Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לשרשור הקודם שבו שאלתי על ברקסים תוצרת TRW

עולה בי התהייה האם כדאי לקנות מקורי או חליפי איכותי ? ( סיוויק 2006 1.6 )

עלויות רפידות + צלחות :

מקורי הונדה - 1200

חליפי TRW - עולות 600

(מחירים ללא התקנה)

דרך אגב ניסיתי לברר מי היצרן של הונדה והופתעתי לגלות שלאף מוסך הונדה אין שמץ

כולם אומרים רק שרשום על זה הונדה

אשמח לדעת אם מישהו יודע משהו על זה

עריכה אחרונה על ידי eldadra
פורסם (נערך)

שלום.

ההפרש במחיר גדול מאוד.

אני אישית הייתי מרכיב TWR חליפי. מדובר בצלחות ורפידות איכותיות.

אבל יש יותר סיכויים לשריקות בבלימה. אם אתה רגיש לשריקות כאלה, אולי תשקול בכל זאת מקורים, שגם כאן אין 100 אחוז בטחון לשקט.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום.

ההפרש במחיר גדול מאוד.

אני אישית הייתי מרכיב TWR חליפי. מדובר בצלחות ורפידות איכותיות.

אבל יש יותר סיכויים לשריקות בבלימה. אם אתה רגיש לשריקות כאלה, אולי תשקול בכל זאת מקורים, שגם כאן אין 100 אחוז בטחון לשקט.

מה זה זריקות בבלימה ?

פורסם

לא זריקות- שריקות. יש המון פעמים מקרים שברקסים שורקים וכו' למרות שהם תקינים, יש פתרונות כמו לגרז וכו'... אישית נוסע עם ברקסים כאלו ששורקים וכו' המון זמן גם כשהיו חדשים יותר וזה די מעצבן.

פורסם

טעות שלי, יותר נכון של הטלפון החכם שלי - משנה מילים לפי בחירתו.

תיקנתי זריקות לשריקות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם שריקות אני יכול לחיות למרות שכמובן העדפה היא בלי

אבל אני רוצה צלחות איכותיות שלא יתעקמו אחרי 2 ברקסים חזקים ( כמו כל הסינים )

פורסם
היי,

לעניין השריקות יש פתרון, אתה רוצה אני ממליץ על צלחות של ברמבו, ורפידות של רמסה.

הם עדיפות על TRW ?

פורסם

אין שום העדפה של רפידות REMSA על TWR .

יש מספר יצרנים מוכרים שמייצרים מערכות בלמים ברמה טובה. פעם הרבה המליצו כאן על רפידות Lucas שהפכו את השם ל TWR.

צלחות איכותיות גם יש ממספר חברות brembo, breco ) זה בעצם אותו דבר).

Pilenga הייתי מרוצה מאוד מצלחות שלהם.

TWR זאת חברת ענק עם היסטוריה של עשרות שנות ייצור מערכות בלימה לשוק אירופאי וצפון אמריקאי.

פורסם

רכשתי את הבלמים של TRW צלחות ורפידות

אני מקווה שהם יחזיקו מעמד

הצלחות הקימות לא החזיקו 2000 ק"מ כבר יש לי רעידות בבלימה ( חשד גדול לסיני )

וגם הרפידות לאחר שבוע כבר התחילו להרעיש

פורסם

TRW קנתה את Lucas.הרפידות המקוריות של הונדה, הם Lucas ככה שאין טעם ליקנות מקורי. מי שמייבא אותם לארץ, זה כהן רחמים בתל אביב. רק בעת ההחלפה של הרפידות, עדיף לעשות חריטה כדי להימנע משריקות. אם תשים רפידות אחרות על הרכב, הנ"ל יהיה לך שריקות, מנסיון עם כל סוגי הרפידות.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
TRW קנתה את Lucas.הרפידות המקוריות של הונדה, הם Lucas ככה שאין טעם ליקנות מקורי. מי שמייבא אותם לארץ, זה כהן רחמים בתל אביב. רק בעת ההחלפה של הרפידות, עדיף לעשות חריטה כדי להימנע משריקות. אם תשים רפידות אחרות על הרכב, הנ"ל יהיה לך שריקות, מנסיון עם כל סוגי הרפידות.

הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מי היצרן האורגינל של הונדה בברקסים

יש לך משהו שמאשר את דבריך ?

פורסם

בניגוד למה שנכתב כאן באחת התגובות, אני הייתי פחות מרוצה מהרפידות של רמסה. אומנם אני אעדיף אותן על פני כל רפידה סינית עלומה, אבל בהשוואה לרפידות של יצרנים כמו מגנטי מרלי או בוש, רמסה יוצאת כשידה על התחתונה. לרוב, הנשיכה שלה יחסית חלשה והיא יחסית רועשת.

שוב: לא הייתי אומר שזאת רפידה רעה, אבל בפירוש יש טובות ממנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...