Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מגבר של היפוניקס שמוציא לי 100WRMS לכל יציאה ואני מתלבט איזה קומפוננטים לשים.

אני מתלבט בין מורל טומפו 120WRMS או אינפיניטי 90WRMS, אמרו לי בכמה מקומות שלמרות שעל הדף האינפיניטי יותר חלשים הם לא נופלים מהמורל לא בעוצמה ולא באיכות מבחינת מחיר הם אותו דבר.

מה אתם חושבים שכדי לי לשים, או שיש לכם הצעות נוספות לתת לי בסדר גודל של המחיר וההספק הזה.

תודה מראש :wink:

פורסם

מה הדגם של האינפיניטי? אם מדובר בסדרת הרפרנס אז הם לא יותר איכותיים. אולי יותר חזקים, נצילים. בכל מקרה האופי סאונד שונה לגמרי. מבין ה 2 הייתי הולך על הטמפו.

פורסם
מה הדגם של האינפיניטי? אם מדובר בסדרת הרפרנס אז הם לא יותר איכותיים. אולי יותר חזקים, נצילים. בכל מקרה האופי סאונד שונה לגמרי. מבין ה 2 הייתי הולך על הטמפו.

את האמת שאני לא זוכר בידיוק את הדגם שלהם, יש לך עוד דגמים שאתה ממליץ באותו מחיר והספק?

פורסם (נערך)

חפש המלצות בפורום של AUDIO KING על קומפוננטים בתקציב שבין 400-700 ש"ח.

מעבר לכך, מאחר ומדובר בטעם אישי, תאלץ למצוא מקום לשמוע את הקומפוננטים אם אתה מעוניין בבחירה "מושכלת" ולא ללכת על עיוור ע"פ המלצות של חברי הפורום.

* אה, והייפוניקס ידועים בתור מגברים שהם אובר-רייטד. כלומר, לא מוציאים באמת את ההספק המוצהר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אתה יכול ללכת על אחד מהסטים הנ"ל בטווח של 400-700 שח

הבחירה בין האינפיניטי לבין המורל היא עניין של טעם אישי.

אני הייתי מתלבט בין האלפיין SPG הפוקל 165AS והמורל טמפו.

Focal 165a

Focal 165as

GTO6508C JBL

Tempo 6 Morel

TSA1605C Pioneer

REF6530CS Infinity

Cs65 Cerwin Vega

SPG17CS Alpine

• תוכן חדש...