Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא הוחרם, הוא חולט (זה כתוב בהודעה הראשונה בפורום, נא לקרוא את השרשור לפני השאלות).

בד"כ המשטרה מחלטת בתפיסות של עיסקי סמים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, הביטוח הולך לפי מחירון\הערכת שמאי.

דווקא ייבוא אישי זול יותר במחירון ולכן יעלה קצת פחות.

פורסם
הוא לא הוחרם, הוא חולט (זה כתוב בהודעה הראשונה בפורום, נא לקרוא את השרשור לפני השאלות).

למען הדיוק, זה לא חייב להיות קשור לאו דווקא לסמים, אלא כל פשע שמימן את הקניה. המדינה יכולה לחלט רכב אשר נרכש מכספים שהושגו בדרך לא חוקית. הבעלים של הרכב צריך להוכיח את מקור הכסף ששימש לרכישת הרכב. רוב המכונות המחלוטות לא רשומות על הבעלים האמתיים אלא על בני משפחה "נורמטיבים" דודה, סבתא וכו' מטעמי מס אבל אז הסבתא צריכה להוכיח למה היא צריכה ב.מ.וו X6 למשל ומאיפה הכסף.

פורסם

הסבתא לא.צריכה להוכיח שום דבר כל עוד היא לא עשתה עבירה כלשהי הקשורה לכספים.

זו הסיבה שרושמים על שם סבתא, דודה וכד'.

פורסם

זה בדיוק מראה את אוזלת היד של המדינה, בשביל לשים יד על פושעים ועל כסף שחור רב מאוד, כל מה שצריך לעשות זה להצליב את רשימת כל בעלי המכוניות מעל, בא נגיד 200K ש"ח עם הנתונים שלהם ממס הכנסה ולמי שאין התאמה הגיונית, לזמן אותו לשיחה קצרה עם פקיד שומה.

כמה לחיצות טפשיות על המקלדת ושמת יד על מליארדים!!!

פורסם
אם לא ימכר, המשטרה יכולה להפוך את הרכב לניידת:

[ATTACH=CONFIG]424318[/ATTACH]

אין למשטרת ישראל כסף לתדלק רכבי טויוטה אז איך יחזיקו אודי?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

ניידת R8?

זה מה שחסר לנו. ערס עם תג שקיבל לידיים R8 שלא שלו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כמה ריאלי להציע על רכב כזה?

אני מתכנן להגיע למגרש היום להציע (היום זה יום אחרון להצעות)

מחירון 350 לפני הפחתה של ידיים, לאחר הפחתה כ320k ש״ח, הבעיה שבגלל שזה רכב לא שגרתי אני לא יודע מה השוק שלו?

ראיתי שנתון 2010 ב305 ביד 2 וזה לפני משא ומתן על מחיר שיכול להוריד עד קצת את המחיר.

להציע 220k נראה לכם סביר?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

הימור גדול.

עקרונית, מאחר והרכב נתפס הבפתעה, אין סיבה שהוא יהיה בפחות מאשר מצב נסיעה מצויין ועל זה מסתמכים רוב המציעים.

מצד שני, הם כולם סוחרים ממולחים ואם קנו את הרכב ויש בעיה שהופכת אותו ללא ריווחי, הם מפרקים אותו ומוכרים חלקים בחו"ל (או ההפך, מוכרים אותו בשלמותו לחו"ל לשיפוץ ותיקון מה שצריך).

לך אין את ה"רשת הצלה" הזו ולכן הסיכון שלך הוא הרבה-הרבה-הרבה יותר גדול.

אני אישית, לא הייתי זורק סכומים כאלה "על קרן הצבי".

פורסם
אין למשטרת ישראל כסף לתדלק רכבי טויוטה אז איך יחזיקו אודי?

מה הבעיה?

עוד 20 מצלמות מהירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ואי מסכן.. אחרי כל הכסף שהוא שילם עליה המשטרה באה ומחרימה.. אפשר לדעת על מה הוחרם?

האם גם לאחר שקראת את שני הציטוטים הבאים אתה עדיין סבור שהוא מסכן?

למען הדיוק' date=' זה לא חייב להיות קשור לאו דווקא לסמים, אלא כל פשע שמימן את הקניה. המדינה יכולה לחלט רכב אשר נרכש מכספים שהושגו בדרך לא חוקית. הבעלים של הרכב צריך להוכיח את מקור הכסף ששימש לרכישת הרכב. רוב המכונות המחלוטות לא רשומות על הבעלים האמתיים אלא על בני משפחה "נורמטיבים" דודה, סבתא וכו' מטעמי מס אבל אז הסבתא צריכה להוכיח למה היא צריכה ב.מ.וו X6 למשל ומאיפה הכסף.[/quote']

כל שנותר לי זה רק לברך על פעילות מבורכת כזאת של המשטרה, ולקוות שנראה עוד הרבה כמותה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...