Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

היום עברתי לגולן עקב המבצעים הנחמדים שלהם.

כל תהליך הניוד לקח כרבע שעה ואיך שהנציג שם את הסים הטלפון לא זיהה את הרשת.(מדובר בM8)

שעתיים של התעסקות בהגדרות,כיבוי והדלקה,החלפת סים לא עזרו.הנציג אומר שהבעיה בהגדרות.

השירות לקוחות אומרים שהקו פעיל והבעיה אצלי.

המכשיר נקנה בארץ מהיבואן הרשמי ועבד טוב בפלאפון והוט מובייל.

מי יכול לעזור..אני כל היום בלי טלפון.:|

פורסם

ניסית להכנס את הסים למכשיר אחר? זה יסגור לך את הפינה האם הקו פעיל או לא.

כלל חשוב: לא מבצעים ניוד ביום ששי (חוץ מאשר בין אורנג' ל-012, שזה ניוד בתוך אותה חברה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא סביר שמכשיר מודרני שנרכש מהיבואן הרשמי יהיה נעול לרש מסויימת, ועוד ישראלית. כבר למעלה מ-4 שנים שנאסר על מכירת טלפונים נעולים בישראל, ומכשיר שנרכש בחו"ל לא יהיה נעול לרשת ישראלית.

אני חוזר וממליץ - בדוק את הסים במכשיר אחר שידוע שפועל ברשת גולן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. פות״ש לא אמר שהטלפון חדש

2. ניתן לנעול מכשיר לסימ מסוים (כדי למנוע גניבה)

בכל מקרה מצטרף לקריאה להצליב עם מכשיר וסימ אחרים

פורסם

ארמגדון - כמה ישן יכול להיות M8? הדגם יצא לשוק לפני כשנה, כלומר המכשיר בן כמה חודשים לכל היותר. לכן, אם פעל ברשת ישראלית, לא יכול להיות נעול לחברה מסויימת.

לגבי נעילה לסים מסוים - אכן קיים, אל ממש לא מקובל בקהל הרחב (כן מקובל במגזרים ספציפיים כמו צה"ל או "כשרים"), וממש לא סביר שמכשיר שנרכש מיבואן ולא מחברה יהיה נעול לסים מסויים.

פורסם

הטלפון דווח בעבר בתור אבד\נגנב?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המכשיר כימעט בן שנה,לא שיניתי בו כלום למעט עדכוני גרסה מקוריים.

כמו כן אף פעם לא היה אצל אחת המפעילות.

תקופה ארוכה עבד על הוט מובייל,לאחר מכן עברתי לזבלפון.לא היו בעיות בכלל.

המכשיר לא דווח כגנוב או אבוד.

מצרף תמונה של ההודעה שאני מקבל מתי שאני מנסה להתחבר לגולן.

Screenshot_2015-04-25-14-09-04.jpg

פורסם

אתה בטוח שהסים הנכון במכשיר? התחושה שלי היא שהשארת בטעות את הסים הישן.

פורסם

זה לא בהכרח קשור לנעילה של המכשיר לסים זר, יתכן שהמכשיר אינו נתמך בתדרים של גולן. בתור עובד לשעבר של אורנג', מכשיר הגלקסי 1 ששווק ונמכר באורנג', לא היה מתאים מבחינת תדרים לפלאפון והוט מובייל-לכן הוא לא עבד שם ובחברות אחרות הוא כן עבד. גולן יושבים על התדרים של סלקום אם אני לא טועה, תנסה לחבר סים פעיל של סלקום למכשיר ותראה אם עובד תקין.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

avk גולן וסלקום פועלים בדור השלישי על פסי 2100 ומעט 850 - בדיוק כמו פלאפון. בדור השני על 1800 שקיים במכשיר, ולפי gsmarena גרסת ה-EMEA תומכת גם בפסי ה-1800 וה-2600 הפועלים בארץ בדור הרביעי, כך שנושא התדרים לא צריך להפריע.

מה שאתה מתאר הוא מתקופה מוקדמת בה כיסוי ה-2100 של פלאפון לא היה מספק, אשתי השתמשה משך שנים במכשיר תומך 2100 בלבד ברשת פלאפון כמעט בלי בעיות כיסוי.

פורסם

יש לי בעייה דומה עם וואוי שנקנה באנגליה ומזהה סימים של אורנג' בלבד. חשוב מה התדרים שהחומרה תומכת, אבל גם התדרים שמוגדרים בתוכנה (BASEBAND) ובמקרה שלי התדר היחידי שמוגדר, אשר נמצא שבשימוש בארץ, הוא 900 של אורנג' בלבד (אפילו 012, מסתבר, לא משתמשים בו). 2100 לצערי לא נתמך בהגדרות ה BASEBAND.

:turn-l:
  • תוכן חדש...