Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ל 306 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאני מבין מהטקסט אתה די מאוכזב מהקליאו ספורט(ואני דוקא מחפש אחת)תוכל לפרט?

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קרוע מדיכאון מהרכב, על הפנים, לנטיסים קורעים אותי בעליות לירושליים, לא יודע איך שיכנעו אותי לקנות את הרכב, תהרגו אותי מאיפה הביאו את הנתונים על הרכב מה שלא עשיתי לא מצליח לרדת מ- 12 שניות מאפס למאה, לא יודע אולי אני אקח איזה שיעור על הסקיד קאר וזה יעזור לי....????

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
עזוב את ה- 172,

בתור אחד שמחזיק 172 קח רק מיאטה, אל תשחק בנדמה לי,

הנעה בגלגלים הנכונים, אין תחזוקה במקומות הבעיתיים ואין לה נטיה להתהפכויות והתעופפויות, אני את הטעות שלי כבר עשיתי.

לכל מי שלא מבין את obarshad מה שהבחור מנסה להגיד בצורה ציורית משהו זה שהמיאטה מקבלת לדעתו OVER הערכה בפורום. לדעתי המיאטה רכב משובח, אבל יקר מאוד יחסית לשנות. למי שלא חולה קבריו אלא חולה הגה בלבד יש עוד אופציות, חלקן יכולות לעניין יותר (קליאו לדוגמא) תלוי מה כל אחד מחפש. (אני מתייחס לרכבים לא משופרים).

מה שאני יכול להגיד מכמה נסיעות קצרות מאוד על מיאטה 98 ו 97 זה שהן מרגישות ישנות יחסית, פלסטיקה וכו' מרגישה די זוועה, גרוע יותר מאשר בסקסו 98 שלי.

גיא

פורסם
אין כמו הגרמניות, אז גולף gti שנת 2000 מנוע מהנה וחווית נהיגה מהנה שווה כ 75 אלף

יותר בכיוון ה90K לשנת 2000

וגם די קשה למצוא

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

.My friend, what I'm going to post right now may not be the most popular opinion but please give it a thought

Experience is not something that you gain with driving in traffic, driving around the streets or going 130 Kmh on the highway... this is the kind of stuff that everyone can do any day, you don't even really need experience for that, just an average coordination and a brain in working order

Experience is something that you gain when you push yourself higher, and the public roads are not the place to do it, slow cars aren't necessarily the cars to get it either

You see, the right place to get experience is at an advanced driving school... so many people don't get it... 99% of how well or how bad a car performs is the driver and it's the one thing most people don't bother improving... you can have a driver license for 20 years and still don't know jack $hit about driving because you've been doing the same old driving every day of your life... it doesn't make you a better driver, it only teaches you where the traffic is bad and where there a cop waiting with the radar gun that you wish to avoid

Slow cars aren't good to get experience either in many cases, as learning how to control a car that slides in 50 Kmh isn't necessarily what the average driver will do when his car starts siliding at 120 Kmh

My advice, get which ever sporty car you like but instead of 70k invest only 66k in it and use the rest of the money to get better driving education, BUT USE IT TO DO THAT, you'll learn how to drive much better, you'll be waaaay safer and way more in control of your car, you'll know what to do when things get a little bit out of control or what to when things are totally out of conrtol

Added bonus - any car that you'll get will be much faster in your hands after you'll know how to drive it

.Moti

פופלרי או לא אתה צודק בכל מה שכתבת כאן (ובשאר התגובות שלך לשרשור הזה) ואני מציע לכל מי שהתעצל לקרוא את הנכתב באנגלית לעשות מאמץ.

לגבי ההדרכה בארץ, אני מודה ומתוודה שלא עשיתי קורס בארץ אבל אני מכיר כמה מהנפשות הפועלות בתחום ואלו שאני מכיר יודעים גם לנהוג וגם להדריך. עם זאת אחת הבעיות עם התלמיד המתלהב הממוצע היא שהוא מצפה לקורס התחרעות מתקדם, כלומר, ללמוד לרוץ לפני שלמד ללכת. לימוד הבסיס לנהיגה מתקדמת הוא תמיד משעמם, חד גוני וחסר ריגושים - אבל הכרחי. ומה לעשות ביום אחד של הדרכה לא מגיעים ללימוד שליטה בהחלקות. המלצה שלי? קורס של מספר ימים בחו"ל וכזה של נהיגה מתקדמת במכוניות רגילות ולא נהיגת מסלול במכוניות מירוץ. הפיסיקה אותה פיסיקה והטכניקה דומה אבל התחושות שונות מאוד. גם קורס כזה הוא לא יותר מבסיס, אבל בסיס שאפשר לבנות ולהשתפר ממנו. בחו"ל יש להם את המתקנים, הידע והניסיון. רק לזכור שבאת ללמוד ולא להתווכח עם המדריך.

