Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי היום רכב משומש, יחסית חדש, ללא מפתח חלופי. המוכר הגיע לבדיקה בלעדיו, אמר שינסה למצוא אותו אבל הדגיש שהוא לא מבטיח דבר כי הוא לא ממש יודע איפה הוא. החלטתי לרכוש את המכונית בכל זאת.

התקשרתי למוסך היבואן ואמרו לי ששלט/מפתח יעלה לי 780 שקל לפני מעמ ועבודה. עבודה? כן, יש עבודה בלקודד את השלט אחרי שאני קונה אותו, אבל המחסנאי לא ידע כמה תעלה לי העבודה.

אני חושש שבעתיד אני עלול לאבד את המפתח היחיד שקיבלתי ולכן רוצה לעשות מפתח חלופי. מצד שני ברור שממש לא בא להשקיע עכשיו יותר מ-1,000 שקל על מפתח. יש איזה פתרון אחר שאני אולי לא חושב עליו?

תודה,

פורסם

אם הרכב שלך סטנדרטי ולא איזה משהו סופר ייחודי ונדיר, אין צורך ביבואן. יש מומחים בשכפול מפתחות לרכב, בהערכה גסה ידרשו ממך 500-600 ש"ח כולל שלט וכולל עבודה.

אבל אתה צודק, תעשה את זה זריז לפני שיקרה משהו למפתח הבודד ואז תהיה בברוך.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
איזה רכב? מפתח לפורשה 911 יהיה יותר יקר מאשר למיצובישי לאנסר 92'

אני בכוונה לא ציינתי באיזה רכב מדובר ואיזה יבואן כי לדעתי זה לא רלוונטי. לא רוצה שיתפתח כאן דיון על היבואן הספציפי. לא מדובר בפורשה 911 או במשהו דומה (הלוואי...), מדובר במכונית סטנדרטית, כמוה יש בכבישי ישראל באלפים.

פורסם
במידה ומדובר במפתח רגיל (לא אולר), כל משכפל מפתחות לרכב יוכל לעשות את זה במחיר סביר.

המפתח עצמו נראה רגיל אבל זה גם שלט עם שני כפתורים - לפתוח ולסגור את נעילת המכונית.

כמו כן למיטב ידיעתי יש ברכב הזה גם אימובילייזר מקורי.

פורסם

אם כך תצטרך ללכת למקצוען ולא סתם משכפל מפתחות, אתה צריך לשכפל גם את הנעילה המרכזית.

תתקשר לפאר מנעולים (יש גם מקום בת"א שאני ממש לא זוכר את שמו) לקבל חוו"ד.

• תוכן חדש...