Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר הרבה שאני מנסה לנקות את החלק הפנימי של קצה/סופית האגזוז מפיח אבל לא מצליח.

ניסיתי להשתמש ב-Metal Wax של CG אבל זה רק הוריד קצת מהפיח. ניסיתי חומר אחר שנקרא T-cut metal polish וגם לא הצלחתי ממש.

זה המצב הנוכחי:

IMG_0629.jpg

img hosting

מה עלי לעשות?

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

החומרים האלה הם פוליש לכל דבר וצריך להתייחס אליהם ככאלה.

הם לא מנקים, הם מבריקים.

אתה תצטרך לנקות עם apc היטב לפני הפוליש.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שקניתי אותם דיי מזמן כי זה מה שהמליצו לי בחנות.

אגב, ה-Fabric Clean של CG גם יכול לשמש כתחליף ל-APC? אם כן, באיזה דילול כדאי להשתמש בו לצורך הזה? ועם איזו מטלית להשתמש? או אולי בסקוץ' ברייט?

פורסם

אין לי נסיון עם החומר, אבל בגדול ההיגיון שלי אומר שאם הוא נועד לעבוד עם בד, הוא עדין מאוד ולא יספק יכולות ניקוי מרשימות על האגזוז.

"יאללה בירי".

פורסם

אני בספק כמה APC יוכל להמיס את כל הפיח.

תנסה ספריי לניקוי קרבורטורים, מניסיון זה מוריד וממיס פיח עקשן.

אמור לעלות 15-20 ש"ח ליחידה.

פורסם

כבר היה דיון על זה לא מזמן , תבצע חיפוש.

אתה יכול לקנות צמר פלדה 0000 , יש בחצי חינם בוודאות במחלקה של חומרי ניקוי סקוצ'ים וכאלה.

מעט סבון ולשפשף עם חתיכת צמר והכל יורד ב100%

פורסם
כבר היה דיון על זה לא מזמן , תבצע חיפוש.

אתה יכול לקנות צמר פלדה 0000 , יש בחצי חינם בוודאות במחלקה של חומרי ניקוי סקוצ'ים וכאלה.

מעט סבון ולשפשף עם חתיכת צמר והכל יורד ב100%

יש לי לדוגמא צמר כזה, עזר אבל לא הרבה, המצב אצלי דומה לשל פותח השרשור ואפילו גרוע יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש ב sonax wheel cleaner או iron x , שפשוף עם מברשת עדינה והכל יורד בלי מאמץ .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

גלון של apc יעלה לך 16 שקל והוא ישמש אותך להרבה דברים .. עשיתי על הרכב שלי דילול 2:1 מצב דומה עם הצמר פלדה 000 ויצא מבריק תתן לחומר טיפה להמיס את הפיח ואז תשפשף ותשטוף וככה תחזור על זה ותחליף תוך כדי חתיכות של הצמר פלדה הapc נקנה משופרסל

פורסם

המטבע שלי לשרשור:

מספר חומרים יוכלו לעזור לך, ביניהם APC מצוי, חומר חזק המיועד לניקוי גלגלים (סונקס, בילברי ושות'), מסיר שומנים וגם סבון כלים למשל.

את כל אלו ליישם ולשפשף עם צמר פלדה. קצת עבודה והכל ירד.

בהצלחה,

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תיבדוק למה יש לך פיח .יכול להיות שהתערובת עשירה מדי. זה גורם לירידה בהספק ,ליכלוך ,זיהום אויר ,ונזקים למנוע של הרכב.

• תוכן חדש...