Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש פיאט פונטו ספייס שנת 2006 DYNAMIC 1.3 אוטומט.

מדובר ברכב שנראה טוב עם קילומטרז' יחסית נמוך.

אך המוכר דורש 16000 אני לא יודע אם זה מחיר הגיוני משום שלפי מחירון לוי יצחק לא הצלחתי להבין את מחיר הדגם הזה (סוגי הדגמים מופיעים בצורה קצת לא ברורה).

ועד כמה ששמתי לב מחירון של אתר יד 2 נראה גבוה מידי ולא תואם בכלל למחירון של לוי יצחק.(נבדק מול כמה רכבים שונים).

האם מישהו יכול לעזור לי עם המחירון של הרכב הזה?

תודה.

פורסם

אז לפי המחירון המחיר שלו עם שקלול הקילומטרז' והבעלויות הוא 15200

האם כדאי לקנות את הרכב במחיר גבוה מהמחירון?

אני יודע שיש רכבים במצב ממש טוב שלא כדאי לפספס ובנוסף זה כולל טסט לשנה.

השאלה אם זה עדיין מצדיק מחיר של 1500-1000 שקל מעל המחירון?

פורסם

במקרה שלך מדובר ברמת גימור דיינמיק המבוקשת (בכלל הגיר הרציף בעיקר), אם הרכב באמת שמור ומטופל (אחרי בדיקה והצגת קבלות ולא רק כי המוכר כתב את זה במודעה) אז לדעתי כדאי להוסיף עוד 800-1000 ש"ח למחירון לוי יצחק.

כשחיפשתי את הרכב הנ"ל עבור חברים לפני בערך שנה, ראיתי כמה קשה למצוא אקזמפלר שמור ורוב המוכרים בכלל לא היו מוכנים לדבר על מחירון לוי יצחק אלא מחירון יד2 בלבד (כי הוא הגבוה במקרה הזה וגם הנגיש והחינמי).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...