Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעניין ברכישת שברולט קפטיבה ספורט,אשמח לקבל חוות דעת על הרכב

הי אלכס,

נראה לי שעל מנת לקבל תגובות, הערות, הצעות, עליך לפרט מה אתה רוצה לדעת בדיוק. מה הם הצרכים שלך, מהם הפרטים החשובים לגבי הרכב שלגביהם אתה מעונין בחוות דעת, למה דווקא מכונית זו ( אולי יציעו לך משהו אחר שמתאים לצרכיך...) וכו'.

אגב, אולי אפילו תכתוב הודעה נוספת שכותרתה מושכת / מענינת יותר...

בהצלחה!

חנה

פורסם

חנה תודה על התייחסותך,

מעוניין ברכב אמין,גבוה עם נוחות נהיגה,תצרוכת דלק נמוכה,מאובזר וסביבת שוק טובה במכירה.

ייתכן שהמאזדה-cx5 עדיפה מהבחינות הנ"ל על השברולט קפטיבה,למרות מחירה המאוד אטרקטיבי של השברולט.אודה על קבלת הכוונה/ייעוץ בבחירה בין השתיים.

פורסם

אני לא יודע לתת חוות דעתת על אמינות או שוק יד שניה, לקחתי את האוטו לנסיעת מבחן שמאוד הפתיעה אותי.

ציפיתי לרכב בינוני ובפועל הרכב היה מהודק מאוד, חזק, נראה איכותי, מושב נוח, מרווח, באמת שהופתעתי לטובה.

בזמן שחיפשתי היתה אפשרות להוציא רכב כזה יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ באיזור 145.0 אלף ש"ח, כולל מיגון ומובילאיי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יש לנו במשפחה רכב כזה וצא לי לנהוג אליו לא מעט. הרכב אכן חזק 180 כס ושילוב עם גיר 6 הילוכים פלנטרי חלק עוד שים עבודה טובה. הרכב גבוה ומרגיש קצת גבוה יותר וגדול יותר מג׳יפונים כמו הcx5 ,אולי באמת קצת גדול יותר- לא בדקתי. המושב לא משהו לדעתי המסעד קצר והגב שטוח. מאחור יש הרבה מקום אבל המושב האמצעי קשיח -לא נח ל3 אנשים מאחור. צריכת דלק כ10 קמ לליטר. נוחות נסיעה טובה הרכב רך אבל לא מתנדנד .לא אוהב נהיגה נמרצת נד ,ההיגוי לא הכי מדויק.. סכה לדעתי תמורה טובה לכסף

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

עכשיו במוטודיל קפטיבה ספורט מוצע ב-140K. מה אתם אומרים?

איפה הרכב הזה מיוצר? הייתי גם רוצה לשמוע מה האלטרנטיבות לרכב כזה.

האם הטיפולים יקרים? אמינות?

תקציב: 140K

דרישות: למשפחה עם 3 ילדים (גדול)

תודה!

דוד

פורסם

כנראה בדרום קוריאה. תאום לאופל אנטארה שלא הגיע ארצה. רכב שמיוצר מאז 2006 ועבר מתיחת פנים קלה ב2010. בתקציב הזה יש גם את הספורטאז 1.6 ,אופל מוקה ושברולט טראקס שיותר קטנים , סובארו XV וטיפה שונה פיאט 500X.

פורסם
כנראה בדרום קוריאה. תאום לאופל אנטארה שלא הגיע ארצה. רכב שמיוצר מאז 2006 ועבר מתיחת פנים קלה ב2010. בתקציב הזה יש גם את הספורטאז 1.6 ,אופל מוקה ושברולט טראקס שיותר קטנים , סובארו XV וטיפה שונה פיאט 500X.

כן, ספורטאז' 1600 גם על הפרק. בעצם אני רוצה לבחור בין קפטיבה ממוטודיל ב-140K לבין ספורטאז' שמכירו 135K.

מה עדיף?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך. לדעתי בין שניהם הספורטאז' עדיף כי הוא הרבה יותר מודרני. בשניהם הצריכת דלק לא משהו באיזור ה1 ל9 1 ל10.

פורסם

כן, צריכת דלק, צריכת דלק...

אגב, התפלאתי לגלות שקיה 2ליטרים יותר חיסכונית מ-1.6 ליטרים אבל הרבה יותר יקרה...

לא מצאתי אלטרנטיבה לשני הרכבים (קיה 1.6 או קפטיבה ממוטודיל) בתקציב שלי.

אשמח לשמוע על ריעונות נוספים

פורסם

אם גיר ידני הוא לא מילה גסה אז כדאי לבדוק מיצובישי אווטלנדר

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...