Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש אפשרות לשדרג את הרכב המשפחתי ( לנסר החדשה 1.8 140 כ"ס) ומחשבה היא על 3 הדגמים הללו.

יונדאי וקיה במנועה 2.0 ליטר אוט, ניסן 1.2 טורבו.

על היונדאי יצא לי לעשות נסיעה של כ 100 קמ והתרשמתי לטובה מהרכב . אני מאמין שהקיה תהיה דומה בחווית הנהיגה . השאלה היא יותר לגבי מה דעתכם על הניסן - מנועה 1.2 טורבו - על פי נתוני יצרן אמור להיות חסכוני יותר בדלק אבל מה דעתכם על כל השאר ? אמינות איכות ועלויות טיפולים ... בחיפוש ברשת מצאתי תגובות לא אוהדות על היבואן קרסו וזה קצת גורם לי לחשוש ... מצד שני עם ההכרות שלי מול כלמוביל (יבואן יונדאי) אני מאוד מרוצה .

הרכב יעבור בשנה כ 25.000-30.000 ורוב הנסיעות יהיו בין עירוניות .

תקציב של כ 150.000 שח פלוס מינוס

פורסם (נערך)

אם אתה מרוצה מיבואן יונדאי אז נדמה לי שהוא גם מייבא את קיא ולכן הייתי בוחר בשתי אלה (העדפה אישית היא הספורטז דיזל CRDI אבל זו חורגת בטח מהתקציב) . בכל מקרה הספורטז מציעה יותר (אפילו במרחב הספסל האחורי).

אם תבחן פה בקורות בפורום על הניסן, אז היבואן לא מזהיר וגם לדעתי המנוע 1.2 יהיה קטן על הקשקאי (יחס משקל למומנט על אף הטורבו) ורועש בגלל תיבת ההילוכים . אם ניסן היו שמים 1.6 טורבו אולי היה על מה לדבר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קיה לא מיובאת על ידי כלמוביל,

ולגביי הניסיון שלך עם כלמוביל, אצלי, אצל ההורים וקרובי משפחה היה ניסיון טוב עם המוסך, אבל בשני רכבים (שנרכשו ישירות מהסוכנות) הסתירו את העובדה שהרכב עבר תאונה במהלך ההעברה. נכון שיש חוק שלא מחייב אותם לגלות, אבל זה מרגיז.

עם קרסו הניסיון שלי בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כלמוביל היא לא היבואן של קיה והספורטאז' דיזל לא משווק ולא שווק בישראל.

לדעתי מוביל הקטגוריה הוא מאזדה CX5 אבל הוא יקר יותר מהדגמים הבסיסיים של הספורטאז', IX35 והקשקאי.

פורסם

30 אלף קילומטרים בשנה עם יונדאי ix35/קיה ספורטאז' בנזין? תגיד לי בבקשה באיזה תחנת דלק אתה מתדלק, אני רץ לקנות מניות שלהם.

בנסועה כמו שלך אתה צריך רכב חסכוני, לא ג'יפונים בזבזניים בדלק כמו הספורטאז' או ה-ix35 בנזין שמגרדים ביום טוב את ה-10 קילומטרים לליטר מלמטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
30 אלף קילומטרים בשנה עם יונדאי ix35/קיה ספורטאז' בנזין? תגיד לי בבקשה באיזה תחנת דלק אתה מתדלק, אני רץ לקנות מניות שלהם.

בנסועה כמו שלך אתה צריך רכב חסכוני, לא ג'יפונים בזבזניים בדלק כמו הספורטאז' או ה-ix35 בנזין שמגרדים ביום טוב את ה-10 קילומטרים לליטר מלמטה.

אשמח לדעת על מה אתה ממליץ?

האם רכב היברידי הוא הפתרון?

פורסם

או רכב היברידי, או רכב עם מנוע דיזל.

רק שהיום אין ממש ג'יפונים היברידיים חוץ מלקסוס NX או מיצובישי אאוטלנדר PHEV (לא בתקציב שלך, בכל מקרה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...