Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב קיים HU, מגבר 4 ערוצים, זוג קומפוננטים וסאב. קיים רעש (מינוס\הארכה) והקומפוננטים מידי פעם מתנתקים. כמה אמור לקחת מתקין על חיווט מחדש וסידור רעשים?

תודה מראש

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אינדיבידואלי לכל מתקין - אין בתחום הזה פיקוח מחירים או משהו מוסדר במובן תמחור.

זה גם תלוי במורכבות הבניה של הרכב ואיפה העבירו לך את החיווט הנוכחי - אם לא צריך להרים את השטיח של הרצפה, לפרק מושבים וכו' וכו' - מן הסתם זה יוזיל את עלות העבודה.

מחיר החיווט תלוי באופן ישיר באיכותו ובמותג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר בדייהטסו שרייד (רכב פשוט מאוד) כל החיווט נמצא וקיים אין צורך לפרק את הרכב.

המטרה שלי לקבל סדר גודל של מחיר, אני לא הולך להחתים אף אחד על התשובה :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

השאלה היא איזה חוטים אתה רוצה להחליף - רק את של הרמקולים או גם את חיווט הכוח של המגבר?

אתה יכול לקנות למגבר חיווט של רתכת בתכלס בגרושים למטר ואתה יכול לקנות כבל כוח ייעודי בין ה10 ל20 שקלים למטר ואתה יכול גם להגיע לחיווט מותג במחיר יקר בהרבה.

אותו הדבר לגבי חיווט לרמקולים.

ההצעה שלי היא ללכת על החיווט הזול והפשוט ורק לדאוג לכך שהעובי של החיווט עצמו (של הכבל המוליך) יהיה עבה מספיק - 2.5 מילימטר מהמגבר לקרוסאוברים, 1.5 מהקרוס אובר למידבאסים ו0.75 מהקרוסאובר לטוויטרים.

לסאב וופר תשתמש בכבל 3 מ"מ או שפשוט תריץ דאבל 2.5 מילימטר

מקסימום אם אתה רוצה להפוך את הסיפור לפשוט יותר תקנה קיט התקנה חדש למגבר שלך לפי העובי הנוכחי וזהו מחיר לקיט התקנה סטנדרטי יכול לנוע בין 150 ל500 שקלים ל4 גייג' ואף פחות מכך ל8 גייג'

עלות העבודה - אני משאר לעצמי - מאות שקלים בודדים.

מקווה שזה לפחות נותן לך את הכוון הנכון - אם אני מבין נכון את המצב.

לגבי תמחור העבודה עצמה - כמו שאמרתי, זה אינדיבידואלי לכל מתקין בפני עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום,

מקווה שזה בסדר להשתמש בשרשור הזה במקום לפתוח חדש.

האם ניתן להשתמש בחוטים 2.5 מילימטר גם במידבאס וגם לטוויטר ?

תודה ומקווה שלא עברתי על אף חוק.

• תוכן חדש...