Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסתכלתי באתר מנהל הרכב הממשלתי, ולא ברור לי מה הולך שם. זה פשוט בית ז**** של רכבים

שכל מה שידוע עליהם זה סמל ודגם. לחלקם אפילו אין מפתח לפתיחת הרכב, מסתמכים על ק"מ לפי

מה שהשעון מראה, כתוב "אין מידע לגבי מצב המכני".

אז אני בעצם קונה חתול בשק, ואחרי זה בודק במה זכיתי? סטייל מה שיוצא אני מרוצה?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ככה אלה המכרזים. גם מה שכתוב לקחת בעירבון מוגבל.

רכב שישב שנתיים בצד ויש כאלה שיותר, יש בלאי רציני שיכול להיות. לקחת בחשבון את כל המשתנים הלא ידועים האלה.

לתת מחיר שגם אם תוסיף X כסף על תיקונים, טיפולים וכו', עדיין לא תצא מופסד.

פורסם

אין איזשהי אופציה לקחת את הרכב לבדיקה אצל מוסך מורשה? כלומר, לקחת את הרכב בהובלה

(תשלום מטעמך) מהמכרז, להשאיר פיקדון כלשהו (למרות שאף אחד לא יסתבך עם המשטרה) ולחזור

עם תשובות. ככה שבמקרה הכי גרוע אתה יוצא בהפסד של ההובלה בלבד ולא בכמה עשרות אלפי שקלים.

אני יכול להבין שלמשטרה זה לא שווה להתעסק עם כל הטרטור הזה, אבל אולי זה יניב יותר מכירות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם מישהו רוצה ללכת על משהו יותר חדש, אז אפשר גם כאן:http://www.ebay.com/itm/Audi-R8-Base-Coupe-2-Door-/171785989948?forcerrptr=true&hash=item27ff3e2f3c&item=171785989948

פורסם
אין איזשהי אופציה לקחת את הרכב לבדיקה אצל מוסך מורשה? כלומר, לקחת את הרכב בהובלה

(תשלום מטעמך) מהמכרז, להשאיר פיקדון כלשהו (למרות שאף אחד לא יסתבך עם המשטרה) ולחזור

עם תשובות. ככה שבמקרה הכי גרוע אתה יוצא בהפסד של ההובלה בלבד ולא בכמה עשרות אלפי שקלים.

אני יכול להבין שלמשטרה זה לא שווה להתעסק עם כל הטרטור הזה, אבל אולי זה יניב יותר מכירות.

לא, כלום. ככה זה בכל המכרזים, לא רק של המשטרה.

אתה לא יכול לפתוח גם מכסה מנוע או דלת נהג.

מה שנקרא: WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4658577,00.html

אולי המקרים קשורים? P:

לא.

אחרי בירור קצר הבנתי שהרכב הזה שייך (היה שייך) לבכיר באירגון פשע, שהורשע בסחר בסמים ולכן הרכב חולט.

בנוגע למנוע, אני מאמין שאפשר למצוא לו חלקים משותפים ממנועי 4.2 FSI 32V (למרות שהקוד מנוע שונה), שיש ב- A8, Q7, S5 וטוארג.

אגב, אני מכיר מוסך החליף מנוע של אודי S8 במנוע של S6 (שממש דומה רק עם קוד מנוע והספק אחר) כי הלך המנוע.

Detailer.gif
פורסם

תכל'ס בטח תפסו את הרכב באמצע נסיעה על הכביש , הכל תקין בו (מקס' עושים מפתח חדש וטיפול קטן) וכולנו אוכלים את הלב שאנחנו לא משתתפים במכרז הזה :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למי שרוצה להגשים את החלום בצורה קצת פחות מפוקפקת, יש R8 בטרייד-אין בקריית שמונה.

יש מה לדבר לגבי טרייד-אין על אלטו, כליה ובנכם הבכור.

אולי אפילו תקבלו מחירון על האלטו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

המכרז נסגר מעניין מי הזוכה ועד כמה הוא מאושר?

מה הסכום שזכה?

קצת לא הגיוני שתפסו אותו בנסיעה, כי אין מפתחות.

סתם תהייה: המפתחות כנראה נמצאים במקום כלשהו, מה מפריע לאותו בעלים קודמים "להחזיר" את הרכב?:conf:

(במידה ולא הוחלפו כל מנגנוני הנעילה)

• תוכן חדש...