Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן לרכוש מזוזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נושא כאוב.

לגבי בית המזוזה - כיון שמדובר בחזית הבית (הרי המזוזה בדלת הראשית היא החשובה, האחרות הן אקסטרא) מה שחשוב הוא העימוב, שיתאים לסביבתו ולטעמך. חפש גם בחנויות לחפצי קודש, אבל גם בחנויות המוכרות חפצי אמנות ויודאיקה.

כמה חשובה לך כשרות המגילה בפנים? אתה כותב בשבת, אז אני מניח שלא כל כך, אבל בעצם איני בטוח. אשתי נוהגת ומבשלת בשבת אבל שולחת כל מזוזה לבדיקה אצל איזה רב שאביה מאמין בו. מצד שני - יש לי תחושה שהרבנים לא כל כך מפרגנים זה לזה ולכן חשוב מי סופר הסת"ם, מי הסוחר ומה יחסם עם הרב המאשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קונה בחנות לתשמישי קדושה ברח' אצל שכונת התקווה. בעל החנות הוא גם סופר סתם.

מכיוון שישנו מספר חנויות כאלה בתקווה, אם תרצה פרטים נוספים, דבר איתי בפרטי.

פורסם

ניתן לרכוש דרך אתר הדברות, שהארגון הוא בהנהגתו של הרב זמיר כהן. ממליץ בחום, עליהם, מבחינת הכל, גם אדם שהוא קצת רחוק מהדת, האנשים האלה מצליחים להנגיש לו את הדת בצורה הכי מדהימה שיש.

http://shops.hidabroot.org/products?search_api_views_fulltext=&page=1&f[0]=field_collection%3A89

אם היא בכניסה כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות מזוזה מהודרת, שעולה כ-300 ש"ח, קלף מזוזה כשרה יעלה כ-180 שקלים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אם יוצא לך להיות באיזור אלנבי, יש לך באלנבי 94 חנות תשמ"ק, בחור בשם ליאור, מותק של בנאדם ומחירים מעולים .

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...