Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שמר לי זבביר, מצד שני בטח אני לחצתי על משהו אז...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז, לא ראיתי את הקישור המדובר,

אולי תספר לי מאיפה קנית?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מבין מה הבעיה לקפוץ לכל מתקין מכובד (ולא חסר) ופשוט לקנות את כל מה שצריך.

כבל מתח , אודיו , פיוז וכו.

2017 Type R

פורסם

כי בבאר שבע כנראה יתפרו אותי עם מחירים הזויים בגלל שאני לא מבין כלום ובגלל שהרוב פה יקרנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אנסה לדבר איתו.

פורסם

את הכבל שלי השגתי מאיזה מתקין שנכנסתי אליו בכלל בשביל טאסות, הוא הציע לי את הקיטים הסטנדרטיים העלובים ובצד זרוק ראיתי את הגליל של הכבל ההוא, הוא אמר 10 ש"ח למטר, בגלל שחפר חפרתי את הנושא הבנתי מיד שזה מציאה וקניתי איזה 6 מטר, חבל שלא לקחתי את כל הגליל. נראה לי שמישהו נתן לו את הכבל הזה והוא לא ממש הבין מה הוא שווה, או לא התעמק בזה, כי שניה אחרי שסגרנו מישהו אמר לו שזה בערך חינם :-P

את ההתקנה ביצעתי לבד, ד"א חיפשתי ויש לי פיוז 60A חדש שסוגר לך את הפינה, אז בקטע הזה אתה מסודר. אביא לך אותו במוצ"ש או שבוע הבא כשאביא לך את הטלפון רכב ההוא :-)

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

המתקין הזה באר שבעי? אם כן איפה העסק נמצא?

כמה מטרים של כבל אני אצטרך לדעתך?

כמה מסובך זה להתקין לבד?

פורסם

שוב אי אפשר לערוך ואני רוצה לשאול שאלה:

נניח שאני קונה רדיו דיסק Pioneer DEH-X2650UI, רשום שיש לו שליטה מההגה,

השאלה איזה מתאמים אני צריך לקנות כדי לא לחתוך צמות מקוריות ברכב ואיזה מתאם אני צריך (וכמה הוא יעלה) כדי לשמור על השליטה מההגה?

האם מערכת כזאת שעולה פחות מ400₪ תניב שיפור?

פורסם

בעניין שליטה מההגה אני לא מבין כלום, האוטו שלי שנת 95 אני אומר תודה שיש לי הגה :lol:

לדעתי מהמצבר עד לגב המושב, ששם כנראה ישב המגבר, יספיקו 5 מטר. קליאו זה לא רכב ארוך, אבל תלוי גם איפה יושב המצבר. כדאי למצוא סתם חוט ארוך ולסלול אותו וככה לקבל מידה יותר מדוייקת.

צריך להכיר את הרדיו הסטוק ומה היכולות שלו כדי לדעת אם וכמה שיפור יהיה בהחלפה של HU.

ד"א זה הפיוז:

d8de1ab6534f56e5b2164041a171547d.jpg

פורסם

אם אני זוכר נכון, ה-2650 רק כולל חיבור למתאם הגה חיצוני וזו לא פונקציה מובנית בתוכו (אגב, יש כבר 2750 בעלות דומה). מתאם חיצוני יעלה כנראה כמוהו.

מקום טוב להתחיל לחפש ממנו מתאמים/מתאמי חיווט וכיוצב' יכול להיות לדוגמה http://www.connects2.com/

יש גם מוצרים מבית פיוניר בעצמם בענין זה.

אני משוכנע שהשיפור יהיה בר משמעות.

אם אתה מתכנן לקחת את ה-HU הלאה איתך, שקול רכישה של כזה עם דיבורית BT מובנית, כמו ה-DEH-X4750BT.

מאחר ומדובר במגבר קטן מימדים לדעתי, ניתן להתקינו מתחת לאחד המושבים. זה מקצר קצת את החיווט ומקל אולי במעט על פירוק פאנלים.

בדוק את ערך הפיוז בבית הזה. לדעתי עדיף ערך נמוך מ-60A, כמו דיברנו קודם 30A או 40A.

פורסם

איזו מערכת כוללת מתאם מבונה?

פורסם

איזו מערכת כוללת מתאם מובנה?

• תוכן חדש...