Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואל תקפצו בצעקות 'הייתי מפרק את אמאמא שלו'...

הקטע המצחיק הוא שאנשי ה"הייתי מפרק את האמ-אמ-אמ'שלו" ואנשי ה"יאללה, חאליק, אז התפשלק לו, בגלל זה להרוס תוכנית טובה?" הם אותם אנשים.

הם לארג'ים באגרופים רק כשזה נוגע לאחרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואולי אותו איש הפקה הוא פוץ סכסכן ומעצבן ששונא את הסגנון הבהמי משהו של קלארקסון בתוכנית ומנסה לצאת נגדו כל הזמן בגלל זה בכל דבר, וזאת היתה התגובה של קלארקסון אחרי הרבה עצבים שנשמרו?

סתם דוגמה.

עד שלא יגידו מה קרה שמה אני מניח שזה דווקא משהו כזה, אני לא חושב שהוא היה מביא אגרוף סתם כי רק הוא לא קיבל את האוכל שלו או מה שזה לא היה. יותר הגיוני שקלארקסון שאל וקיבל מאותו איש הפקה תגובה מאוד מאוד לא מכבדת ואיש ההפקה קיבל את מה שהוא רצה בעצם.

ואני לא מאלו שחושבים שצריך שהוא ישאר בתוכנית גם אם הוא בנאדם נוראי שמכה אנשים תמימים באופן קבוע ומתנהג בחוסר כבוד למי שמתחתיו, פשוט אני משער שיותר הגיוני שאגרוף זה תגובה על דברים מגעילים אבל פחות נראים לעין שהצד השני עשה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי ואולי ואולי.

אנחנו לא יודעים מה קרה שם. מה שידוע זה שהוא הכה מישהו בגלל מחלוקת לא ידועה על אוכל ושגדודי המעריצים דורשים שיחזירו אותו לעבודה במידי כי זה הוא. גם להם לא אכפת מי צודק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"לא יודעים מה היה שם" זה תירוצים של מי שלא מעוניין לראות את האמת מול האף שלו.

קודם כל הוא עיקב מסוק במשך שעתיים כי "הלך לפאב", עדים מעידים שקילל והרביץ, בעל המלון מעיד שנאלץ לפתוח מטבח סגור ולטגן בעצמו סטייק רק בשביל שהבריון השיכור יירגע, ברור לחלוטין מה היה שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא חושב שקלרקסון הוא מלאך וגם לא מעניין אותי. עשה מעשה מתוך עצבים - קורה, לא קרה כלום. אין מה לעשות לכולנו יש מקרין שאנו מועדים, אין מה לצלוב אותו על זה. אייל גולן אנס קטינות שזה לא משול ללהכניס אגרוף לדעתי. לא בר השוואה בכלל.

ואגב אני ממש לא מגן על קלרקסון, אני מגנה את הקטע של להתלהם משטויות כאלה. אם האדם היה ראש עמותה נגד אלימות הייתי מבין, אבל כל עוד הוא אדם רגיל אני לא מוצא סיבה להתחרפן בגלל זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מה שמפריע, זו הצביעות של אנשים לצאת ולהגן עליו בעוד שאם הוא היה סתם nobody וזה היה מגיע לתקשורת כולם היו שונאים אותו.

פורסם

נכון כי הוא מצחיק וכיף לצפות בו. אין מה לעשות. יש אנשים שאתה מגלה אליהם יותר סימפטיה. זה טבע האדם, לא צביעות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, זה טבע האדם. אבל מטבע האדם "ללכת אחרי החזק" וזה לפעמים צביעות.

לא באתי לשפוט אף אחד כי יש את זה בכולנו. פשוט צריך לומר את זה לפעמים.

פורסם
זה לא מה שמפריע, זו הצביעות של אנשים לצאת ולהגן עליו בעוד שאם הוא היה סתם nobody וזה היה מגיע לתקשורת כולם היו שונאים אותו.

נכון כי הוא מצחיק וכיף לצפות בו. אין מה לעשות. יש אנשים שאתה מגלה אליהם יותר סימפטיה. זה טבע האדם, לא צביעות.

