Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי להיכנס בעובי הקורה, לדעתי מדובר במחירים שמתחילים סביב 1300-1400 ש"ח.

לא חושב שיש הרבה אפשרויות שקוראות FLAC בארץ (בזאפ לפחות). גם בחו"ל יש עדין מבחר מצומצם יחסית מחיפוש כללי שעשיתי בנושא (מצאתי כמה של פיוניר, קנווד, JVC, סוני).

אחת שמצאתי הינה קנווד KMM-257 (לפי דף המוצר באתר החברה). אבל יש לו רק יציאה למגבר אחת, אין לו קרוס HPF ממשי (כלומר יש אפשרות לבחור הגדרה של גודל רמקולים שבטח משפיעה בנושא) ויש לו איקוולייזר של 3 ערוצים בלבד.

ישנם מספר דגמים אירופאים של פיוניר שמציעים תמיכה ב-FLAC, ביניהם MVH-170UB, DEH-1700UB, שראיתי שמופעים בחנויות בארץ.

שים לב שמדובר בדגמים בלי X לפני המספר וללא סיומת 5 או 50 בסוף. בדוק לגבי המפרטים שלהם.

יש גם את ה-DEH-2700UI ו-DEH-8700BT שמציעים תמיכה כזו, אך לא ראיתי בחנויות כאן.

למיטב ידיעתי אגב, התמיכה ב-FLAC היא עדין לא מלאה ומוגבלת לקבצי 16bit (ולא 24bit או אפילו שמא 32bit), לא שאני חושב שתשים לב להבדלים בכלל במערכת אצלך (מבלי לזלזל). זו הערה יותר בקטע התפעולי :wink:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בעיה להשתמש בדגם אירופאי בארץ מבחינת תדרי רדיו וכו'?

אגב, ה9550 עונה על שאר הדרישות מבחינת כיוונים וכו'?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אירופה והארץ אותו הדבר מבחינת תדרים.

פשוט פונקציות מעט שונות (להלן FLAC לצורך הענין) ממכשירים מקבילים בשווקים אחרים.

סדרה 9 (וגם סדרה 8 כמדומני), למרות השימוש בחלקים ייעודיים לאודיו, אינם מכילים כיוונים מתקדמים כמו שדיברנו, אלא את אותם כיוונים בסיסיים יחסית שמציעים גם הדגמים החדשים מהסדרות הנמוכות יותר. אצל פיוניר, כיוונים מתקדמים קיימים בסדרת ה-PRS שעולה כפול ויותר בארץ (PRS80 לדוגמה, ביבוא אישי - סביב 1600 ש"ח, יבוא מקביל עם שנה אחריות - 1800 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מה הכוונה שימוש בחלקים ייעודים לאודיו?

ליאב אמר שיש לו כיוונים שם עד כמה שזכור לי ב9550.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חלקים עם טולרנסים נמוכים יותר, מחומרים יותר איכותיים וכו' וכו', כדי לתת מקסימום תפוקה עם מינימום איבודים של סאונד.

פורסם

שווה את התוספת?

פורסם

יש לי יאריס חדשה,משהו המערכת שמע לא צלול ,נראה לי שזה הרמקולים

איפה בודקים את העניין באופן אמין באיזור גוש דן

תודה

פורסם

לבדוק זה דורש לפרק את הרמקולים המקוריים ולחבר אחר במקומם, אני לא בטוח שיהיה בעל עסק שיסכים לעשות דבר כזה בחינם.

• תוכן חדש...