Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבועיים האחרונים אני קורא מאחורי הקלעים את כל השרשורים של הפורום הטוב הזה בנושא הנ"ל. של אלו שהתייעצו מה עושים, איך עושים, מה קונים ואיך קונים.

אז הגיע הזמן לראות אם המידע שקיבלתי up-to-date. מקווה שהיא לא תראה את זה :)

אז ככה, אני עצמי בן 27.7 וחברה שלי גדולה ממני בשנתיים וחודשיים, משמע בת 29.9 (ולחץ גיל 30 עובד שעות נוספות...).

אני בסמסטר האחרון ללימודי הנדסה, היא סיימה לפני כשנה ועובדת כשנה בחברה בינ"ל יציבה באזור השרון הצפוני.

אנחנו יוצאים מאז הקיץ שעבר (עוד 4 חודשים שנתיים) וגרים ביחד בשכירות מאז ספטמבר האחרון.

סה"כ הכל על מי מנוחות, אין ריבים, אין מחלוקות על כסף, על עבודות בבית, הכל מרגיש נוח ונכון. מסתדרים עם ההורים והכל.

אני מפגר ועובד בטור, תמיד אמרתי לה, "חכי שאני אסיים את התואר", אבל היא חיכתה עד שכבר נשבר לה והיא מאיימת עליי :roll:. אני מבין אותה, כל הפייסבוק שלה מלא בתמונות של ירחי דבש, תינוקות חמודים וכד' והיא בנקודה שהיא כבר שם ואני המשקולת שמעכבת אותה.

אני מצידי יודע שלא הרבה יישתנה עם החיים המשותפים שלנו עד ואחרי החתונה, אז לא אכפת לי לזרום איתה ולהציע.

א. האם אתם חושבים שאם זה קצת מנוגד לעבודה בטור שלי, אז אני צריך להתנגד יותר?

ב. האם יש סיכוי שיהיה מרוווח כלשהוא בין האירוסין לחתונה לילדים (שהיא מאוד רוצה לא לפספס את הרכבת, אך "אין ילדים בלי חתונה" ומכאן הריצה...) לפי הנתונים שלנו?

לגבי הטבעת,

ג. האם עדיין מומלץ לא לקחת צבע מעבר לH ורמת נקיון מעבר לSI1-2?ד. האם 3500 הוא סכום סביר?

ה. האם תמיד כדאי לקנות בנפרד אבן ולשבץ אותה?

אני מאזור טבעון והעמק, אך נייד מאוד ואשמח להמלצה למקומות עבור קניה או שיבוץ.

טוב, היא חזרה מהעבודה, אז אני עושה "שלח".

תודה,

משכנתא זה קל

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השם יקום דמך.

לך לחנות מוכרת, עם חברה טובה שלה שאתה בטוח כבר מכיר, ותבחר טבעת. אם הקצבת 3500 שקל תתחיל בטבעות ב 3000, תמיד ימשכו אותך למעלה ולא למטה.

מזל טוב.

(אני מתכוון רק לפזמון)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מאיימת עליך במה בדיוק? שהיא תעזוב אותך? אז כנראה שיש לה כבר תכנית ב' למקרה שהיא תמשיך בלעדיך. תברח כבר עכשיו, כי מכאן והלאה יהיה רק יותר גרוע. היא צריכה להבין שאתה לא מוכן עכשיו לחתונה וילדים, ואם זה מפריע לה, אז מה שמעניין אותה זה חתונה וילד, איתך או בלעדיך (את המסקנה תסיק לבד).

לגבי הטבעת, אומנם כבר החלטת לבד, אבל כתוצאה מסעיף א' בתשובה שלי, תפנק את עצמך במשהו נחמד לאוטו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את דעתי בעניין הלחץ לא אביע, מה שכן אני יכול להגיד לך שבסביבות 3500 סגרנו טבעת אירוסין (1600), נישואין שלה (1200) ושלי (900)

המחירים עדכניים ללפני 5 שנים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

^ אני לא חושב שאתה בכיוון.

