Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ל 306 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עד כמה שזה עצוב, אני צריך רכב במקום הפג'ו, בהנחה שאני לא אמצא עוד 306 GTI כמו זאת שהיתה לי, איזה רכב נראה לכם יכול להחליף אותו?

כרגע חשבתי על קליאו ספורט, איביזה טורבו, פולו GTI, פג'ו 106 GTI...

אם אפשר עזרה מאנשים שהיתה להם אחת המכוניות האלה, איזו עדיפה?

הדרישות שלי הן כמו שהיו מהפג'ו: מהנה לנהיגה, חזקה יחסית, אמינה ברמה סבירה (הפג'ו הפתיעה לטובה), ושתיראה טוב... התקציב הוא בין 60 ל70 אלף ש"ח...

תודה לכולם!

נ.ב

הודעות בסגנון "הרסת אחת, למה להרוס עוד?" לא יתקבלו בברכה...

מגאן 265

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קליאו ספורט לדעתי לא נכנסת לתקציב בכלל, אבל אם כן - היא העדיפה בשבילך.

106 GTI גם נפלאה אבל קשה למצוא והיא מיושנת יותר.

איביזה - לא באותה הרמה. כנראה גם הפולו למרות שהיא אופציה מעניינת. (אבל קשה למצוא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קליאו ספורט לדעתי לא נכנסת לתקציב בכלל, אבל אם כן - היא העדיפה בשבילך.

106 GTI גם נפלאה אבל קשה למצוא והיא מיושנת יותר.

איביזה - לא באותה הרמה. כנראה גם הפולו למרות שהיא אופציה מעניינת. (אבל קשה למצוא)

רוני

מחירון הקליאו 2001 עומד על איזור ה 70K ... או שאני טועה... זה פשוט מה שאני זוכר.

אני ממליץ על קליאו ספורט גם כן שהרי היא תתן את כל מה שאתה מבקש (פרט ליופי שזה דבר אישי).

פורסם

אין כמו הגרמניות, אז גולף gti שנת 2000 מנוע מהנה וחווית נהיגה מהנה שווה כ 75 אלף

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שלום לכולם!

עד כמה שזה עצוב, אני צריך רכב במקום הפג'ו, בהנחה שאני לא אמצא עוד 306 GTI כמו זאת שהיתה לי, איזה רכב נראה לכם יכול להחליף אותו?

כרגע חשבתי על קליאו ספורט, איביזה טורבו, פולו GTI, פג'ו 106 GTI...

אם אפשר עזרה מאנשים שהיתה להם אחת המכוניות האלה, איזו עדיפה?

הדרישות שלי הן כמו שהיו מהפג'ו: מהנה לנהיגה, חזקה יחסית, אמינה ברמה סבירה (הפג'ו הפתיעה לטובה), ושתיראה טוב... התקציב הוא בין 60 ל70 אלף ש"ח...

תודה לכולם!

נ.ב

הודעות בסגנון "הרסת אחת, למה להרוס עוד?" לא יתקבלו בברכה...

קליאו ספורט לפי דעתי האופציה הכי טובה.

אף פעם לא קונים את אותו הרכב, גם אם הוא הלך מוקדם מדיי מהצפוי (תאונה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דייהו , כנראה לא הבנת למה מתכוונים באוטו ספורט , לא רק קו ישר ( שי תסלח לי ? :) )

במיוחד אחרי אוטו כמו GTI זו ירידה ברמה אפילו ברמת האיבזור של הרכב , במהירות וביכולת הכללית של האוטו.

ה156 קשה למצא ידניות , והן לא אוטו ספורטיבי במיוחד , אם הוא רוצה שינוי כיוון זה אוטו בהחלט חביב ביותר , יקר לאחזקה , גיר סלספיד מעצבן מאוד לתפעול.

אם אתה מוצא קליאו אז קליאו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עדכן אותנו בכמה מילים מה נסיונך, באיזה כלי רכב נהגת ולאיזה פרק זמן, מה אתה מחפש מהרכב (גם לנישת הספורטיביות יש עובי) זה יוכל לכוון אותנו בעזרה לך.

תחושת בטן עזוב קליאו ספורט, חפש משהו רגוע משמעותית כמו 206 XS או 306 XSI אולי וולקן 2.0.

מקד אותנו מה כבודו מחפש.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
עדכן אותנו בכמה מילים מה נסיונך, באיזה כלי רכב נהגת ולאיזה פרק זמן, מה אתה מחפש מהרכב (גם לנישת הספורטיביות יש עובי) זה יוכל לכוון אותנו בעזרה לך.

תחושת בטן עזוב קליאו ספורט, חפש משהו רגוע משמעותית כמו 206 XS או 306 XSI אולי וולקן 2.0.

מקד אותנו מה כבודו מחפש.

חשבת אולי לכיוון ה MX3?

או שהיא בכלל לא בכיוון שלך?

לירן

פורסם

אפשרות נוספת היא: FIAT COUPE 2.0 TURBO 16V 1996

אכן קשה למצוא נקיה ומטופלת, אך שווה לחפש.

ראה קישור לכתבה שלי על פיאט קופה טורבו 20V/16V:

http://www.iaroc.org.il/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9218

RENAULTSPORT CLIO172- עדיפה בהחלט על היתר שהמליצו לך כאן.

אפשר למצוא 2001 במחיר שאתה מחפש.

מאידך -גיסא, אני מצטרף להמלצתו של obarshad, רכוש ניסיון,ובגרות מוטורית.

ומומלץ כי באם יש באפשרותך צא ולמד נהיגה מתקדמת.

לא יהיה נורא כל כך באם תהיה לך קליאו ספורט 172, רק תלמד לשלוט על יצריך,והפעל שיקול דעת.

תצטייד בסבלנות חביבי, זה משתלם בסוף.

בכבוד רב

אילן פ.

פיאט קופה אדומה.jpg

פיאט קופה אדומה 1.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

חברים,

לבחור בסה"כ שלוש שנים רישיון נהיגה (פלוס מינוס) וה- 306GTI6 שימשה אותו כ- 4-5 חודשים בלבד.

משה עשה לעצמך טובה וחפש רכב שתואם את קישוריך המוטורים הנוכחיים ומשם תתקדם.

בגרות נפשית והכרה ביכולותיך יעזרו לך מאד מהמשך הדרכך המוטורית.

אני חוזר על המלצתי, לך על כלים רגועים וסלחניים יותר בשלב זה של חייך 206 XS היא דוגמא טובה.

אני אומר לך את זה כבעל ניסיון (רשיון נהיגה משנת 81) וכאדם שעבר לא מעט רכבים ספורטיביים.

רוצה בטובתך.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...