Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דור - רונן נאור הוא ספונסר הפורום סאונד נולדג' תביט בשרשור בדביק לגבי מבצעי קיץ.

אתה יכול לתאם איתו פגישה ולשמוע את הרכב שלו בכדי להחליט אם הכוון מתאים לך - בעיניי, זה יהיה השיפור הכי משמעותי למערכת שלך ומיד לאחר מכן פרוייקט קטן של בידוד הדלתות הקדמיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני יודע שאמרת שאתה מעדיף שלא, אבל לדעתי, זנק על זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572654-%D7%A8-quot-%D7%93-%D7%A7%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-CZ-702&p=4796050#post4796050

גם הקנווד הבא הוא אופציה אולי (צריך לבדוק בדיוק אילו פונקציות יש אצלו):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572610-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A8-quot-%D7%93-%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%93-kdc-6051u&p=4795609#post4795609

ובהמשך למה שאדי אמר לגבי רונן, רצוי להשקיע ביחידת ראש טובה שכוללת גם כיוונים כמו תיקוני זמן (TA/TC) וקרוסים מובנים.

אני משוכנע שיהיה הבדל שמיע עם יחידת ראש איכותית, ברמה שאכן יתכן ולא תזדקק להחלפת הרמקולים הקדמיים (אם כי כמובן שזה לא מובטח כי אופי הצליל שלהם אולי פשוט לא מתאים לך).

מחיר מתאמי שליטה מההגה באיביי לדעתי נמוך מ-50$ (בלי ענייני שילוח), בארץ מ-500 ש"ח צפונה לדעתי (אבל איני יודע בוודאות).

מזכיר שוב לבדוק תאימות לצורת התקשורת ברכבך (לדעתי זה עובד שם עם CANBUS או משהו בסגנון ולא התנגדויות, מומלץ להתייעץ עם מתקין מנוסה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

יש דרך לוודא את זה אולי באינטרנט? בטוח יש אנשים שהחליפו מערכות ברכב הזה.

השאלה אם המערכות שהצעת תומכות בשליטה מההגה?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בטוח שהמידע קיים איפשהו, רק צריך לחפש :wink:

(בדוק גם באתר http://www.connects2.com למשל לגבי מתאמים ספציפיים)

הן תומכות בכניסת מתאם חיצוני, כן (הקנווד בתצורת חוט ייעודי בצמה, והקלריון בצורת מיני-פלאג ייעודי).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני חושב שזה מה שאני צריך:

http://www.connects2.co.uk/ProductInformation.aspx?id=10749&p=CTSRN007.2

השאלה למה יש 3 חוטים שלא מחוברים לכלום בדוגמה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הבנתי. אגב יש דרך לחווט את הרוורס? באודי ששכרנו שנה שעברה בגרמניה הרדיו היה מונמך אוטומטית ברוורס, ואני גם עושה את זה בעצמי, אבל היה בהחלט נחמד אם זה היה קורה לבד, אפילו השתקה זה בסדר.

פורסם

אם זה לא פיצ'ר שכלול במתאם הזה (למען האמת, לא ברור לי מה תפקידם של אותם 3 חוטים. האם לחבר אותם הלאה למשהו שזקוק לסיגנל מהם או לקבל סיגנל), אני בטוח שאפשר לאלתר משהו באמצעות חוט MUTE שקיים לרוב במערכות (משהו בקווים של ריליי שיחובר לנורת רוורס ויאריק את כבל המיוט כשהיא נדלקת).

פורסם

הבנתי.

ובהנחה שבכל מקרה אני מעוניין ללכת על חדש למרות ההצעה שלך, איזה דגמים מומלצים?

פורסם

עקרונית אתה יכול ללכת על אחד הדגמים הפשוטים של פיוניר כמו DEH-X2750UI, רק 365 ש"ח.

או עם BT, כמו פיוניר DEH-X4750BT, רק 580 ש"ח (לא יודע איזו דיבורית יש לך כרגע, אבל זו המובנית כמובן תומכת גם בשידור מוזיקה וכמובן שהסאונד מגיע מהרמקולים ברכב ולא מרמקול חיצוני, אם זה המצב אצלך. וחוץ מזה, הכל נמצא ביחידה אחת).

לא מכיר יותר מדי אפשרויות אחרות, אבל צריך לעבור על מפרטים של חברות מוכרות לטובה כמו אלפיין, קלריון, אקליפס, קנווד, JVC, סוני.

בדוק מה יש לספונסר הפורום Art Sound להציע בתחום הזה.

פורסם

פורסם

ההבדל בין ה-6750 ל-4750 זה בעיקר היכולת להחליף צבעים של התאורה (ועוד איזה משהו שקשור למיקס בין שירים למיטב זכרוני). אין סיבה לדעתי לשלם את התוספת אם זה לא חשוב לך.

ה-9550, למרות היותו דור או שניים אחורה, אמור להיות איכותי יותר (בנוי לכאורה מחלקים ייחודיים יותר לאודיו), אבל אין דיבורית BT ומצד שני יש 2 חיבורי USB וכניסת כרטיס SD. ועדין מדובר בבחירה טובה. אם אני זוכר נכון, למשתמש liav12 יש כזה, תוכל לבדוק מולו.

האלפיין הוא ללא מנגנון CD, וגם בלי מעבד 24 ביט, עד כמה שתצליח לשמוע את ההבדל.

מבחינת חיבור ישיר (בכבל) לטלפון נייד, הוא בנוי לעבודה מול אייפונים, בניגוד לפיונירים שמותאמים גם לעבודה עם אנדרואיד לדעתי.

מה שכן, יש לו כאן 3 שנות אחריות.

כולם יהוו שידרוג לדעתי על פני המערכת המקורית.

פורסם

1. התמשקות עם אנדרואיד זה מעניין אבל לא קריטי מדי, גם הבלוטות' לא קריטי מדי.

2. CD לא קריטי גם הוא, אם יש חריץ לSD או לUSB זה מספיק לי.

3. תאורה ומיקס זה שטויות זה לא מצדיק עוד כסף.

4. יש דגם אחר שתמליץ עליו? (אפשר גם חנות אחרת כמובן, לא חייב בומביי)

פורסם

אין לי דגמים נוספים ככה בשלוף לספר לך עליהם.

ראה את הפיסקה השניה שרשמתי בהודעה #70.

ענין של להחליט אילו פונקציות תפעוליות חשובות לך יותר.

ובתחום של עד כ-800 ש"ח אין כיוונים מתקדמים כמו תיקוני זמן וקרוסים מלאים ממילא.

פורסם

אז מאיזה סכום אפשר לקבל את זה? (חדש)

אגב, לא יזיק שהוא יקרא גם FLAC.

• תוכן חדש...