Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש המלצה לרכב משפחתי בתקציב של כ 55-60 אלף.

חשוב שיהיה בטיחותי

אמין

נעים לנסיעה

הביצועיים פחות קריטי - כי זה רכב לנסיעות עם ילדים.

צריך שיהיה מקום לשני כיסאות בטיחות + בוסטר. (עד היום היה לי מזדה 3 וזה נכנס).

רצוי שיהיה תא מטען בגודל פחות או יותר כמו של מזדה שלוש.

תודה רבה.

פורסם

יונדאי i30CW לדעתי בחירה טובה בתקציב שלך,

בטיחות טובה (5/5 כוכבים במבחני הריסוק, 6 כריות אוויר, ABS וESP כסטנדרט), תחזוקה לא יקרה, אמינות טובה ממה שהתרשמתי כשהרכב היה אצלנו, ביצועים סבירים, רכב מרווח, אני מאמין שאם זה נכנס במאזדה 3 זה יכנס בלי בעיה גם ביונדאי.

תא המטען הוא של סטיישן, ככה שהוא הרבה יותר פרקטי מסדאן.

עוד אופציה - רנו פלואנס 2.0. רכב מרווח, מאובזר, נוח, בטיחותי, סדאן עם תא מטען ענק, ביצועים נחמדים, מנוע וגיר של ניסאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

2009-2010 וצפונה.

פוקוס גם טובה, אבל מנוע 1.6 חלש, 2.0 נדיר.

קורולה יקרה בלי הצדקה. אנחנו נכוונו מהרכב הזה ולכן לא תראה אותי ממליץ עליו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף להמלצה לעיל על I30CW, הרכב עונה על הדרישות שלך, וקצת עולה עליהן לדעתי (לטובה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...