Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אומרת הכל - מחפש מזוודה קשיחה, כמה שיותר קלה אך שתהיה עמידה ושלא יתפרקו גלגלים או יקרעו רוכסנים אחרי ארבע-חמש נסיעות.

הגודל המבוקש הוא של כ-28"-30", נפח של סביבות ה-100L זה בסדר, תמיד אפשר יותר.

התקציב גמיש, מוכן לשלם כמה שצריך אם זה שווה את זה.

אודה לכל המלצה אשר מבוססת על ניסיון אישי בלבד.

פורסם (נערך)

סמסונייט Cosmolite/Firelite/Cubelite ועוד שמות שהם המציאו לאותה מזוודה עם טקסטורה שונה.

עולה יד ורגל אבל עמידה בצורה יוצאת דופן, ושוקלת 3-4 קילו, תלוי בגודל שתיקח. יש לי שלוש כאלה כבר כמעט שנתיים, עברו הרבה ולא רואים עליהן.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראיתי אותן, אך גם ראיתי ביקורות לא יותר מדי נלהבות עליהן בחו"ל (לפחות על דגמי ה-cosmolite).

אילו דגמים בדיוק יש לך שאתה יכול להמליץ ספציפית?

פורסם

יש לי את הקוסמולייט 20,28,30 ואני מרוצה מאוד.

במחשבה שניה אולי הייתי לוקח את הקיובלייט בגלל הידית הקונוונציונלית יותר או הפיירלייט עם גלגלים גדולים במעט, אבל בכל מקרה זה לא משהו שמפריע. שים לב שיש שני דורות כשהדור השני יצא לפני כשנתיים וחצי, והרבה בעיות איכות טופלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן.

עקב טעות ניווט שלי (הטעות הייתה לסמוך על גוגל), נתקעתי על כביש מכוסה קרח בשיפוע רציני אחרי שעות החשיכה באלפים השוויצרים. במסגרת נסיונות החילוץ עפה הקוסמולייט 30 מהרכב והידרדרה 100 מטרים במדרון. חוץ מציפוי אבק דקיק ושריטות שטחיות, היא במצב מצויין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...