Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 8-13 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1600 AKL הוא מנוע מעולה. בשילוב עם תיבה ידנית, זה שילוב מעולה בתקציב שלך.

תוכל למצוא אותו בסיאט, שקודה, פולקסוואגן ואודי עם 100 כ"ס סביב השנתונים 99-2003.

בשנה וחצי האחרונות עשיתי 33K ק"מ על קורדובה עם השילוב הנ"ל. במסגרת התקציב, אני לא רואה איך פונטו 60 או 80 הייתה טובה או זולה יותר.

משכנתא זה קל

פורסם
גם גולף יקרה יחסית לתחזוקה, וגם הרבה של צעירים שקרעו אותן.

גיר אוטומטי שאם לא קיבל מערכת קירור, יעשה לך הרבה צרות.

1.6 יותר נפוץ והוא מנוע מוצלח בסך הכול, אבל אני לא מבין את הקבעון. אנשים פה משקיעים מהזמן שלהם ומציעים לך עצות מהניסיון האישי שלהם, אתה לא מתייחס אפילו, אם זה לא מעניין אותך תקנה מה שאתה רוצה.

אני דווקא כן מקשיב לחלק מהדברים חיפשתי יונדאי גטס לא מצאתי מנוע 1600, ההצעות השניות היו פחות רלוונטיות למרות שאני גם יהיה בסדר עם פונטו אבל אני מחפש מנוע גדול יותר אני יודע שזה נשמע ילדותי אבל יש לי אוטו חלש כבר אני לא צריך עוד אחד

פורסם

ה 1.6 של גולף או האודי לא ירגיש וגם לא יהיה יותר זריז כי הרכב כבד מאוד.

יש לך איביזה בשנים 00-02 תיכנס לך אחת בתקציב עם מנוע 1.6, אחלה רכב רק הפלסטיקה מבפנים כבר מתפוררת.

אגב לרוב 1.6 של איביזה מגיעה עם 75 כוח סוס (יש גם עם 100 כ"ס) אין לך מה לפחד מהנתון הזה הרכב יחסית חזק לקטגורייה שלו (מנסיון).

פורסם

בקניה בתקציב הזה שים עין בעיקר על היד ועל המראה והיסטוריית טיפולים. רכב ישן ששירת בעלים אחד או שניים והם טיפחו אותו- שווה קניה. לפי הכלל הזה קניתי לפני 7 שנים גולף 89 מיד ראשונה שבמראה חיצוני ברור לך שהבן אדם שמר עליה. שירתה אותי נאמנה שנה עד שהיה לי תקציב לרכב חדש יותר. נכנסה למוסך רק פעם אחת למלא גז מזגן.

• תוכן חדש...