Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בביטוח לבמוו 235i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם הירידת ערך שהוולו הזו תספוג בשנים הקרובות עדיף לשלם 15K ביטוח...

כמו לכל דבר בחיים, יש יתרונות וחסרונות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הביקוש לבימריות האלו כל כך גבוה שהן כמעט יפסיקו לרדת כשיגיעו לסביבות ה-170-180 אלף. הירידה החדה תיבלם. לעומת הוולו שתמשיך בצניחה חופשית. בדיוק כמו שקרה עם ה-S3 שבשלוש שנים האחרונות המחירון ירד בסביבות ה40 אלף לשנת 2008-2009 והמכוניות נמכרות בפועל בכמעט אותו מחיר כמו אז!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בגלל שכתבת שטויות, אני מפנה אותך למחירון לוי יצחק כדי שתבדוק כמה הרכב שלי (s60t6 שנת 2011) איבד מהמחיר שלו לעומת הב.מ.וו. מבטיח לך שהב.מ.וו איבדה יותר.

פורסם

מחירון יצחק לוי פועל לפי השוק העדכני לא לפי אחוזים כל חודש.

אתה יודע כמה שווה פולקסווגן פאסאט 2009 שיצאה מהחברה ב230k?

אל תצחק.

דגם ultimate מחירון 41000₪

קח במוו סדרה 3 לדוגמא שעלתה כ250k ב2009 המחירון יותר מפי 2 לעומת הפטסאט

הבעיה עם הבמוו שהאוטו מקבל סטירה בשנים הראשונות של 20-30% ואז מתיישב על מחיר קבוע למשך זמן..

לא מסמן חיפשתי Z4 במחיר שפוי..

לא מצאתי, כולם רוצים 20% מעל המחירון על מכוניות שבורות.

פורסם (נערך)
בגלל שכתבת שטויות, אני מפנה אותך למחירון לוי יצחק כדי שתבדוק כמה הרכב שלי (s60t6 שנת 2011) איבד מהמחיר שלו לעומת הב.מ.וו. מבטיח לך שהב.מ.וו איבדה יותר.

העניין הוא שאתה יכול לחלום לקבל על וולו קרוב למחירון, תקרא שוב, דיברתי על כמה נמכר בפועל!

עם הבימר יקרה מה שקרה עם ה-S3 ועם ה-EVO... המחיר בפועל (לא המחירון) יגיע לסף שבו יש ביקוש מסוים.

אתה תראה שבשנים הבאות, מעבר לסף הזה, בזמן שהוולו שלך תאבד עוד 100K, מחיר המכירה בפועל של הבימר בקושי יזוז.

הבעיה עם הבמוו שהאוטו מקבל סטירה בשנים הראשונות של 20-30% ואז מתיישב על מחיר קבוע למשך זמן..

לא מסמן חיפשתי Z4 במחיר שפוי..

לא מצאתי, כולם רוצים 20% מעל המחירון על מכוניות שבורות.

+1

בדיוק מה שאני אומר.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

ב.מ.וו z4? מדובר ברכב מאוד נדיר עם ביקוש גדול מההיצע וברור שאנשים יבקשו עליו מעל המחירון.

אני הגבתי בסה״כ בנוגע לעלות הביטוח השערורייתית של הבימר. אם תעשה חשבון ב- 5 שנים יש פער של 40 אלף ש״ח.

ד״א, הרכב שלי איבד פחות מ-50% מהערך שלו ב-4 שנים. נראה לי שזה סביר ונמוך מזה של הב.מ.וו

פורסם

אני למדתי שהיתרונות עולים על החסרונות בכל הנוגע בלקנות במוו יד2

עם כל הכבוד שזה חוויה בלתי נשכחת לחכות לרכב שלך שהזמנת ואם היה כפתור skip בחיים היית משתמש בו לכל אורך ההמתנה.

כל במוו שמוציאים מהחברה איך שיוצאים איתה לרמזור הראשון בום 10k

אחרי שנה בום 40k

חבל על הכסף באמת

פורסם

מכירים את הסיפור על האיש העשיר שהיה קונה כל שנה כובע ב 100 שקל ומוכר אותו אחרי שנה לשכן העני מלמטה ב 50 שקל?

ככה כל שנה, קונה ב 100 ומוכר אחרי שנה ב50.

בסיכומו של דבר, כל אחד היה מוציא 50 שקל בשנה על כובעים, אבל העשיר הסתובב עם כובע חדש והעני הסתובב עם כובע ישן...

בקיצור, שלא יספרו לכם סיפורים, אחזקה של ב.מ.וו. היא דבר יקר.

ביטוח שעולה כפול עד פי 3 בהשוואה לאלטרנטיבות, ועלות החלפים (שממנה נגזר עיקר המחיר המנופח של הביטוח) שלאחר תום האחריות תתחילו להכיר מקרוב.

פורסם

אני לא רוצה לפתוח פה, אבל אם אתה שומר על האוטו מטפל בזמן ולא מחכה שחלק יתקלקל כדי להחליף, לא תדע תקלות.

רב התקלות בבמוו הן תוצאה של זלזול בהחזקה

וחסכון בחלקים.

אמרת נכון לגבי הביטוח, הביטוח יקר לא רק בגלל שווי הרכב, אלא בגלל המחירים במוסכים במידה ויש תביעת ביטוח.

פורסם

גם אני לא רוצה לפתוח את הפה אבל...

למרות השם ו המוניטין, הן מתקלקלות יותר, מסובכות יותר ועולות יותר לאחזקה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תוכן חדש...