי), שזה הדגם הכי טוב שיש (ועוד עם מזגן).

אז למה לא לחטוף את הרכב לפני שמישהו אחר יחטוף אותו ???

תומך בדעה הזו. רכב מטופל כמו שצריך בלי רג'קטים - מקבל מחירון.

כמובן לקנות רק אם אתה מחפש רכב בסגמנט הזה (תחבורה בסיסית ואמינה במחיר אטרקטיבי).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם תמצא ג'אסטי אחרת יותר שמורה ממנה בפחות כסף - תקנה.

אם תמצא ג'אסטי אחרת במצב פחות טוב, שרוצים עליה יותר כסף - אל תקנה.

בקיצור - תבדוק את כל האפשרויות שלך ותבחר את המכונית שבמצב יותר טוב שמבקשים עליה פחות כסף...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במכוניות בגיל הזה המחירון לא כל-כך חשוב, חשוב כמה נראה לך ששווה לך לשלם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה לי ששווה מחירון לפע המצב החיצוני של הרכב וטענת בעליו למנוע שמור, בעוד כשעה בערך אני אפגש איתו ואבדוק את הרכב לעומק.

רז, אני מחפש כבר מספיק זמן ג'סטי 1200, וכל אלו שראיתי לא היו שמורות, השמורות לא היו למכירה.

פורסם

טוב, ראיתי את הרכב בבוקר, הוא נראה באמת שמור, והמנוע נשמע מעולה, כל מה שיכולתי לראות נראה מצויין, וכנראה שנשאר לנו רק לדבר על המחיר, יש משו מיוחד שאני צריך לבדוק מעבר לכל הנושא של החלודות שכבר נבדק ביסודיות רבה ?

פורסם

על מה בדיוק יוריד לו חצי?? אתה לא חושב שהגזמת???

אם הרכב שמור ומטופל ונראה במצב טוב ואתה רוצה את הרכב הזה אז למה לא, לך על זה.

תמיד עדיף לקנות רכב שמור ומטופל מאדם שאתה מכיר ואתה יודע ששמר על הרכב כל עוד היה אצלו מאשר להתחיל לחפש ולהתפשר על פחות.

אם יש לה מכות חניה אז נוכל לעבוד עליה שנינו....גם על שלך וגם על שלי.

אבל לך תדע אולי תצליח להוריד לו 1000 2000 שקל, אבל כמו שאומרים אל תהיה "תמע" יש לך מציאה ביד? לך על זה.

תבדוק אותה במוסך שהמנוע והגיר שלה בסדר וסע לשלום.

אני אישית לא מת על הג'סטי, אבל לפי מה שסיפרת לי עליה באיסיקיו בעצמי הייתי קונה אותה!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, אני לא ממהר ללכת על כלום, יש לו מכות חניה שיטחיות לטיפול עצמי כמו שאומרים, אבל בתכלס, רכב בן 12, אני לא מסתכל על דברים כאלו, מה שחשוב זה ק"מ סביר ומנוע טוב, בנתיים אני נותן לו להבין שהוא לא יודע איך מוכרים אוטו, יום ראשון אני אקח את הרכב למוסך של חבר שלי סתם בשביל ההרגשה הטובה ואעלה אותו על ליפט לראות מה נשמע למטה, אח"כ אני אתחיל לדבר איתו כבר על המחיר...

פורסם
וואו איזו התנפלות, כתבתי בציניות כמובן....

רכב שמור שווה מחירון,והרכב נשמע שמור. אני לא מבין למה תמיד מחפשים להוריד במחיר לרכב ששוה את הכסף, אתה לא יוצא פראייר או משהו כזה.

אגב....

לפני שנה מכרתי בשביל השכנה שלי, גסטי 92 ראשונה עם 25K ובלי שריטה אחת.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

לפני שנה הייתה לי סובארו אחרת ולא חיפשתי ג'אסטי...

ואני לא מחפש להוריד לו על כלום, כי אין על מה, חוץ ממכות חניה שזה ממש שטותי...

אני פשוט מאוד מתייעץ כדי לא לבכות אח"כ כמו ילד על טעויות שאני עושה כמו גבר.

פורסם

אם אתה מחפש להוריד לו כמובן שאתה יכול לקחת אותו לבדיקה ושם יספרו לך תקלות מכאן ועד קטמנדו כך יוצא בהשקעה של 400 שח תוריד לו איז 1000-1500 שח וגם תדע את מצב הרכב ושסי

פורסם

יש עוד משהו נחמד:

אני לוקח אותו לבדיקה אצל חבר, זה בחינם, ואני אוריד לו כבר, הרי אין כזה דבר אוטו תקין...

• תוכן חדש...