Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ohm גבוה או נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בור ועם הארץ בכל מה שקשור לאלקטרוניקה ומגברים, אשמח אם תעזרו לי. אני מקווה שזה קשור לפורום פה.

אני צריך לקנות לאוטו סירנה עם מערכת כריזה. עקב שיקולי מחיר החלטתי להזמין מסין ולא ללכת על מערכת אמריקאית כמו Federal signal או Carson.

אני הולך על מערכת בעוצמה של 200W וכאן מגיע השאלה.

המערכת שהם מציעים לי היא 4 Ohm (גם המגבר וגם הרמקול). ראיתי שיש מערכות שהם 8 Ohm, האמריקאיות הסטנדרט זה 11 Ohm והבנתי שהדרישה של משטרת ישראל זה גם 11 Ohm.

אני לא מצליח להבין מה עדיף Ohm גבוה או Ohm נמוך? השאלה שלי היא הן מבחינת איכות הצליל והן מבחינת העמידות של המערכת בפני עומסים. ראיתי תשובות סותרות באינטרנט, אשמח אם מישהו יחכים אותי.

תודה רבה

פורסם

זה בכללי אסור בארץ אז מה זה משנה אם תשים 11 או 4?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מה הסיבה שאתה "צריך" להתקין ברכב שלך סירנה? - מקווה שיש לזה הסבר טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בזמנו - כשהייתי "ילדון" - חיברתי לפיאסטה 89 זמבורה - היא הגיעה עם חוברת הוראות ובהסברים היה כתוב לחבר אותה דרך ממסר 30 אמפר למצבר הרכב - עד כמה שזכור לי גם צריך להגביל לצופרים האלה את כמות הזרם שהם מסוגלים למשוך.

לגבי אוהם גבוה או נמוך אני מבין לצופר הזה יש מגבר שמספק 200W עכשיו השאלה היא לאיזה התנגדות מינימלית המגבר הזה מיועד? בהתאם לכך תקנה צופר.

תבדוק גם מה הם ההגבלים על דרישות המתח של המגבר והצופר וכך תדע כיצד להתקין.

אין לכל משרדי הרפואה מתקין מוסמך או גוף מרשותם שמסב להם את הרכבים לרכבי חילוץ, הצלה וכך הלאה? אני בטוח שיש גוף בארץ שעוסק בזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה עושה עבודת קודש! רק רציתי לציין זאת.

בכל מקרה תנסה גם לבדוק חברות כמו "אלכס אורגינל" ברמת החי"ל - הם מסבים רכבי הובלה לרכבי נוסעים - אני לא אתפלא אם הם גם עושים אמבולנסים ורכבי משטרה בייחוד בגלל שהם יושבים ממש בין מטה משטרה לבין בית חולים.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה על הפידבק.

בררתי אצל כמה וכמה חברות שעושות את זה כאן בארץ ואצל כולם המחירים בשמיים, לא רק בגלל שבישראל הכל יקר אלא גם בגלל שהלקוחות הם בעיקר גופים ממשלתיים ועמותות שאפשר לדפוק להם מחיר.

אני החלטתי להזמין בעצמי מחו"ל במחיר שפוי.

פורסם

כפשרה לך על ה 8 אום, לא ה 4 אום.

כך המערכת תצרוך פחות זרם , ועדיין העוצמה תהיה טובה.

הסתכל על סכמת החיבורים וההגדרות גם במגבר, והחיבור חובה דרך ממסר, ופיוז הגנה .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...