Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הגעתם למלחמת העולם השנייה וסינים אין לי מושג.

בהקשר של צביעות אנושית. המשכתי קו שאחרים התחילו.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש שלושה סוגים של אנשים. או שאכפת להם מזה כמו שאכפת להם מטיסת השוקולד וההתפרעות בבית מלון, או שלא אכפת להם מכל השטויות האלה, או שיש להם סטנדרטים כפולים.

הסוג השלישי הכי גרוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה שהוא עושה לאחר מכן זה עניין שלו.

מה שהוא עושה אח"כ זה העניין שלו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד.

אם נמשיך את הדוגמא שלך, שיעשה מצידי אורגיה עם כל דיירי הבניין, אבל מה שהוא עשה משול לאונס, לא אורגיה.

קורה שאנשים מתעצבנים ורבים.

רבים? כן. מרביצים? לא מקובל!

אף אחד לא יודע מה עבר לו בראש וברגש,

מה מעניין לי את העכוז מה עבר לו בראש?

ואף אחד לא יודע מה באמת קרה שם.

יש עדי ראיה!

מישהו צפה בסרטון של ההתרחשות? לא.

אבל אנשים צפו בהתרחשות עצמה..

תסביר לי למה אתה יוצא מגדרך להגן עליו?

כי אתה אוהב תוכנית טלויזיה?

אם הבוס שלך היה מתעצבן על העבודה שלך ודופק לך אגרוף לפנים היית מגיב באותו אופן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שאלה אחת - מה אכפת לי מה הוא עשה למפיק הזה? אם הוא חוזר הביתה כל יום אחרי העבודה ומתחיל במסיבת סאדו מאזו מטורפת עם אשתו והשכנה זה מעניין אותי? לא. מה שמעניין זה הבידור שהוא מספק. נקודה.

והנה ההסבר למדוע אייל גולן ממלא עדיין אולמות.... מדהים.

(ואגב יש 'הבדל דק' בין העדפה אישית שלא פוגעת באף אחד לבין עבירה פלילית אבל מה זה משנה העיקר הבידור שלנו)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הילוך חמישי צריכים גם להמציא את עצמם כל הזמן מחדש, וכאן הם נופלים לפעמים.

זאת אולי תכנית רכב נטו אבל עדיין יש להם מבחני דרכים מפגרים: איזה מכונית GT שקטה יותר, תחרות מול מטוס/ חמור/ מכונית על שלט.

אני זוכר שג'ייסון פלייטו עשה מבחן למערכות שמע וזכינו לשמוע שלל תיאורים סטייל אייל שני. פייר, לא מעניין אותי עד כמה הבאס עבה, נמוך, צורם, בועט, מלטף, עבה או כל תיאור אחר שהוא זרק שם.

מה גם שאני שונא את סיגנון הדיבור של עם הידיים שהוא עוזב את ההגה כשהוא משייט על 180.

לטופ גיר יש הרכב של 3 מנחים קבועים שכולם מנסים להעתיק (אוסטרליה, רוסיה, ארה"ב) את הפורמט ללא הצלחה. לעומת זאת בפיפט גיר חוץ מויקי, טיף וג'וני, הייתה רק תחלופה של מגישים משעממים.

פורסם (נערך)
מה שהוא עושה לאחר מכן זה עניין שלו.

מה שהוא עושה אח"כ זה העניין שלו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד.

אם נמשיך את הדוגמא שלך, שיעשה מצידי אורגיה עם כל דיירי הבניין, אבל מה שהוא עשה משול לאונס, לא אורגיה.

קורה שאנשים מתעצבנים ורבים.

רבים? כן. מרביצים? לא מקובל!

אני כמובן לא מסנגר על קלרקסון, אבל פרופורציות זה דבר חשוב, ואנשים שקצת מתגוששים לפעמים זה דבר שקורה, ומכל מקום לא בר השוואה לאונס, לפשעי מלחמה וכדומה.

