Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בהליכי רישום. ונתקלתי בסעיף מקומם במעט.

תמציתו היא, שבמידה והחוזה יופר (להוציא את הזאטוט טרם תום תקופת ההתחייבות - אוגוסט? ) אזי שיש לשלם קנס - תשלום נוסף עבור חודש מלא.

אני יכול להבין את הרציונל של ביטוח הכנסה (מהצד של הגננת, לא רוצים לשבור הכנסה קיימת, לך תחפש ילד שיכנס באמצע השנה). אבל מאידך הסכום נשמע לי מוגזם. מה אם הילד יוצא באמצע החודש? ולחילופין, ניתנת התרעה של חודש מראש (בדומה לשכירות דירה).

מהניסיון שלכם (הואיל ואני חדש בתחום), האם ישנם דגשים נוספים שצריך לבדוק?

תודה.

M-TECH E46

פורסם

זה נשמע סביר כי מדובר במקום שלא יאוכלס במשך השנה.

תבדוק את נושא התשלום באוגוסט במקרה שאתם עוזבים (יש מקומות שתשלם את החלק היחסי ויש כאלה שתשלם את כולו) ותדרוש להכניס את המ שחשוב לך (מספר ילדים מקסימלי, יחס צוות ילדים וכו' ושיצויין שבמקרה של חריגה אתם רשאים להוציא את הילד מיידית וללא שום תשלום נוסף מעבר לזמן שהוא שהה במעון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אצלינו היה סעיף דומה (מתן התראה של חודש לפני הוצאת הילד לפני תום השנה), וחתמנו בלית ברירה כי לא היו אפשרויות סבירות אחרות בסביבה.

חתמנו ומאחר ויש לנו קצת ניסיון משפטי סמכנו על זה שאם תהיה בעייה אז כבר נצליח להתחמק מהתשלום. ואכן, בסביבות אפריל נוצרה בעייה, אוסף של מקרים, הודענו מייד לגננת על הבעייה ושאם המצב לא משתפר אנחנו מוציאים את הילד, המצב לא השתפר ואנחנו הוצאנו את הילד כחודש לאחר מכן. הגשנו מכתב התראה לפני נקיטה בהליכים משפטיים ואיימנו שאם היא מפקידה את הצקים לחודשים שנותרו כולל יולי ואוגוסט אנחנו נתבע את סכום הכסף מתחילת השנה (היו לנו טענות ענייניות).

היו קצת ויכוחים על חודש התראה אבל הבהרנו לה שההודעה המוקדמת הייתה התראה. בזה זה נגמר

אתה יכול לנסות לשכנע את הגננת לשנות את החוזה, סיכוי קטן שהיא תסכים. אם זה גן טוב, שווה לקחת את הסיכון. אם תהיה בעייה יכול להיות שתוכלו להתחמק מהתשלום של הקנס במגוון טענות דרכים משפטיות.

פורסם

בהצלחה.

מניסיוני האחרון - כל מה שקשור לכיפוף ההסכם לטובתך (או אפילו הוספה של סעיף אחושרמוטה הגיוני) סביר להניח שלא יקרה.

אבל... זאת לא סיבה שבגללה הייתי אומר לך מראש להרים ידיים ולא לנסות. הייתי אומר לנסות ואפילו לנסות וקצת להתעקש. לך תדע, אולי "נפלת" על מישהו הגיונית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...