Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מופנה למשווקים השונים הלוקחים חלק בפורום.

אין עניין להביא מוצרים של autoglym? מהנסיון שלי מדובר במוצרים מצויינים במחירים טובים. אין שום סיבה שהם לא יתנו פה פייט ליתר החברות הנמכרות בארץ. הרוב הכמעט מוחלט של המוצרים מגיע מבריטניה (Ebay) והמוכרים שם לא ממש מעוניינים לעשות לנו חיים קלים (במקרה הטוב שולחים עם עלות משלוח הזויה). אני מעדיף לשלם את הכסף הזה פה בארץ.

פורסם

יעקובי היו מייבאים בזמנו, זה עדיין מופיע להם באתר אפילו.

משום מה הפסיקו ולא קיים יותר רק דרך הזמנות מחו"ל.

הלוואי ומישהו ירים את הכפפה יש כל כך הרבה מוצרים טובים שלא מייבאים או שיש להם ח*א של ספקים (למרות שלא מאשים רק אותם אלא גם ביקוש קטן).

Opel Adam S 2017

פורסם

ה-ליין אינטריור שלהם, הירוק לניקוי והכתום להברקה, הם עדיין המוצרים האהובים עלי לאחר נסיונות אינספור עם מתחרים בעלי שם. הירוק (interior shampoo) יצא במהדורה מחודשת ומומלץ בחום.

פורסם

זה כמו להגיד למה להביא טויוטה? יש לך מאזדה וסובארו שמייצרים פחות או יותר אותו הדבר.

כמו בכל דבר יש טוב יותר וטוב פחות, ויש אנשים שההתנסות הטובה ביותר שלהם היתה עם מוצר X.

פורסם

GUGY הגלייז שלהם מומלץ כמעט בכל הרשת כמקום 1 וגם ביחס למחיר שלו, אז למה לחפש משהו אחר?

אם יש מתחרה במחיר דומה שנותן תוצאות דומות אז למה לא, אפשר לנסות בכיף.

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה הכי חביבה עלי לפני כ 25 שנים.

מאז לא השתמשתי במוצרים שלהם. מעניין לרכוש את הגלייז שלהם.

המוצר הכי זכור לי לטובה? היה לדשבורד.

פורסם
GUGY הגלייז שלהם מומלץ כמעט בכל הרשת כמקום 1 וגם ביחס למחיר שלו, אז למה לחפש משהו אחר?

אם יש מתחרה במחיר דומה שנותן תוצאות דומות אז למה לא, אפשר לנסות בכיף.

הSRP הוא ממש גלייז,אני לא סובל את החומר הזה.

תמצא לי בעל מקצוע אחד ברשת {לא מהארץ..} שממליץ על החומר הזה.

החומר מיושן מאד,יש חומרים הרבה יותר טובים ומתקדמים ממנו,אני לא סובל אותו,ואני ניסיתי איזה חומר אחד או שניים..

פורסם

אז אם כבר על הדרך, תתן לנו גם דוגמא למתקדמים וטובים ממנו - אבל אל תשכח שהיחס הוא גם בעקרון אל מול המחיר.. כי אני יודע שאתה חובב מוצרים לא זולים כלל :)

מלבד זאת הוא נותן אחלה תוצאה מהנסיון הקטן ביותר שלי על פאנל ברכב ומחוו"ד ברשת.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אני מרוצה ממנו (ואני לא לבד), ואני חושב שמדובר בחומר פצצה, אז מה אכפת לי מדעתם של בעלי מקצוע?

פורסם

ראיתי מוצרים כגון 50CAL עם תוצאות מדהימות לגבי הגלייז הנ"ל, או של auto finesse. בהחלט מדהימים כשמדובר בחומר שלא ממש אמור לעשות פוליש. - הבעיה שקשה להשיג, רק באיביי / חו"ל

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...