הכוונה לממזר השמן. תיאור הלחץ ממה שאני מבין הוא סתם ביטוי ספרותי.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

האם אתה רוצה לבלות את חייך איתה?

האם הצעה תהפוך אותה למאושרת, גם אם אתה לא מרגיש שזה הזמן להתחתן?

אם 2 התשובות הן כן, אז תציע. לא חייבים להתחתן. אפשר להתארס ולחיות ככה ביחד עד שתהיו מוכנים כלכלית לחתונה ו/או ילדים. סה"כ נשמע שהכל בסדר והקשר ביניכם טוב כמו שהוא אמור להיות, אז אני בטוח שבבוא העת תדעו לדון את הדברים בצורה שקולה.

לגבי תמונות של חברות מירח דבש, זה לא גורם לקבלת החלטה רצינית, אבל זה כן משפיע. הייתי אומר שאם היא לא מוכנה לחכות לך, אז אולי זו אישה שלא מתאימה לך, אבל היא כבר חיכתה די הרבה, אז אני משער שהיא אוהבת אותך, וטבעי שקשה לה להמתין אם כבר דיברתם על זה. אני מניח שהיא להוטה בגלל שהיא מייחלת לכך וזה מצוין. אתה יכול לזרוק איזה רמז עבה שיקנה לך קצת זמן, כי אני מניח שאם היא תדע שזה בדרך זה ירגיע אותה מעט, ויגרום לה להבין שזה מעבר לפינה [שלפי מה שהבנתי זה בכל מקרה קרוב לא?].

אני מאחל לכם הרבה אושר.

נ.ב. נראה לי שלגבי טבעות כדאי לפנות בהודעה פרטית לחברי הפורום ההונג-קונגים.

נ.ב. 2 אחרי שהגיבו קצת -ממזר אני לא חושב שהיא באמת מאיימת שתעזוב אותו. נראה לי סתם עוקצת אותו בהערות "נו מתי יגיע תורנו" וכו'... זה טבעי ומובן.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה להתארס? אם החלטתם - בצעו עד הסוף. לא צריך הסכמי ביניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

3500 שקל? דולר? אם מדובר בפאונד תדבר עם edan82 .

מצד שני, ואהיה הכי ישיר, לחץ? תברח/תסרב. זה דבר שעושים רק אם אתה במיליון אחוז משוכנע שאתה רוצה את זה כאן ועכשיו ולא דבר שעושים בלחץ בגלל הפייסבוק של החברות שלה. וזה עוד לפני שאני מדבר על נישואין באופן כללי שזה אחד הדברים הפרימיטביים, המטופשים והמתכון המנצח להרג האהבה.

בהצלחה :twisted:

פורסם

shorlakk - בפרספקטיבה של 25 שנה הנישואין הם הדבר הטוב ביותר שקרה לי ב-57 השנים האחרונות. צריך להוסיף, שיש לי שותפה נהדרת. כמובן שנישואין לא חייבים להיות ברבנות או בעיריה, אלא בעיקר קביעת מחוייבות ארוכת טווח בין שני בני הזוג, אבל לראות למחוייבות הדדית בין שני בני זוג דבר פרימיטיבי? נו, אני רוצה לראות אותך כאשר זוגתך תחליט לעזוב אותך עם ילד משותף לכשניכם כיון שהשותפות היא עניין של ימים עברו ולא של המאה ה-21.

כיון שגם אתם (במיוחד היא) לא צעירים יש מקום לקבל החלטות, וביחד. מסכים אתך שההחלטה אינה קלה ואף מפחידה. אם אתה רוצה להיות הוגן כלפי חברתך צריך לקבל החלטה. אפשר להבין שהיא רוצה לדעת היכן היא עומדת, והאם היא יכולה לסמוך עליך או שמא עליה להתחיל לחפש שותף אחר לחיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צעירים?

