Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחובר אקטיבי, בינתיים אני עם טוויטר של הרץ האהרג׳י ולא ההי אנרג׳י, בכמה אני חותך אותו כדי שיעבוד נכון? אני לא חושב שהוא מכוון נכון.

תודה רבה!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

למה לא תיקנת אותי בשרשור הקודם שלך בנושא?

יש להם דגם מדויק לטוויטרים האלו? אני מניח שמדובר בדור הקודם של האנרג'י (כך שאם יש לך תמונה שלהם זה יעזור, מהרשת או בפועל).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כי לא רציתי להקפיץ טעות שלי סליחה, לא זוכר את הדגם תמונה תעזור?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

נראה כמו ET20.

אלו הנתונים "האישיים" שלו:

et20tec.jpg

בקובץ הזה, הגרף ברור יותר: http://www.avitel-bg.com/xdocs/et20.pdf

אם אני מוצא נכון ברשת הוא פועל בשיתוף עם קרוס CX200 (בתצורת 2WAY) והחיתוך הוא ב-3800 הרץ.

שני עמודים לפני הסוף יש את הערכים של הסלילים וקבלים בקרוס:

http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/03/hertz_Energy_comp_coax_system_manual.pdf

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה רבה לך על הכל, אני קצת מאוכזב מהחיבור האקטיבי, שומעים יותר חלש מהחיבור הפאסיבי, לא נשמע טוב בגבוהה

פורסם

המגבר היה מחובר קודם בגישור?

המעבר לאקטיבי כנראה לא מסתכם רק בכיוון תדר החיתוך, ומאז ומתמיד (ממה שזכור לי) נחשב לקצת יותר מורכב לכיוון נכון.

לענין תדר החיתוך, 3800 הרץ אינו מספר מחייב, עינייך הרואות כי הטוויטר מסוגל לרדת נמוך יותר וכי יש משמעות לזווית הפיזית שלהם (ולפי התמונה שצירפת, זה לא נראה לי נכון), כמו גם לסלופ החיתוך.

נסה לעבור על המדריך של אדי לאודיופיל המתחיל ותראה אם הוא עוזר לך לבנות ולכוון משהו יותר טוב.

מעבר לזה, אולי יש מקום לשקול כיוון מקצועי.

פורסם

כנראה זה מה שאני יעשה בסוף, אקרא את המדריך כמו שצריך ובמקרה הכי גרוע אלך לכיוון מקצועי

• תוכן חדש...