Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לרכוש קיט התקנה, שיעלה בטח 100-150 ש"ח.

כבל מתח 8 גייג' (AWG) יהיה מעל ומעבר למה שאתה צריך. וניתן למצוא כזה לפי מטר רץ בעלות מינימלית ותצטרך להוסיף גם נעלי כבלים ופיוז מתאים (להגנה על הכבל).

גם עבור הכבלים מיציאת הרמקולים ב-HU וגם מהמגבר לרמקולים, תוכל למצוא בנפרד כבלים 2.5 מ"מ שיעשו את העבודה.

יש סיכוי טוב שגם אלו דברים שניתן למצוא אולי בפורום יד שניה.

יסלח לי ארז שאני מנדב אותו, אבל תראה את השרשור שלו (הלינק מוביל בכוונה להודעה ספציפית) ואולי תוכל להעזר בו (וגם בארז):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545561-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%97%D7%99%D7%AA-(%D7%99%D7%A9-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA)-%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%A1%D7%90%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91&p=4577124&viewfull=1#post4577124

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חנות מומלצת לקנות את כל הדברים האלה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא חושב שזה משנה עבורך, מאחר וגם אם לא מדובר בכבל בעובי אמיתי, הוא כנראה יספק.

כמו שאמרתי, לדעתי ניתן להוזיל עוד את העלות ברכישה נפרדת.

אין לך צורך במנחת עם המגבר שנתת אליו לינק.

פורסם

למה אני לא צריך מנחת? הרי אין לי יציאות RCA במערכת.

ואתה חשוב שהסט של אלכסנדר יספיק?

ומה לגביי הכבלים של הרמקולים, יש סוג ספציפי שאני צריך?

פורסם

כי כמו שכבר אמרתי, יש במגבר (זה שנתת אליו לינק) כניסות Hi-Level. למעשה מעין מנחת מובנה במגבר.

החיבור הוא ישירות מיציאת הרמקולים ב-HU.

לדעתי כן. אבל ללא מנחת, אין לך צורך בכבלי RCA (ובמקרה שלהם, לטיבם יש משמעות).

מה שמותיר רק כבלי מתח ורמקולים, פיוז וסופיות מתאימות. שכבר נתתי את דעתי עליהם קודם.

פורסם

תאורטית גם כבל כמו ח'10 צבאי (אדום שחור) היה מספיק לרמקולים? :S

פורסם

בערכה רשום:

"כבל רמקול רב-גידי

14 gauge"

זה אומר שעובי המוליכים הוא?

רב גידי זה אומר שניתן לחבר כמה רמקולים?

פורסם

14 גייג' ע"פ טבלאות בגוגל זה 1.78-2 מ"מ וגם זה אמור להספיק (התכוונתי לערוך את ההודעה הקודמת שלי ולהגיד שתכלס גם 1.5 כנראה יספיק - 16 גייג', בחיבור 4 אוהם או גבוה יותר).

רב גידי:

speaker-cable-closeup-2_5.jpg

חד גיד:

979060259_203.jpg

המשמעות היא שהכבל גמיש. וזה כמובן מאפיין נדרש.

פורסם

זה לא יפגע באיכות שהוא לא 2.5 מ"מ כמו שאמרת מההתחלה?

ואגב, איזה פיוז צריך? הערכה הזאת ב99₪ מגיעה עם פיוז של 30A.

פורסם

שוב, זה תלוי בצורת החיבור שלך. אבל לדעתי ההבדל בין 14 ל-12 הוא לא משמעותי במקרה שלך. אבל אם אתה רוצה להיות בטוח...

אאל"ט, כבל 8 גייג' יעביר בשלום בין 30 ל-40 אמפר כתלות באורך שלו.

כך שפיוז של 30 אמפר הוא הגיוני.

אבל ההתעקשות שלך על הערכה הזאת (או אחרת לצורך הענין), לא לגמרי מובנת לי.

פורסם

למה? עכשיו להתחיל לחפש כל כבל?

פורסם

היי , קודם כל $%*&%*%$ שעה כתבתי הודעה ונמחקה לי, איזה עצבים.

נתחיל:

הייתי במקומך יורד מהר מקיט התקנה, שאמנם נותן לך הרגשה שיש בו כל מה שאתה צריך (די נכון) אבל מהווה פשרה גדולה באיכות הרכיבים, בנוסף יש שם דברים שאינך צריך כמו כבלי RCA. בנינו מה אתה חושב שתקבל כבר בקיט שעולה 100ש"ח? בעיקר פלסטיק של בידוד.

אם אתה הולך על HIGH-LEVEL אז אין צורך ב-RCA , תום כבר נתן הסבר על הכבלים הדרושים לרמקולים.

עליך להשקיע בכבל מתח טוב , לדעתי לא כדאי לרדת מ-8 גייג', מה שנקרא ללכת על בטוח.

ראית את הלינק לכבל שמצאתי? חפש מציאות כאלה אצל מתקינים או חשמלאים, בכל מקרה בזה לא הייתי חוסך.

פיוז לכבל הזנה יש מצב חם שיש לי, אבדוק בערב והנה חסכת עוד רכיב.

אם אתה לא משקיע סאב + הגברה, אז השיפור 6X9 מאחורה יכול לתת לך עוצמה ובאס שחסר לך כרגע. הרמקולים לא יקרים ולדעתי אם תמכור את הרכב עם הרמקולים אז אף אחד לא יתלונן על החורים שתעשה במגש האחורי, זה די מקובל היום.

למדתי על בשרי שהשיפור הכי משמעותי שאתה יכול לעשות הוא החלפת HU , אם זה לא מוחלף אז כך או כך האפשרויות מוגבלות.

* תזכיר לי שוב על המוטורולה מחר בלילה או יום שישי, אפשר גם ה"פ פה זה נותן לי תזכורת.:idea:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...