לגבי ההשוואה בין קליאו ספורט Mk1 ל-306GTI:

ל-306 יתרון מוחץ בתחום ההיגוי ולדעתי גם בהתנהגות. היא גם מתנהגת באופן יותר בטוח, לטעמי. גם בכל הקשור לתנוחת ישיבה ונוחות נסיעה היא לוקחת (תנוחה, בגלל שזו של הקליאו זוועה ונוחות בגלל שהיא גדולה יותר, לא בגלל שהיא רכה יותר).

הקליאו לוקחת בביצועים, גם בהאצות וגם בבלימות ויש לה התנהגות כביש משעשעת אבל היא די קשה לשליטה. בו נגיד שאם הרסת מכונית אחת חבל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דייהו , כנראה לא הבנת למה מתכוונים באוטו ספורט , לא רק קו ישר ( שי תסלח לי ? :) )

במיוחד אחרי אוטו כמו GTI זו ירידה ברמה אפילו ברמת האיבזור של הרכב , במהירות וביכולת הכללית של האוטו.

אני לא סולח

תזכיר לי את הכתובת שוב:twisted:

אגב בכתבה שרוני העלה לפני שנה וחצי בערך מEVO שבוחנת את הוט האצ'ס

גולף GTI סטנדרטית לפי הכתבה איטית ב1.2 שניות מה306 GTI על המסלול, לא קו ישר.

מעניין מה היה קורה עם הגולף הנוכחית לא היתה 150 , אלא 180-190

לגבי איבזור, נו אתה רציני, לירן כבר פירט לך....

שי

הלינק לכתבה של EVO

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=8006&highlight=EVO

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

ליביו ? אני מתפלא עליך, ציפיתי שתדע להבחין בין רכב מהיר (גולף ג'י טי איי...אין פה וויכוח) לבין רכב מהנה (106 ג'י טי איי לדוגמא...)

זה שהגולף הוא רכב מהיר ממש ממש לא רק בקו ישר (מה זה טי5 ?) על זה אין וויכוח, אולי הוא מהנה פחות...או לא מהנה בכלל (על זה הוויכוח קיים...לא נהגתי לא אביע דעה...רק יאמר לזכותו שהוא זורק כמו ניגר....שאל את הניגר) אבל זה לא גורע מהיותו רכב מאוד מהיר...

המחשת דוגמא קלה : ה306 שלך רכב מהנה כנראה לכל הדעות, אני לא בטוח בכלל (ואפילו כמעט בטוח להפך) שהוא יעמוד בקצב של הגולף לא בנס הרים ולא בנס קפה.....

קיצר תדע לעשות הפרדה בין הנאה (נתון לוויכוח) למהירות (הכתבה מאיבו-עובדה)

פורסם

זה דווקא דבר שהייתי שמח לבדוק , אני בטוח שהאחיזה שלי לא פחותה בכלל והמנוע 2000 אצלי במיוחד בא עם הרבה מאוד מומנט ( כמעט 20 קג"מ ) נמוך למדי ( 3.5 K ) ... מה שלא ממש אופייני לרכב ספורטיבי אבל מצוין בדיוק לעינין כזה של סיבובים , הבעיה היא שבשורה התחתונה כל השוואה כזו תיהיה 80% נהג ו20% רכב , במיוחד ברכבים עם יכולות טובות כנקודת פתיחה , מה גם שאני לא יודע מה עם שי , אבל אני מודה ומתוודא שאני לא יודע לנצל את הרכב שלי עד סופו.

אני יודע להבחין בין רכב מהיר לרכב מהנה , ודווקא לכן נתתי את ההערה הזו , כי לטעמי הבן אדם מבקש רכב מהנה , לאו דווקא מהיר.

ואכן שי , התרשמתי מאוד. מודה בבורותי בעינין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שאתה מנסה להגיד (ובצדק מוחלט)זה שבמסלול נהיגה טכנית לא תצליח להשיג את שומכרב 306GTI גם אם אתה תנהג בפררי. צודק!

דא"ג, אם נסטה מהסטיה ונחזור לנושא השרשור, מה דעתך על בימרים? איזה 325 עסיסית או 318IS?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...