בהקשר הזה, האמירה של קלרקסון שכולנו עדיין בני שמונה בנפשנו פנימה, היא לחלוטין קולעת.:lol:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אף אחד מאיתנו לא יודע מה קרה שם ובגלל זה אני לא שופט על האירוע ומתייחס רק לזה שהוא פוץ גדול אבל הוא פוץ גדול שתותח במה שהוא עושה ולכן אנשים אוהבים לראות את התוכנית.

תשאירו את הענישה על העניין אחרי שbbc יחקרו את האירוע ואם תיהיה התערבות של המשטרה, עד אז אף אחד לא יודע מה קרה שם וזה מגוחך להתחיל להשוות את זה למנהל שנתן אגרוף לפקיד קבלה כי השולחן לא נקי, כי אנו לא יודעים מה הלך שם וכרגע הכל ספקולציות של התקשורת שכבר הוכח ממזמן שאינה אמינה במקרים מאוד רבים..(אם תסתכלו קצת אחורה תראו כמה פעמים ניסו להפיל אנשים על ידי משפט תקשורתי ושזה הגיע למשפט גילו שאין בכלל ראיות והייתה הגזמה של התקשורת)

דבר נוסף, ההשוואה בין אגרוף לאונס לא מתאימה ולא ראויה, כי יש הבדל בין פוץ לחלאה, ויש הבדל עצום בין אגרוף לאונס

בקיצור בוא נחייה ונראה מה יקרה, אם זה עניין פלילי אז אני יותר מבעד שהוא יועמד לדין ויקבל את העונש הכבד ביותר בחוק, אבל אם זה שוב התנהגות שלו כפוץ, אז זה לא יעצור אותי ולא יפריע לי להמשיך לראות את הסדרה.

דא בחיינו ולפחות בכל תעשייה שאני מכיר יש מלא פוצים שהם תותחים ואנשים עדין קונים מוצרים שלהם, סטיב גובס היה פוץ ועדין עשה מיליונים ויש לו כת מעריצים, עובד גם פוץ ועדין כל יום יש לו טור בדוכן ויש עוד מלא אנשים בסגנון ולי זה לא מפריע, אני לא אשתו, אני צרכן ואם הוא מספק את הסחורה הכי איכותית ובמחיר הוגן(כל עוד לא מעורב פלילים בדבר), אני קונה ולדעתי ככה גם מתנהגים רוב בני האדם..

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

חו,

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אם אבא/בן/אחות שלך היו חוזרים מהעבודה אחרי שהבוס דפק להם אגרוף לפרצוף היית אומר להם

"פרופורציות זה דבר חשוב, שטויות, קח את זה בקלות, אנשים מתגוששיןם לפעמים"?:brickwall:

אני בטוח שהתגובה שלך הייתה "קצת" שונה...

TAIMORS,

1. לא הייתה השוואה של אגרוף לאונס כאמירה כוללת . הייתה השוואה (לא נכונה בעליל) של אגרוף (שפוגע במישהוא) לבין אורגיה מרצון וכאן העירו שהאגרוף לא מקביל לאורגיה אלא בהקשר הזה לאונס.

2. לא יודע אם הותקפת פיזית אי פעם אדם אלים אבל מעבר לנזק הפיזי, מדובר גם במשבר ונזק נפשי לא קטן ולכן אכן פחות חמור מאונס אבל בהחלט יש מקום להשוואה.

פורסם

Taimors צודק, אנחנו לא יודעים מה היה, אז אי אפשר לדעת כמה זה חמור, אם זה היה חלק מריב, מי הרים יד ראשון... לא יודעים.

הוא גם צודק, לאנוס מישהי ולהוריד למישהו אגרוף אחד, זו לא אותה חומרה.

אבל...

אם מישהו חושב שיחליקו את זה (אם זה בכלל אמיתי ו/או רציני), הוא לא מכיר איך דברים עובדים בבריטניה.

זו לא מדינת ישראל, שהכל חפיף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה אתה תופש את עדי הרעיה כשקרנים בבסיסם?

