Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Road rage ואיך משיבים לו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההתלבטות שלי היא האם לפרסם כל עוד לא דיברתי עם החוקרים. אני עוד נותן להם קצת קרדיט לבדוק את הנושא.

כן ... עכשיו "המשטרה חוקרת" :-) תן להם לחקור, אבל לא יותר מידי זמן שלא יתמסמס לך האפקט הציבורי של הסרט.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן ... עכשיו "המשטרה חוקרת" :-) תן להם לחקור, אבל לא יותר מידי זמן שלא יתמסמס לך האפקט הציבורי של הסרט.

למה אתה מזלזל? הם עורכים חקירה מאוד רצינית עד שהשווארמה תהיה מוכנה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שווארמה או עד שתבוא חיילת השח"ם?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
החקירה הסתיימה ברגע שקמת מהכסא לאחר הגשת התלונה.

אפילו פלט לי איזה שוטר אחד במקרה, שיש הנחיה לסגור תיקים על תקיפה (לא בנסיבות חמורות או תקיפה שגרמה נזק וכו'), אלא אם כן לתוקף יש עבר עשיר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ההתלבטות שלי היא האם לפרסם כל עוד לא דיברתי עם החוקרים. אני עוד נותן להם קצת קרדיט לבדוק את הנושא.

בעוד חצי שנה תקבל מכתב מהמשטרה שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

פורסם

עדיף להמנע מעימותים, זה שתצפור למישהו לא יגרום לו להבין שהוא עשה טעות, זה לא ילמד אותו דבר.

כשאני מבקר בארץ אני נוהג כמו סבתא כדי לא להתעצבן מכל אלה שחותכים נתיבים, אני ממעט עם צפירות ובאופן כללי משתדל לא ליצור אינטראקציה עם הנהגים הסובבים אותי, לא יודע על איזה צד התעוררו הבוקר וממש לא בא לי לבדוק את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך משיבים מלחמה? 3 דרכים:

1. או שמפתחים גוף כמו של דולף לונדגרן, מסתובבים רוב היום בלי חולצה ובכל פעם שקורה כזה דבר פשוט יוצאים מהרכב ועומדים מול הבבון, רצוי עם הבעה עצבנית. (ונותנים לו להתנצל ולהציע לשלם על הנזק)

2. או שקונים בדיל אקסטרים צ'קלקות שנדבקות לשמשה וכשרואים כזה בבון מדליקים אותן והבעיה נעלמת מאליה. יש בזה סכנה שיאשימו אותך בהתחזות לשוטר.

3. או שפשוט לא מחזירים מלחמה כי מבינים שהחוק במדינה הזאת חל רק על אנשים כמוך, שהאנושיות שלהם לא התנוונה עדיין. לא צופרים לבבונים ונותנים להם לעשות מה שהם רוצים בשטח הציבורי. במקום זה מתנהגים בדיוק כמו מבקרים בגן חיות. שומרים מרחק, צוחקים, מצלמים וממשיכים הלאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי מאוד אבל מאוד קשה לעצבן. כי אני מכיר את כל השטויות.

אבל היה מצב שמישהו הצליח לעצבן אותי. הייתי בקניון בני דרורים, קונה אוכל. יוצא משם, זה מחלף חדש.

משם אני צריך לחזור לכביש 4 דרום אז זה להשתלב לנתיב ומשם לעבור עוד 3-4 נתיבים בשביל פנייה שמאלה והכביש היה יחסית עמוס (היה לילה). אני מאותת כמובן, עובר בזהירות.

נשאר לי עוד נתיב אחד לעבור ויש שם מכונית, מחכה שתעבור ואז אעבור...

ויש איזה אחד ערס או משהו צופר לי 3-4 פעמים ומהבהב עם אורות גבוהים 5-6 פעמים לפחות.

זהו, הדליק אותי.

בסופו של עניין הוא ברח... :-D

לא מבין למה להשתמש בצפירה והבהובי אורות לדברים האלה. סתם מעלה את הסעיף.

