Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 2001 8 שס', אטם ראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בפונטו זהה לשלך הייתה לי בעייה דומה למה שאתה מתאר..היא נפתרה ע"י החלפת אטם מכסה שסתומים והחלפת גומייה של סליל הצתה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה חברים , בתמונה נראה תחילה לראות סוג של כתם , ולאחר מכן תפסתי את הנקודה הנוזלית הקטע .

יש לציין שזה לא מכיוון אטם שסתומים , ניסיתי לעבור עם האצבע מעל הטיפה הנוזלית ונראה לח בקטנה .. מישהו ??

securedownload (3).jpg

securedownload (5).jpg

פורסם

רועי , אני עוקב אחרי העניין וגם כשאני לא מודד פעם יבש ופעם לח.

CHESH , לא רואה חוסר במים . אבל שוב בוא נחשוב שזה הפקק נגיד , איפה הוא יושב שדווקא הנזילה במקום הקטן הזה? שזה נראה בפינה של האטם ?!

פורסם

אין שום סימן שמן כלל!! זה נראה כאילו זאת כמות ממש מזערית שעם הנעת הרכב וחימומו הכל מתאדה פשוט והאזור נראה לח זה הכל , במידה וזה באמת מים איך לעזעזל ?!

אני יודע שיש מספר פקקי מים אחד ליד המשאה שהוחלף בעבר ואם הנזילה הייתה משם אז בוודאות האוזר שסימנתי היה אמור להיות יבש

תחשבו שזה המנוע הצד האחורי , אינו רואה עוד פקקי מים באזור .

US-188A4000_148-2.jpg

פורסם

ללא תסמינים של ראש מנוע? הרכב נוסע פשוט מעולה ... או שזאת שאלה של זמן ?

הנה עוד תמונה של המנוע מאחורה ואני לא רואה שום פקקי מים שוב.

$_12.JPG

פורסם (נערך)

מהתמונות זה בול המיקום של הפקק מים:

(ישנם 4 פקקי מים כמו שאתה רואה)

dptvzm.png

תנסה לצלם יותר טוב את האזור. בתמונה שצירפת ישנה קורוזיה בצבע נוזל הקירור. יותר הגיוני שינזל מהפקק מאשר מהאטם של הראש.

לגבי החוסר בשמן, תצלם את כל המנוע מכל האזורים. לא יכול להיות שחסר ואתה לא רואה שום נזילה או עשן.

עריכה אחרונה על ידי chesh
פורסם

אסף , ידוע לי שיש מספר פקקים כאלו , אחד הוחלף בוודאות עם החלפת משאבת המים , אני מקווה מאוד שמדובר רק בפקק זה מאוד ירגיע אותי תאמת :)

אתה רוצה להגיד לי גם שכל השורה הזו זאת שורה של 4 פקקי מים ?! אז יש סה"כ 6 ברכב הנ"ל ?

• תוכן חדש...