Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אלה שחתמו להחזיר אותו, לפי מה שאתם אומרים, לבנאדם יש זכות להתנהג איך שבא לו? לא משנה כמה ובמי הוא פוגע בדרך?

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Kreios - הוצאת לי את המלים מהפה. אמנם אף אחד לא יודע מה קרה שם, אבל לפחות על פניו נראה שהשתן קצת עלה לו לראש, וזה חתיכת גובה לעלות, הבן-אדם טאוויל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל אלה שחתמו להחזיר אותו, לפי מה שאתם אומרים, לבנאדם יש זכות להתנהג איך שבא לו? לא משנה כמה ובמי הוא פוגע בדרך?

מצד אחד זה נכון מה שאתה אומר, אבל אף אחד לא יודעמבדיוק מה קרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נו בדיוק, בגלל שאף אחד לא יודע מה בדיוק קרה שם,

איך אפשר בצורה עיוורת לחתום ולהגיד "יאללה, יאללה שיחזירו אותו!"?

אם יתברר שניפחו את כל העניין ושהעבודות לא נכונות, ניחא.

אבל סתם ככה לרוץ ולחתום זה בעצם לתת לגיטימציה להתנהגות שלו וזריקה לאגו המנופח גם ככה שלו.

פורסם

הצופים רוצים שיחזירו אותו בגלל שהוא עושה תוכנית טובה והם רוצים להמשיך לצפות בה.

והם לא מנסים לתקן את העולם ולהיות צדקנים או למדוד את גודל האגו שלו וללמד אותו נימוסין והליכות.

פורסם

זה טוב ויפה אבל גישה כזאת בדיוק בונה מפלצות אגו כמו קלארקסון.

שלא תבין לא נכון, גם אני נהנה לצפות בו ולא יכול לדמיין את טופ גיר בלעדיו,

אבל הוא חייב להיות אחראי לתוצאות המעשים שלו.

פורסם

אין לגיטימציה להתנהגות שלו אבל אני חושב שBBC יכולים וצריכים להעניש אותו בשלל דרכים, מבלי לפגוע דווקא בצופים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם הוא עבר על החוק אז שיזרקו אותו לכלא, או שהוא ישלם כנס, אבל אם הוא פשוט מתנהג כמו בבון (כמו שהוא גם אומר על עצמו בתוכנית), אז זה לא ממש מעניין את הצופים שרוצים להמשיך לראות את התוכנית.

אם זה ירצה את המצפון של מישהו, אז הוא יכול להתנצל בפומבי בתוכנית.

פורסם

באופן אישי,אני חושב שהגיע הזמן,

ואולי זאת דרכו של עולם אבל הסדרה הייתה צריכה לרדת מהמסכים לפני מספר שנים ,כן נחמד לראות את השלושה משתעשעים לעיתים.

אבל בתור מי שצפה באדיקות בסדרה מהעונה הראשונה אי שם ב2003 ,חווה שעמום טוטאלי לראות את מנחי התוכנית עושים "צחוקים" הקשר הרבה פעמים בין מוטוריקה לסדרה בשנים האחרונות נהיה מקרי בהחלט .

כן אני מבין שהרייטיניג בשחקים,כן זאת תוכנית בידור ולאו תוכנית רכב סו וואט?,בתור תוכנית רכב הם הצליחו להיות משעשעים יצרתיים מעניינים ואינפורמטיבים ולרדת לעומק התעשייה אבל אי שם ב2007-8 הם הפכו לתוכנית בידור בינונית. מלבד מספר פרקים בודדים או קטעים בתוך פרק שהיו בהחלט אינטילגנטים ואינפורמטיבים,הם הפכו לתוכנית בידור בינונית עם תקציב מנופח.

Porsche 944 turbo

פורסם

מי שצופה בטופ גיר, בסרט, או סדרה כל שהיא מקבל משהו מבוים מהתחלה ועד הסוף ואילו במציאות אנשים מתנהגים אחרת מהדמויות שהם מגלמים. בכלל לא משנה מי הוא בחיים האמיתיים, הצופים רוצים את הדמות שהם מכירים ומבחינתם כל עוד הוא לא יושב בכלא הוא צריך להיות בתכנית.

אני חתמתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

טופ גיר היא ג'רמי קלארקסון לטוב ולרע.

5 התוכניות הכי מרוויחות של BBC הם, לפי הסדר:

1) דוקטור הו.

2) טופ גיר (עונה כלשהי)

3) שרלוק הולמס

4) טופ גיר (עונה כלשהי)

5) Human Planet

כך שניתן להסיק שטופ גיר היא פרה חולבת מאוד של BBC.

טופ גיר, מכניסה ל-BBC סכום של כ-43 מיליון פאונד בשנה!, מסדרות ומרצ'נדייס.

טופ גיר היא לא תוכנית על בדיקת רכבים, בנושא הזה Fifth Gear עושה יותר טוב.

היא תוכנית בידור על רכבים, אנשים מתים על התוכנית הזו והוכחה הכי טובה, שבערך 350 מיליון איש צופים בה, כל שבוע, בכל העולם.

גם יש לה שיא גינס של צפייה, בתחומה.

אני אוהב את "סיעור מוחין" בין Cap. Slow, האמונד וקלארקסון, זה מצחיק וזה מהנה.

קשה לי לראות את BBC מעיפים את קלארקסון, זה בילתי אפשרי לטעמי ואם זה יהיה כך, זו תהייה פגיעה אנושה בתוכנית ובתזרים המזומנים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

טופ גיר היא לא תוכנית על בדיקת רכבים, בנושא הזה Fifth Gear עושה יותר טוב. היא תוכנית בידור על רכבים, אנשים מתים על התוכנית הזו והוכחה הכי טובה, שבערך 350 מיליון איש צופים בה, כל שבוע, בכל העולם.

Fifth Gear היא תכנית רכב מבדרת.

Top Gear היא תכנית בידור עם רכבים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קצת מזכיר לי את מקרה צ'רלי שיין מ"שני גברים וחצי"

התוצאות שם היו עגומות מאוד לצופים. פה כפי שאמרתי קודם אני מאמין שיחזירו אותו

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מסכים עם אלה שאומרים שטופ גיר היא תוכנית שקלרקסון הוא זה שמייחד אותה , בלעדיו אין טופ גיר , אני אוהב את מה שהוא עושה על המסך , וזה לא משנה איך הוא מתנהג בחיים כל עוד זה לא פלילי , אני לא מעריץ את האישיות שלו אלא את מה שהוא מביא איתו בטלויזיה ואיך שהוא עושה את זה . ולכן אני חושב שאין שום הגיון בהפסקת השידור.

וההגדרה של התכנית מבחינתי היא בהחלט בידור עם קצת מידע - הם עושים שטויות עם רכבים וזה בהחלט מהנה לצפייה אין כמעט תוכניות כאלה , בטח לא עם הבידור שלהם. נכון , לרוב הקטעים משעממים אבל ללא ספק הספיישלים וקטעי המסעות שלהם שווים את זה.

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם
הצופים רוצים שיחזירו אותו בגלל שהוא עושה תוכנית טובה והם רוצים להמשיך לצפות בה.

והם לא מנסים לתקן את העולם ולהיות צדקנים או למדוד את גודל האגו שלו וללמד אותו נימוסין והליכות.

+1.

אין לי מושג מה באמת קרה שם, אבל שיפתרו את זה בתוך הבית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...