Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי ג'אנטים שהם קצת אכולים מסביב ויש להם עוד כמה שריטות פה ושם, הם בני 7 בערך אבל במצב סביר מאוד, במילים אחרות אין הרבה עבודה.

אני מחפש המלצה לבעל מקצוע טוב לצביעה ותיקון ג'אנטים באזור המרכז / ירושלים והסביבה עם עבודה טוב ומחיר טוב שיודע לצבוע בצבע המקורי של הג'אנט.

לכל מי שיש לו המלצות אני אשמח לשמוע, תודה.

Polo 2012

פורסם

תעלה תמונה של זה, אני גם רוצה לצבוע בפלסטידיפ אבל יש לי כרסומים דומים למה שאתה מתאר, לפעמים עדיף לשייף את זה מעט.

חידוש במקום שמתעסק עם זה יעלה לך יחסית יקר (באיזור האלפייה ממה שראיתי אצל אנשים).

Opel Adam S 2017

פורסם

זהו,

ששמעתי אצל הרבה אנשים שזה סביב האלפייה, ואני יודע שבניגוד למקרים אחרים אין כאן הרבה עבודה, אני מחפש מישהו זול וטוב שמוכן לעשות בפחות מאלף שקל.

יש כזה דבר ?

Polo 2012

פורסם

באלפייה תקבל תוצאה בהתאם! כל עבודה שדורשת יישור וצביעה של מתכות\משטחים דורשת זמן, זמן עולה כסף! לכן מה שזול הוא גם מהיר ומה שמהר בעבודות כאלה בדרך כלל יוצא זבל.

פורסם

כמובן תלוי באיך הנזק בא לידי ביטוי ועד כמה הוא כבד. אצלי זה כרסומים עדינים אבל אני מעוניין להעלים אותם לפני הפלסטידיפ.

אם אצלך זה מכות / שריטות חזקות עדיף מאוד לתקן לפני.

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

תעלה תמונות טובות. יש שפשופים שיעלמו ע״י שיוף טוב ויש מכות שאין מנוס ממילוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

הכל תלוי מצב. אם רק הציפוי נשרט, אז שיופו עד שעוברים אותו מן הסתם יפתור את הבעיה.

אם גם החישוק עצמו נפצע, צריך למלא. איך? אני לא מת על מילוי עם חומר פחחים כי זה חומר שביר והג'אנט הרי מתעוות תחת עומס.

אם זה תיקון שטחי - אולי יספיק. אבל לתיקון איכותי יש חומרים ע"ב אלומיניום ודבק, מעניין אם משתמשים בהם בארץ.

אם אתה רוצה לנסות בעצמך, שייף עם ניירות 240 ו-320 וסיים עם 500 ואז צבע. כמובן לנקות היטב לפני הצבע, השיוף יוצר המון אבק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול לומר לי איפה ניתן ומומלץ לקנות חומרי פחחות לג'אנטים יחד עם צבע (פלסטידיפ) שהוא דומה לצבע המקורי? (אם יש מקום שהוא מתאים לי במיוחד זה עדיף)

והאם פלסטידיפ הוא מומלץ ויחזיק לי לאורך זמן או שעדיף צבע אחר?

Polo 2012

• תוכן חדש...