"צביעוּת היא צורת התנהגות הנחשבת מגונה, המתיימרת להציג כלפי חוץ תכונות אופי או התנהגות מוסרית נעלות יותר, כאשר בפועל אין הדבר תואם את המציאות"

להתרעם כשאדם X עושה דבר מסוים, ולא להתרעם כשאדם Y עושה בדיוק את אותו הדבר - זה צביעות, BY DEFINITION

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

באמת שאני לא מבין למה אנשים עדיין ממשיכים לראות את אשפת עופות הזאת שנקראת TOP GEAR כשיש כיום אלטרנטיבה עדיפה הרבה - СHRIS HARRIS ON CARS.

עדיף בהרבה מ-TG, הן במחינת איכות הכתבות, התוכן והכי חשוב - המקצועיות.

איכות זו לא מילה גסה -

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אוקי, שימו את כובעי האלומיניום שלכם: זה תרגיל של השלישיה כדי לעבור לערוץ אחר בשכר טוב יותר. החוזה של מאי והאמונד עומד לפוג, אז הם לא אלו שיצרו פרובוקציה למקרה שהתרגיל יכשל והם יצאו קרחים מכל הכיוונים; קלארקסון נתן למפיק אגרוף כי הוא בטוח שאותו לא ידיחו וכדי לקבור את התוכנית בBBC בצורה כזו שלא יביאו מחליפים אלא היא תרד לתמיד.

משהו בשתיקה ובחשאיות לא מסתדר. אם באמת היה אגרוף כבר היינו רואים מלא סרטונים ביוטיוב והעיתונים היו מפוצצים בפיצוי שהמפיק קיבל/יקבל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עד שלא יגידו מה קרה שמה אני מניח שזה דווקא משהו כזה, אני לא חושב שהוא היה מביא אגרוף סתם כי רק הוא לא קיבל את האוכל שלו או מה שזה לא היה. יותר הגיוני שקלארקסון שאל וקיבל מאותו איש הפקה תגובה מאוד מאוד לא מכבדת ואיש ההפקה קיבל את מה שהוא רצה בעצם.

אתה מניח וחושב הרבה דברים מאוד ספיציפיים, בשביל מישהו שלא מכיר שומדבר, ושאין לו בעצם מושג קלוש על מה הוא מדבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאני אבין לרגע, מי שיוצא נגד קלרקסון ואומר שהוא בדיוק כמו החולרות שעשו את הרעש בטיסת השוקולד או במלון באילת יודע איך נסגר מבחינה חוקית עניין הטיסה/בית מלון?

רוב הסיכויים שזה יסתיים בנו נו נו וזהו, ועוד כמה חודשים אף אחד כבר לא יזכור את שתי חבורות המפגרים האלו.

קלרקסון שהתנהגותו בתור בבון לא מותלת בספק אבל פרטי האירוע כן, כנראה יחטוף פי כמה וכמה רק כי הוא מפורסם.

שיתנצל בפני העובד, ישלם לו פיצויים ויעמוד מול תוצאות מעשיו. בין זה לבין לזרוק אותו מהתוכנית זאת החלטה רק של הBBC והסטנדרטים שלהם.

באמריקה ה"נאורה" כנראה שלא היו מפספסים אפילו שידור של פרק אחד, סתם טריוויה כללית בתחום אחר. מר jon jones אלוף הUFC במשקל חצי כבד שעושה בלי ספונסרים משכורת של מעל לחצי מליון דולר לקרב(ונער השער של האירגון) תקף פיזית מול מצלמות עמית באירוע תקשורתי(חפשו ביוטיוב) נמצא בבדיקות רפואיות של לפני קרב עם שאריות קוקאין(והודה בשימוש) וכלום לא קרה, הוא לא פוטר מהעבודה, לא הודח מהאליפות, וכלום נאדה, למה?

כי ככה פועל השואו ביזנס ואם אתם חושבים אחרת כנראה שאתם תמימית ונאיביים מידי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר בין חוקי מדינה למוסר אישי? זה שאין חוק שאוסר עליך להיות דושבאג, לא הופך את זה להתנהגות מקובלת. העונש האמיתי של הטמבלים מהמטוס ומהמלון זה שבגלל שפירסמו אותם הם לא יוכלו להראות את הפרצוף שלהם בציבור מרוב בושה עד שכולם ישכחו את זה.

• תוכן חדש...