Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבן 18 שרוצה לעבוד בתחום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בן 18 עם רישיון, יש לי יחסית זמן עד הגיוס ואני רוצה לעבוד בתחום, הבנתי שחברות ליסינג לא יעסיקו אותי כי הם מעסיקים רק בני 21 ומעלה (בגלל הביטוח אני חושב), אשמח לדעת, האם יצא לכם לעבוד או שאתם מכירים מישהו שעבד בגיל הזה בתחום ?

פורסם

לעבוד באיזה תחום בדיוק?

נהיגה, מכירות, מכונאות?

לא חושב שתוכל לעסוק בנהיגה בשום מקום, בגלל מגבלות הביטוח. אולי כשליח פיצה במקומות ללא קטנוע (בדרך כלל פיצריות שכונתיות או ביישובים קטנים). נהגי שינוע וכדו' בדר"כ מוגבלים לביטוח מגיל 21 או אפילו 24.

מכירות כנ"ל, חלק מהתפקיד הוא שינוע. מלבד זאת אני מניח שמחפשים עובד עם אופק תעסוקתי ארוך יותר מבחור לפני צבא.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

באסה ...

שאלה אחרת, האם אין "מתחזקים" לרכבים במגרשי ליסינג, הכוונה שלי היא, אנשים אשר מנקים ומסדרים את הרכבים בשורות ?

פשוט חשבתי שזה תחום די מעניין ופחות שגרתי מהעבודות שרוב הנוער בגילי מחפש (פיצות וכו').

פורסם

יש, אנשי תפעול.

רובם יוצאי צבא שעושים מועדפת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני עבדתי בתחום בגיל 18, אבל זה היה במקרה ולא חיפשתי,אם אתה ממש מעוניין חפש מגרשים פרטים ותציע את עצמך כנהג תפעול,תתכונן לקבל הרבה לא ואולי אחד חכם שיאמר כן.

הרכבים במגרשים מנוקים כמעט מדי יום בימים שהם מתלכלכים, נלקחים למילוי אוויר,תיקונים באם נדרש, לבדיקה עם לקוחות ועוד... גם כדי לקנות רכב למגרש צריך 2 נהגים,ככה שיש לך מה לעשות.

Miata ND2

פורסם
יש, אנשי תפעול.

רובם יוצאי צבא שעושים מועדפת.

זה הבעיה ... הרוב אחרי צבא.

אני עבדתי בתחום בגיל 18, אבל זה היה במקרה ולא חיפשתי,אם אתה ממש מעוניין חפש מגרשים פרטים ותציע את עצמך כנהג תפעול,תתכונן לקבל הרבה לא ואולי אחד חכם שיאמר כן.

הרכבים במגרשים מנוקים כמעט מדי יום בימים שהם מתלכלכים, נלקחים למילוי אוויר,תיקונים באם נדרש, לבדיקה עם לקוחות ועוד... גם כדי לקנות רכב למגרש צריך 2 נהגים,ככה שיש לך מה לעשות.

בחברות ליסינג או חברות גדולות (כלומביל וכו') אין סיכוי ?

תודה על התשובה אגב !

פורסם

אבא שלי עובד באחת מחברות הליסינג ובקרתי שם לא מעט פעמים. דבר ראשון, לא ראיתי שם מישהו מתחת לגיל 25. אין להם טעם להעסיק עובדים צעירים ללא תואר. המקום היחיד שבו אולי היו אנשים יותר צעירים זה היה בפירוקיה, ששם ידידי, אתה לא תרצה לעבוד. מרוויחים מינימום ועובדים בתנאים-לא תנאים, עדיף כבר לבחור בגילך לעבוד במקודלנדס.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אבא שלי עובד באחת מחברות הליסינג ובקרתי שם לא מעט פעמים. דבר ראשון, לא ראיתי שם מישהו מתחת לגיל 25. אין להם טעם להעסיק עובדים צעירים ללא תואר. המקום היחיד שבו אולי היו אנשים יותר צעירים זה היה בפירוקיה, ששם ידידי, אתה לא תרצה לעבוד. מרוויחים מינימום ועובדים בתנאים-לא תנאים, עדיף כבר לבחור בגילך לעבוד במקודלנדס.

אוקיי תודה רבה לך :).

פורסם

האמת גם אני מחפש עבודה בתחום, אם להיות מדויק יותר בתחום מכירות(אולם מכירות או מגרש ליסינג) ובמיוחד אחרי שאסיים את התואר ואחזור לבית של ההורים אבל אני יודע שאם אין לך ניסיון במכירות קשה מאוד להתקבל לעבוד שם(ניסיתי בעבר).

מישהו מחפש עובד מכירות, בן 25 עוד מעט מסיים תואר, דובר אנגלית ורוסית שוטף ומחפש עבודה באזור חדרה לשנה לפחות ? ;)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...