היום, 30 זה ה20 החדש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי הטבעת- לפני חודש וחצי +- קניתי אחת בגקסון במחיר של 2000 לאחר מיקוח קצר ובמזומן. לא צריך להסחף עם הסכומים

אצלם לך אותה עוד מעט

פורסם (נערך)

טבעת אירוסין רק בג'קסון בבורסה בר"ג. יוצאים הכי זולים. המלצות נוספות עליהם תוכל לקרוא ברשת.

לגבי טבעת נישואן תוכל גם לבדוק בג'קסון, אנחנו רצינו משהו מיוחד והלכנו לצורף גם כן באזור ת"א.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4378608,00.html

http://www.mitchatnim.co.il/reviews/2968

בצפון יהייה לך קשה למצוא מקום זול וטוב כי רוב התחרות היא במרכז הארץ.

תכיר את האתר שתבלה בו הרבה זמן בקרוב

https://www.mit4mit.co.il/

מזל טוב!!!

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

מפלס האהבה נמדד באופן ישיר לעלות הטבעת? למה? ממתי?

מספיק טבעת צנועה שמסמלת את הקשר.

תשמרו את הכסף להתחלה של חיים משותפים ביחד-הרבה יותר חשוב.

אותו דבר לגבי שכירת רכב כלולות מפואר(הוצאה מטופשת), ועוד כיוצא באלה-הוצאות גבוהות ומטופשות.

סלע

פורסם (נערך)

מחיר הטבעת לא משקף שום דבר, וזה מה שאתה צריך להבין.

אם אתה מרגיש ויודע ש 3500 ש"ח (אני מניח שהתכוונת לשקלים) זה סכום שאתה יכול לעמוד בו ללא בעיה, נהדר.

אם הדבר יכביד, צמצם אותו כלפי מטה.

מה שאתה יכול להשקיע בזה צריך להכתיב לך את הסכום שתשקיע!

כשאני הצעתי נישואין לפני כ 5 שנים- עבדתי בעבודה שהכניסה לי די הרבה כסף כמשכורת, ועוד די הרבה כסף מהצד במזומן.

בנוסף, הכרתי מישהי שמתעסקת שנים בתחום הזה, והיא מאוד עזרה לי וגם סידרה לי הנחה די גדולה.

על כן, קניתי במזומן טבעת בשווי שוק של 8000 ש"ח, במחיר מעשי של 4500 ש"ח.

לגבי עניין הלחץ אנד שיט.

חברים, אישה לקראת גיל 30 תהיה לחוצה. נקודה. גם אם היא לא תצהיר על כך בקול.

וכן, הסביבה עושה את שלה. החברות נשואות. כבר יש ילד או שניים. החברים לעבודה גם כבר בסטטוס הזה. ככה זה. זה מרחף באויר.

אז להמליץ לבחור הנחמד לברוח מהר כי לא מתאים הלחץ הזה??? אתם שפויים?

אתם בכלל לא מכירים את הנפשות הפועלות. איך אתם יכולים, בשם השם, להמליץ המלצות מטופשות שכאלה?

Fitch, רק אתה מחזיק באמת. רק אתה יודע אם הלחץ שלה הוא נורמלי למצב, או שהוא על גבול האי שפיות.

אם הבחורה בסה"כ רוצה להיות בכיוון של חתונה וילדים- זה מאוד הגיוני!

ולנער אותך בכדי שתבין את זה, גם מאוד הגיוני!

אך אם היא הולכת למגדת עתידות וכאלה, כדי שיגידו לה מתי יגיע היום שלה, כנראה שהיא עברה את גבול ההגיון :)

הדעה שלי היא, שאם זה טוב, אז זה טוב.

טוב לך איתה? טוב לה איתך? אתה מרגיש שיש לך על מי להישען כשצריך? אתה מרגיש שאתם נכונים אחד לשני?

אתה רואה אותה האמא של הילדים הקטנטנים שלך???

אתה בסה"כ צריך לשבת עם עצמך ולשאול את השאלות הנכונות.

בהצלחה חבר.

עריכה אחרונה על ידי תומרובין

• תוכן חדש...