Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חסכתי קצת כסף ואני כבר נעול על הדגם. בגישושים להביא יונדאי גטס פיאט פנדה/ספייס.

יש לי כמה שאלות לפני

1. לפי המחשבון הבא :

http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA%20%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%AA%20%D7%A8%D7%9B%D7%91%20%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99

עשיתי חישוב כמה עולה להחזיק רכב בחודש.

אני קונה ב10-12 אלף רכב ואני לא נוסע הרבה, ממוצע 6000 קילומטרז בשנה

צריכת דלק ממוצעת של ליטר ל12 קילומטר.

מחיר ליטר דלק בממוצע 6.5 שקלים

טסט= 1500 בשנה

ביטוח חובה + צד גימל (הכי זול שיש כנראה יהיה ביטוח ישיר) תעלה עוד 2000 בחודש

2500 שקל על תקלות בשנה כי זה רכב ישן + דוחות.

ירידת ערך שנתית של 10 אחוז על הרכב.

יצא 900 שקל לחודש , ו 10 אלף שקל לשנה.

האם החישובים הגיוניים או שיש משהו ששכחתי? כי יש אנשים שהפחידו אותי ודיברו על 1500 ומשוגעים גם שאמרו זה מגיע ל2000.

2.האם יש אפשרות לבקש מהמוכר להתחייב על שסי,גיר ומנוע לפני שאני מכניס את הרכב לבדיקה?

הבנתי שבדיקה עולה 500 שקל, האם בכלל שווה להכניס לבדיקה רכב כזה שהמחיר שלו כל כך זול?

פורסם

1. החישוב שעשית הוא ממוצע. ממוצע, כלומר בהחלט יכול להיות שיהיו לך חודשים עם 3,000 ₪ הוצאות וחודשים עם 500 ₪ הוצאות.

חוץ מזה, מניסיוני גם אם אתה חושב שתעשה 6000 קילומטרים בשנה, בפועל אתה תעשה יותר. כי כשיש רכב -נוסעים, ומתפנקים קצת פחות.

2. לא, לא שווה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1.לגבי הדלק אני לא דואג, במקסימום אני יגביל את עצמי במקרה הצורך ואסע רק במצבים שאני חייב.

לגבי ההוצאות אתה בוודאי מדבר על על הקלקולים והדוחות שאלה דברים שלא ניתן לשלוט בהם, הדבר היחיד שאני יכול להתחייב זה שפשוט אסע בזהירות ולגבי הקלקולים, כל ותיקי הפורום והכתבות ברשת אמרו שהגטס והפיאט רכבים אמינים והתחזוקה שלהם זולה ככה שיש לי אמונה מהבחינה הזאת, אבל לך תדע אתה אף פעם לא יודע עד שזה מגיע אלייך (:

2.למה לא שווה? ואם המוכר משקר? זה סיכון של 500 שקל מול סיכון של 10 אלף.

פורסם

1. אלו רכבים יחסית אמינים אבל גם יחסית ישנים. רכיב יקר יכול להתקלקל ברכבים האלו בכל יום, ואתה צריך להיות מוכן נפשית וכלכלית להוצאות גדולות שיגיעו מידי פעם. מה לעשות, גם ברכב אמין הולך לפעמים מדחס מזגן או צירייה.

2. כי אם תיקח רכב ישן למכון בדיקה תצא עם דף מלא באיקסים ולא תדע מה מצבו האמיתי של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברכב ישן, הנעלם האמיתי הוא עלות האחזקה.

אבל בהנחה ואתה קונה רכב שמור, אני לא חושב שיהיה לך תקלות ביותר ממה שאמרת

בסה"כ החישוב שלך הוא הגיוני, מה שכן, תוסיף עוד לירידת ערך, בערך 15 אחוז לשנה.

• תוכן חדש...