Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100% מימון או 10-15K הלוואה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פות"ש, אתה סובל מתסמונת ה"החלטתי מראש ועכשיו אני בא לפורום בשביל לקבל קצת חיזוקים", אותה תסמונת שגורמת לך להתעלם מהודעות שלא תומכות בהחלטה שלך, ולהגיב לאלו שכן.

אז שיהיה לך בהצלחה עם זה, לא בציניות.

אחרי שאתה קונה את הרכב החדש תשתדל לזכור לחזור לכאן אחרי שנה ככה לספר איך עברה התקופה, בהנחה שיהיה לך כסף לאינטרנט. מקסימום תיקח 'הלוואה חוץ בנקאית' ותשלם איתה לנטויז'ן דמי מנוי או משהו... ;)

תודה על התגובה, אך אתם אולי שוכחים משהו, ה1500 שקל שאני מרוויח הם לא לאינטרנט, לא לאוכל ולא לשום דבר חוץ מיציאות ולקנוצ שטויות באינטרנט, אז אם אפשר להוציא אותם עלהמשהו טוב יותר, למה לא?

פורסם

לא שוכח כלום, המשפט עם האינטרנט נאמר כהלצה.

1500 שקלים בחודש זו לא משכורת שרוכשים איתה רכב חדש, אני תמיד אומר שרוב הדברים ניתנים לויכוח אבל במקרה הזה אני מאמין שמדובר באקסיומה (תכלס זה אפילו לא אקסיומה כי זה די קל להוכחה).

וצר לי לומר לך, אבל אם זו אלוקציית המשאבים שלך עם שכר ברמה כזו, יהיה לך קשה להתנהל בעתיד. אני לא מנסה להעליב - להיפך.

בשכר והדרישות שלך, כבר אמרתי מקודם מה הדבר ה'הגיוני' לעשות (בהנחה שלא מוותרים על רכישת רכב). יש כאן חבר פורום שמוכר פג'ו 206XS 2001 ומבקש עליה 15K, בנעליך - הייתי בודק אפשרויות מהזן הזה ברצינות. 15K על רכישה ועוד 5K על יישור קו, ישאירו אותך עם קצת יותר מרבע ההוצאה המקורית עליה חשבת, ובאופן אירוני - הרבה יותר רכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא שוכח כלום, המשפט עם האינטרנט נאמר כהלצה.

1500 שקלים בחודש זו לא משכורת שרוכשים איתה רכב חדש, אני תמיד אומר שרוב הדברים ניתנים לויכוח אבל במקרה הזה אני מאמין שמדובר באקסיומה (תכלס זה אפילו לא אקסיומה כי זה די קל להוכחה).

וצר לי לומר לך, אבל אם זו אלוקציית המשאבים שלך עם שכר ברמה כזו, יהיה לך קשה להתנהל בעתיד. אני לא מנסה להעליב - להיפך.

בשכר והדרישות שלך, כבר אמרתי מקודם מה הדבר ה'הגיוני' לעשות (בהנחה שלא מוותרים על רכישת רכב). יש כאן חבר פורום שמוכר פג'ו 206XS 2001 ומבקש עליה 15K, בנעליך - הייתי בודק אפשרויות מהזן הזה ברצינות. 15K על רכישה ועוד 5K על יישור קו, ישאירו אותך עם קצת יותר מרבע ההוצאה המקורית עליה חשבת, ובאופן אירוני - הרבה יותר רכב.

למען האמת שכחתי לציין שירדתי מהאפשרות של רכב חדש עוד די מההתחלה, סתם טפשות של רגע :) וכן כבר יצרתי. איתו קשר לפני שהוא פרסם את המודעה, נראה איך זה יתקדם

פורסם

תשמע, עבור כמות הכסף הזו, וכמות הרכב הזה, אין לדעתי הרבה מקום לטעות. בהנחה שלא מדובר בחתול בשק - נשמעת לי כמו עסקה מצויינת. רכב יפה מאובזר נוסע טוב אמין יחסית ומחיר סביר לחלוטין. אם לא היתה לי את הבראבו יש סיכוי מסוים שהייתי קונה אותה בשביל להשתעשע שנה שנתיים לפני מעבר למשהו רציני יותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
boost10 אני הייתי נזהר עם משפטים כמו "תמיד עדיף הלוואה חוץ בנקאית" הלוואה חוץ בנקאית הרבה יותר יקרה מהלוואה בנקאית וקוראים לזה "השוק האפור"

התכוונתי להלוואה שאתה מקבל כשאתה עושה ליסינג... הלוואה חוץ בנקאית היא הלוואה שלא ניתנת בבנק. זה יכול להיות בליסינג, זה יכול להיות בחברת אשראי וזה יכול להיות בשוק אפור. זה לא רק שוק אפור.

• תוכן חדש...