Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

היום שמתי לב שהצמיגים האחוריים שלי (T1R) קיבלו כמו מן עיוותים / בליטות (אולי בגלל זה היה רעש נסיעה חזק מהרגיל?)

אז חייב להחליף אותם ורציתי להתייעץ, אני צריך צמיג שיהיה ספורטיבי-אוחז וביחד עם זאת שקט, הפרמטר היותר חשוב לי הוא השקט!

הנסיעה שלי היא יומיומית לא ספורטיבית ובקושי תוקף פניות

הרכב הוא איביזה FR 2008

תקציב 400-500 ש"ח לצמיג

תודה לעוזרים!

פורסם

TOM "ליטפתי" את הצמיגים בשתי ידיים לכל האורך והיו בליטות.. השחיקה אחידה אבל בגלל הבליטות יש נקודות קטנות שנראות "שחורות יותר" משאר הצמיג, זה צמיג לא חדש וידעתי שאצטרך להחליפו בקרוב

מידה: 205/40/17 שכחתי לציין

פורסם (נערך)

לא למדתי כלום מהמשפט הראשון שלך, חוץ מה"פטיש" שיש לך לצמיגים :wink:.

מטרת שאלתי הראשונית נועדה להבין אם מדובר בפגם שנוצר כתוצאה מפגיעה בצמיג או הפרדות שכבות שיובילו לבליטות בדופן, או שמדובר בכיוון גלגלים לקוי או שמא צמיג דפוק/ישן שיובילו לשחיקה לא אחידה של הצמיג.

תמונות ברורות יכולות לעזור בענין זה.

לגבי המלצות, בתקציב שלך, לא נראה שיש יותר מדי אפשרויות ע"פ כל מיני אתרים (ולכן אולי שווה לבדוק אפשרויות נוספות בצמיגיות).

זה די מסתכם ב-T1R שוב או מקסיס MA-Z3, שהוא יחסית חדש וללא יותר מדי חוות דעת (למרות שיש איזה שרשור אחד או שנים עליו בפורום). לא יודע להגיד לך כמה שקטים כל אחד מהם יהיה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ניסתי לצלם את הצמיג שתראו את הבעיה אבל בתמונה לא רואים משהו חריג

בכל מקרה, עשיתי כמה חיפושים ברשת אחר צמיגים, אתר cheak-up קצץ ותפס לי את העין. עם מבחר הכי גדול מכל שאר האתרים.TYRES.png

מזכיר שהתקציב שלי הוא 500 מקסימום, בנוסף אני רוצה צמיג שקט וספורטיבי כמה שאפשר, שקט יותר חשוב.

מה דעתכם על הצמיגים שבתמונה?

TYRES.jpg

פורסם

יש לך גם את אתר השוואת המחירים של Tires4U:

http://www.tires.yad2.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92-%D7%9C%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92?diameterID=8&aspectRatioID=10&widthID=18&tireTypeID=-1&areaID=-1

מבחינת התמונה שהעלת, הרלוונטים הם:

פאלקן ZE912 - צמיג שנודע בפורום כתמורה טובה למחירו.

הנקוק K110.

טויו T1R.

טויו פרוקסס 4 - אם אכן נמכר עדין.

צ'ק אפ שייכים לאוטולוקס, וכנ"ל גם רשת טייר קלאב שיש להם נציגים בפורום וכרגע באתר שלהם מופיע רק ה-T1R.

איני יודע אם הם עובדים ממלאים שונים, אבל אפשר לבדוק מה קיים אצלהם בפועל.

• תוכן חדש...