Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבהות לטוסון 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי טוסון 2007 מנוע 2700 בנזין.

לפני שתתקיפו אותי בתגובות סטייל "טוסון לא רכב שטח אמיתי" אציין שאני לא מחפש לטפס בולדרים. הטוסון נוסע לא רע גם בחול יחסית עמוק אז השאלה שלי האם הגבהות יתרמו לנסיעה בחולות עמוקים?

ושוב, אני יודע שטוסון לא רכב שטח מקצועי ואין לו הילוך כח, אז בכל זאת אשמח להתייחסות נקודתית לשאלה והמלצות לחלקים טובים.

מיכאל

פורסם

אגב, שאלה נוספת שאשמח לקבל עליה תשובה (מצטער אם טיפשית אך אינני מומחה).

מה ההבדל בין הילוך כח (low) לבין אם אני משלב לראשון?

יש לי אפשרות של פלוס ומינוס בגיר (נראה לי שזה נקרא טיפטרוניק?)

תודה בשנית

מיכאל

פורסם

הגבהה לא תתרום כלום בחול. 'בגדול' אתה מגביה רכב על מנת להכניס צמיג יותר גדול, מה שלא רלוונטי בטוסון.

הגבהת הרכב גם פוגעת ביציבות. וממילא 99.5% מהזמן אתה כביש ולא בשטח. בקיצור- אין שום סיבה להגביה טוסון.

לגבי הילוך ראשון ו LOW, חפש בספר הרכב מה יחס ההעברה של ההילוך הראשון שלך, וחפש באינטרנט מה יחס העברה בהילוך ראשון LOW בלנדקרוזר (או טראנו, או טקאקאן, או מוסו, או ג'ימני, או רנגלר...) ואז תבין מה ההבדל. ההילוך הראשון ברכב שטח אמיתי הוא קצר מאוד ומאפשר מהירות זחילה ממש, מה שלא מתאפשר בהילוך הראשון שלך.

בקיצור - הטוסון הוא אכן לא רכב שטח, ולא משנה מה תעשה לו, הוא לא יהיה. אם אתה רוצה להיכנס לשטח אמיתי - תחליף רכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אהלן,

תודה על המענה המהיר. אני מאמין ש"עם האוכל בא התאבון". בנתיים אני מטייל רק בשבילי עפר וחול בסיסי עם המשפחה, איזורי מינגול כאלה כמו יער חדרה.

מאמין שבעתיד ארצה לשדרג את החוויה ואז אחליף רכב.

שוב תודה

מיכאל

• תוכן חדש...