Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי לאחרונה רנו קנגו 2006 טורבו דיזל, הבחור שמכר לי אמר שהכל פיקס באוטו ולתומי האמנתי לו. אחרי הקנייה התברר לי שהמצב ממש לא ככה וכבר הוצאתי סכום נכבד של כסף על תיקונים.

יש עדין דבר אחד קריטי והוא שאין פלאג מחובר לחיישן זרימת אוויר. מסתבר שהתעסקו שם עם כל החוטים באוטו ופירקו שם את הצמה, המכונאי שאני הולך אליו לא הצליח למצוא את הפלאג ולא את החוטים שלו. כאילו חתכו אותו מסיבה כלשהי. בעקרון ההשפעה על האוטו לא מורגשת מבחינת סחיבה אבל כן מורגשת אחרי נסיעה שהמנוע חם, ויכולה לגרום לכך שאני לא יכול להניע אם המנוע חם. קרה לי כבר פעם אחת שהייתי צריך לחכות איזה חצי שעה עד שהנעתי שוב.

אז שני דברים חשוב לי לדעת :

- אם למישהו היה ניסיון עם חיישן זרימת אוויר ויכול לשתף מהידע שלו ?

- אם מישהו מכיר חשמלאי רכב או מוסך שמתמחה ברנו ובקנגו בפרט? מישהו שלא יפחד להתחיל להתעסק שם עם החוטים.

תודה רבה לכל מי שעוזר

אוראל

• תוכן חדש...