Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

זאת התאמה מושלמת, הכדור יצא את החור והשבר מתחת לחור מתאים למוט עצמו.

פגעו בך עם וו גרירה.

גם בי פגעו פעם אבל אצלי זה היה בכלל רע...

IMG_3651.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הוו הזה הרבה יותר נמוך ממקום הפגיעה. אני אמדוד גובה מחר. בינתיים לא שמתי את האוטו במקום הקבוע שלו.

פורסם
הוו הזה הרבה יותר נמוך ממקום הפגיעה. אני אמדוד גובה מחר. בינתיים לא שמתי את האוטו במקום הקבוע שלו.

אולי מדובר באיזה רכב שטח מוגבהה

פורסם
...אני חושב שלמלא את החור עם חומר פחחים, לשייף בעדינות (עם נזק מינימלי מסביב) ולכסות במדבקה מעניינת מדוד איביי יהיה פתרון סביר יותר.

בלתי אפשרי למלא את החור סתם כך. החומר לא יחזיק.

צריך קודם כל ליצור "כיס" כלשהו מאחורה, כדי שלחומר יהיה על מה להיתפס.

יש כמה פתרונות לדבר הזה.

פיברגלס מאחורה. אולי אפילו לפרק את הפגוש, ומבפנים "להלחים" חתיכת פלסטיק גדולה יותר מהחור שנוצר.

רק לאחר יצירת פתרון כלשהו שישמש כמשטח שיוכל לקבל את חומר הפחחים, זה יהיה אפשרי.

פורסם

זה לא ״פשוט חור״ רואים סימן, רואים מעיכה וזה משהוא שנכנס ויצא.

יכול להיות גם חלק בולט של קטנוע שהחנה שם או אפילו מישהוא עם אופניים שנתקל ברכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רוני, אני משוכנע שמדובר בנזק שנגרם בשוגג ולא במזיד.

איש לא להיה משקיע כזו אנרגיה כשאפשר פשוט לחתוך את הצמיגים או כל וונדליזם אחר.

מצטרף לדעת אלה שחושבים שמדובר בוו גרירה שגרם לנזק.

לדעתי יש סיכוי שניתן להלחים תוספת פלסטיק ולהציל את הפגוש, כמובן שאת אזור ההלחמה יאלצו להחליק עם שפכטל, דבר שיקטין את עמידות הצבע ללחיצה.

פורסם

הנזק הזה והמון המלאזי שנעלם... העולם משתגע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

התיקון פשוט אבל גורר צביעה שבקלות יכולה לבאס רכב חדש.

שים לב שלפחחים שרוצים לעבוד יש פיסות פלסטיק שהם מלחימים בחום לפנים הפגוש,

זה ייתן עמידות וחיבור מוצלחים יותר מהשאר. תתעקש על כמה שפחות חומר, יש פה עובי לא מבוטל.

מעניין אם יש תושבת פנימית באיזור הפגיעה, משהו שמסביר את הקונטרה שמה שחדר את הפגוש נעזר בה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שוב בדקתי את זה עם כמה חברים. לפי השבר וכווני שבירה של הפלסטיק הגענו למסקנה שמדובר בחפץ חד ולא רחב במיוחד שנכנס לפגוש מלמטה למעלה. הפגיעה הייתה בתחתית החור ומהעוצמה פשוט נשבר חלק מעליה. אני לא מאמין שזה וו גרירה כי המכה בצד ולא במרכז.

• תוכן חדש...