Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך התכונה הזאת נקראת במפרט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Steering Wheel Control או Wired Remote בדר"כ.

שים לב שאתה לא מתבלבל בין קיומה של כניסה כזו לבין קיומה של פונקציה מובנית במכשיר (שכוללת כמובן גם כניסה).

פורסם

יש את הLG MAX620BO והLG MAX420IP.

הם עולים בסביבות 400₪, ורשום במפרט:

* Built-in Steering Wheel Remote Compatible (EU only)

האם זה אומר שיש מתאם מובנה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא אם הבנתי נכון מחוברת ההפעלה של ה-620 שמצאתי, שבה תחת החיבור הזה רשום:

Wired remote input (Black): Hard-wired control adapter can be connected. (Optional)

ובכל מקרה, מכשירי LG אינם נמצאים בפסגת ההמלצות בפורום.

פורסם

אם כך זה דורש ויתור על השליטה מההגה או מתאמים יקרים?

לא שווה.

בכל מקרה אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי שכן הרכב הבא יגיע עם דאבל דין מקורי (קליאו) או שאתקין שם משהו אחר (208/מיקרה/וואטאבר). נראה לי שלעת עתה אאלץ להשאר עם המקורי.

פורסם

פורסם

בגדול זה הכיוון, כן.

שים לב רק שהם מתייחסים שם למכשירי אלפיין בהקשר של חיבור המיני-פלאג ל-HU לטובת השליטה מההגה. לא חושב שיש משמעות מעבר לכך לענין זה.

פה יש עוד כמה מוצרים על אותו עקרון, שאיני יודע לעמוד על ההבדלים ביניהם:

http://www.connects2.com/VehicleProducts.aspx?Manufacturer_ID=46&Model_ID=147

ויש מוצרים אוניברסליים כמו PAC ו-AXXESS שאיני יודע אם גם יכולים להתאים.

אבל נניח שבאמת תלך על החלפת ה-HU, אתה באמת חושב שיש טעם לרכוש מתאם כזה כרגע?

אתה לא חושב שתחזיק מעמד עד למכירת הרכב בלעדיו?

פורסם

בכל מקרה אני מבין שאם אני לא רוצה לחתוך את הצמות המקוריות של הרכב אני אצטרך לקנות מתאמים יקרים, זה לא המצב?

פורסם

מה שמייקר את המוצרים לעיל הוא מתאם השליטה מההגה.

אני לא מצליח כרגע למצוא מפצל כזה שאינו כולל את המתאם.

למרות שאולי מוצר כזה יתאים למרות שלא מצויין ספציפית לקליאו: http://www.caraudiodirect.co.uk/ct20rn02-harness-adapter-renault

בארץ, לדוגמה בחנות אלכסנדר, מפצלים כאלו נמכרים תמורת 39 ש"ח (54 עם משלוח).

זה משהו להתייעץ לגביו עם מתקין מנוסה או בעל רכב שביצע התקנה שכזו.

פורסם

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב,

קיבלתי החלטה להשאר עם הרכב לעוד שנתיים לפחות, מה שאומר שאני כן רוצה שדרוג כולל שליטה מההגה.

בעקרון מה שחשוב לי:

1. מערכת אמינה

2. איכות סאונד טובה גם בלי מגבר (לא יודע אם אני אוסיף או לא)

3. 2-3 יציאות למגבר

4. USB

5. אופציות כיוון

6. שליטה מההגה - חובה

7. לא חייב בלוטות', יש לי כבר דיבורית ברכב

האם יש דרך לחבר שישה רמקולים?

יש לי כרגע מקדימה קומפוננט בסיסי של JBL, מאחור ניתקתי את הרמקולים הגרועים המקוריים ובמקומם חיברתי 6X9 של פיונייר. (על מגש)

האם ניתן להתקין מקדימה מורל טמפו נניח, להעביר לאחור את הJBL ולהשתמש גם ב6X9? (כלומר שיעבדו 6 רמקולים ברכב) או שתהליך כזה מחייב מגבר?

אשמח לקבל המלצה למערכת טובה + מתאם שליטה מההגה.

פורסם

מישהו?

פורסם

בוא נעשה רענון מחדש לשאלות "הרגילות":

מה התקציב?

האם פתוח למוצרים יד שניה?

מה חסר לך מבחינת הסאונד כרגע?

ישנם מתאמים אוניברסליים לשליטה מההגה, כאלו שעולים בפורום מדי פעם הם של PAC או של AXXESS.

רצוי לוודא (מול מתקין למשל) שהם אכן עובדים עם רכבים של רנו.

לשאלתך לגבי חיבור הרמקולים, כן זה אפשרי בעקרון. תוכל לחבר את שני הזוגות מאחור לדוגמה בטור.

כך תעלה את ההתנגדות הכוללת שלהם ל-8 אוהם (בהנחה שכל זוג הוא אכן 4 אוהם). ההספק שהמגבר (הפנימי של הר"ד או חיצוני) יספק ירד, אבל יכולת השליטה עליהם תעלה.

פורסם

דור,

האם היתה לך האפשרות לשמוע את הרכב של רונן נאור?

פולו עם מידבאסים מקוריים מהמפעל - הוא הוסיף שם זוג טוויטרים וקבלים לחיתוך, מערכת ראש דאבל דין עם יוכלת TC

בלי הגברה, בלי סאב.

ממליץ לתאם איתו פגישה - ספונסר הפורום SOUND KNOWLEDGE

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

1. ממה שראיתי אפשר להקציב משהו כמו 600-700₪ ולקבל רדיו נחמד, אז לדעתי זה הכיוון. אם יש שיטה הגיונית להתקין דאבל דין (ולא השיטה המוזרה הזאת שהראו פעם) ולא לחתוך פלסטיקים, אז 1200-1300₪.

לגביי רמקולים - חשבתי על מורל טמפו, השאלה אם רדיו דיסק אחר ואיכותי אולי יפתור את הבעיות שקיימות ברמקולים הנוכחיים (שאולי האות שהם מקבלים מהרדיו דיסק המקורי לא מספיק איכותי) וכך אוכל להשאר עם הרמקולים שלי.

2. פחות, כי לא יודע לבדוק אם זה תקין או לא ולא רוצה ליפול עם זה.

3. יש שריקות מעצבנות בעיקר בשירה, עם ש' או צ' שומעים כזה 'טסססססס', לא יודע ממש איך להסביר אבל זה לא בדיוק נעים.

ה6X9 נותנים תוספת סאונד יפה מאחור וזה בהחלט מבורך, כמובן שזה לא תחליף אמיתי לסאב וופר אבל זה גם עולה הרבה פחות.

אגב סאב וופרים, ראיתי שיש מערכות של פיוניר שניתן להתקין להם סאב וופר ללא הגברה, זה שווה משהו בכלל?

כמה יכול לעלות מתאם כזה? אין בעיה עם רכישה מהאיביי.

לנוספורס - לא יודע מי זה רונן נאור. אף פעם לא הייתי במפגשים כך שלא יצא לי לשמוע שום רכב של חבר פורום.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

• תוכן חדש...