פורסם

כי זה פורסם בתקשורת, לא הייתה הודאה שלהם בצורה משפטית תחת חקירה, אתה לא יודע כמה מתוכה זילפה התקשורת ודאגה להציגה את מה שנוח לה ומה גורם לבאז ורייטינג.

בגירה, תחושה אחרי קבלת אגרוף או כמה, לא משתווה לנזק הפיזי והצלקת הנפשית של אונס ולכן לא מקבל שום השוואה בעניין.

(זה מגוחך אפילו להגזים עם נזק נפשי של אגרוף...)

פורסם

טוב נו, לא כולם בעלי חוסן נפשי כמוך שככל הנראה מקבל מכות רצח ובכלל לא שם לב.

אני מכיר אישית אדם שהעיר לנהג על נהיגה וחטף על זה אגרוף לפנים.

בנוסף לנזק הפיזי הוא לא ישן חודשים, פחד לצאת מהבית לבד, פחד לנהוג לבד ועוד שאר בעיות נפשיות ששבריריים שכמונו סובלים מהן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
והנה ההסבר למדוע אייל גולן ממלא עדיין אולמות.... מדהים.

(ואגב יש 'הבדל דק' בין העדפה אישית שלא פוגעת באף אחד לבין עבירה פלילית אבל מה זה משנה העיקר הבידור שלנו)

בדיוק.

צריך לשים את עצמך בנעליים של הנפגע ולחשוב אם זה מקובל בעיניך שיתייחסו אליך ככה, בלי קשר לחוקי המדינה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה קטע, פתאום קו ההגנה עליו השתנה מ"למי אכפת שהוא פוץ" ל"אנחנו לא יודעים מה קרה שם"....

אני אישית אמרתי מראש:

זה עניין עקרוני, אם הוא מכחיש את כל הנושא זה דבר אחד ואז צריך לתחקר את העניין, אבל ברור מהשרשור הזה שאת רוב המסנגרים על קלארקסון לא מעניין בכלל אם זה קרה או לא - מעניין אותם שהוא מדבר מצחיק על רכב ויש לו פוזה מגניבה, ואם הוא מתעלל ב'סתם אנשים' כי יש לו כח אז f**k them העיקר ששבוע הבא תצא ביקורת חדשה על מזראטי.

על האם יש להעניש אותו או לא בהינתן משפט תקשורתי, על זה אפשר בהחלט לנהל דיון ובעיני לגיטימי לחשוב לכאן ולכאן.

אבל שימו לב, שחלק הארי של המסנגרים עליו בכלל לא דיברו על הפן הזה(!!), ומראש דיברו על כך שזה לא מעניין איך הוא התנהג כי הוא מגיש טוב וכו' וכו'.

וכפי שנאמר, זה לא סתם לחטוף אגרוף ממישהו בבר, זה לחטוף אגרוף ממישהו שאתה כפוף אליו - זה הרבה יותר גרוע, כי אם הבוס שלך מחטיף לך אגרוף ייתכן מאוד שלא תוכל/תרצה להגיב בגלל ההיררכיה ביניכם (לא תרצה לפגוע בקריירה שלך בגלל אגו), ובמישור הזה יש מקום בהחלט להשוואה לאונס - כמובן שזו פגיעה פחותה אבל תקיפה פיזית תחת יחסי מרות, אינה שונה בתכלית מתקיפהמינית תחת יחס מרות... ואל תקפצו בצעקות 'הייתי מפרק את אמאמא שלו' כי זה קל לומר מאחורי המסך וקשה לומר כשהקריירה שלך on the line.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בהקשר הזה, האמירה של קלרקסון שכולנו עדיין בני שמונה בנפשנו פנימה, היא לחלוטין קולעת.:lol:
כדי להעמיד את דבריו על דיוקם: כולנו עדיין חיות בנפשנו פנימה. זו בדיוק הסיבה לקיומם של כל ה"פגמים" שהועלו כאן בנוגע לטבע האדם, צביעות וכו'.
:idea:

• תוכן חדש...