ואני עוד רגוע מאוד כבן אדם. להתעצבן לא יעזור. אבל לא יודע, הוא הצליח להוציא את זה ממני.

אני לא אצא מרכב ואדפוק מכות לאוטו או לבן אדם חס וחלילה אבל כן אבהיר לו שיתחיל להירגע.

היום במדינה אתה לא יודע מי נמצא ברכב מולך ומאחוריך ולמי אתה הולך לצפור.

העיקר שתגיע הביתה בשלום. צריך לא מעט פעמים פשוט להבליג על אלו שנדחפים משוליים, חותכים כאילו אם יעקפו אותי הם יגיעו הביתה שעה מוקדם מהרגיל.

ולגבי המקרה שהיה, אותו אחד, אני די מקווה שהוא יחתוך את הבן אדם הלא נכון כמו למשל משאית שלא תצליח לבלום בזמן...

אולי זה יבהיר לו למה לא חותכים לפני רמזור כל כך קרוב.

מזל שלכל מכונית שלישית (לפי הפורום יש לכולם) יש מצלמה שמתעדת הכל.

פורסם

אני מצטרף לרוח הכללית של "לא צופרים לבבונים" ולכל ההודעה של עידן,

במצב כזה שיוצא עליך בבון ואתה חש בסכנת חיים [קרו מספיק מקרים כדי שתחוש כך]

אתה יכול רק מהלחץ של היותך מותקף לעצום עיניים בהיסטריה ובלי לדעת מה אתה עושה ובלי

לזכור כלום מאותו רגע לעלות עליו עם הרכב ולשבור לו שתי רגליים ואגן [וכבר קרו מקרים כאלה גם]

ואח"כ להישאר בטראומה נפשית [וגם לתבוע בגינה, לא בהכרח את הבבון אלא את ביטוחיך השונים או הרשויות].

במדינה בה יש "אנשים" ש-למשל- האייקון שלהם הוא יונדאי עם מא"ג על הגג [!],

תנהג כמו סבתא, ואם אתה נכנס לפאניקה אז גם, כמו סבתא, מהסיפורים המצחיקים הללו

על איך נתתי גז במקום ברקס מהפחד.

The first one to get angry loses

פורסם

אילולא היה זה ליסינג אולי המא"ג על הגג לא היה אייקון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צפרת בצדק אך איך זה לא ברור עדיין!? כשיוצא אליך בבון תן לו שוקולד !

כל הנזק היה נמנע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פשוט מאוד, יצא מהאוטו ומתקדם לכיוון שלך?!

צא מהאוטו בהפגנתיות תתחיל ללכת לכיוון שלו. אתה תיראה מהר מאוד שהוא נרגע ונכנס בחזרה לאוטו.

ברוב המקרים, המטרה היא להפחיד אותך ולהראות מי הבוס.

ולרוב זה עובד בדיוק כמו שזה עבד עכשיו,ככה זה עובד על אנשים אחרים, מפחידים אותם קצת, הם נוסעים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

צא מהאוטו בהפגנתיות תתחיל ללכת לכיוון שלו. אתה תיראה מהר מאוד שהוא נרגע ונכנס בחזרה לאוטו.

ברוב המקרים, המטרה היא להפחיד אותך ולהראות מי הבוס.

...וביתר המקרים אתה תכיר את הטחול שלך פנים אל פנים, כי הבבון מצוייד באולר/מברג/שבר של בקבוק וודקה

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פשוט מאוד, יצא מהאוטו ומתקדם לכיוון שלך?!

That would be unwise.

פורסם

אני תומך ב-shaming של התנהגות תוקפנית וגרימת נזק - פרסם את הסרטון באתר "נלחמים בישראלי המכוער" של דקה 90.

אם תוכל, קבל מן המשטרה את פרטיו ותבע אותו על הנזק.

• תוכן חדש...