Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאבא, לאחר מכירת AUDI A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, לאחר ביקורים לא מועטים במוסך החליט אבי למכור את האודי A4 עם 0 תקלות.

איני מבין גדול בתחום וגם אבי לא, סטטוס ללא רכב במשך תקופה ממושכת מידי הוא בעיה בשביל אבי אך הצעתי לשמוע רעיונות וכיוונים באינטרנט לפני בחירה פזיזה.

הדרישות: הנסועה בסביבות ה17000 בשנה, התנהגות ונוחות - "שירגיש כמו האודי".

גיר אוטומט. התקציב הוא 40+, ולדבריו בגדול "יפני", ציין את טויוטה בפרט.

אשמח אם תשפכו או על הפרשה. תודה.

פורסם

טויוטה אוונסיס? קשה לי להשוות לאאודי כי לא ציינת באיזה דגם מדובר.

בתקציב שלכם תיכנס אוונסיס מ-2007 אולי 2008.

מציע לבדוק את שברולט מאליבו 3.5 ליטר מ-2008 ומעלה. תא נוסעים מרווח ומבודד היטב, מנוע חזק ושקט שבנסיעה בין עירונית יציע צריכה דומה למנועי 2 ליטר של המתחרות.

פורסם

אם אבא כל כך רוצה רק יפני שיקנה רק יפני,אני מבין שהוא נכווה מהאאודי,אבל זה לא אומר שרק רכבים יפניים אמינים,ממש לא.

פורסם
אם אבא כל כך רוצה רק יפני שיקנה רק יפני,אני מבין שהוא נכווה מהאאודי,אבל זה לא אומר שרק רכבים יפניים אמינים,ממש לא.

כשאמרתי יפני התכוונתי שזה מה שאבי שמע כמומלץ מהשמועות ברחוב. שדה הבחירה שלנו ממש לא מורכב מיפני בלבד וכל דבר אחר פסול, להפך הגעתי לכאן כי לשמוע את דעתם ולהתפתח לכוונים שונים. יפני כרגע בראשו בגלל חוסר נסיון וידע אבל בעזרתם נישר קו. מצטער אם לא הייתי ברור. עוד תגובות בבקשה

פורסם

בתקציב של 40 אלף ש"ח, קשה לומר שאביך ימצא רכב עם 0 ק"מ. גם אם הוא יבחר בטויוטה אוונסיס, שזה יחסית רכב אמין, הרי שמדובר ברכב משומש, שהשאלה הנשאלת כיצד תוחזק בידי הבעלים הקודמים.

זוהי לדעתי מילת המפתח.

קח בחשבון, שבשנים האחרונות ראינו שגם לטויוטה יש לעתים בעיות. לא פירטת מה היו הכשלים באודי שאביך מוכר, אבל מן הסתם, מדובר ברכב מזדקן ועשויים להיות כשלים/תקלות.

בהצלחה

פורסם

יפני ברמה של אאודי a4 בתקציב של 40k הוא לא יקבל...

רכבים יפנים שומרים על ערכם הרבה יותר טוב מרכבים אירופאיים, לכן אם האאודי נמכרה ב 40k, רכב יפני לצורך העניין באותה נקטגוריה באותו השנתון (שלא ציינת) יעלה יותר.

הרכב היפני היחידי לדעתי שנכנס בתקציב ,ל 40k + הוא סובארו b4 משנתון יחסית מתקדם, או ללכת על טויוטה קאמרי (שאולי תרגיש כמו אאודי), אבל ככל הנראה היא תהיה בשנתון ישן יותר מהאאודי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני דווקא הייתי הולך לבחירה הבנאלית והנפוצה:

בתקציב של 40+- אפשר למצוא מאדה 6 מהשנים 2006-2008 יש היצע עצום בשוק, ויש ממה לבחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנשים, מה דעתכם על יונדאי סונטה שנת 2008/9 - רכב מצויין, אמין, די זול לתחזוקה ונוח. לפי טעמי זה אפילו רכב יפה מאוד ומרשים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ינון - ליונדאי סונטה מהשנים המדוברות אין קונים, קל לקנות ומאד קשה למכור, בגלל השכיחות הנמוכה - גם החלפים לא ממש זולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...