Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד חושפת את הפוקוס RS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פה הבטחה רצינית!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הנעה כפולה בוודאי יותר טוב לנהיגה, אבל זה פוגם ברומנטיקה. הוט האצ' צריכה להיות עם הנעה קדמית. בעולם כיום כולם רצים לקזז עוד חצי שנייה או להוסיף עוד טיפה אחיזה, ואף אחד לא מתעסק ברומנטיקה יותר. חבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

תקרא מה כתבו שם... החבר׳ה מבינים נפשו של נהג...

לפי העבודה על שריר החיוך בצמד ה ST, עד הוכחה אחרת אני לוקח אותם ברצינות.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

פחות אהבתי את החזית שלה במיוחד איזור הגריל*. האיזור נראה מפוספס

זה הפנים:

FordFocusRS_Interior_02.jpg

למעט תמונות נוספות:

http://www.netcarshow.com/ford/2016-focus_rs/

*אבל כמובן שלא הייתי מתנגד לאחת כזו 8)

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

קראתי. הם מבינים לליבו של נהג. עד 70% לגלגלים האחוריים, מגניב מאוד. ידני - פצצה. אני בטוח שזו מכונת נהיגה מופלאה וגם כיף עצום. גם בוודאי שיש גבול לכמה כוח שני גלגלים קדמיים יכולים להוריד ובמקביל להצליח לבצע פנייה כמו שצריך; והרי אם לא היו שמים מנוע חזק יותר הייתי אומר: "נו מה? לא שיפרו כלום".

ועדיין, תן לי להיות קטנוני. זו לא הוט האצ' - זו מונסטר האצ' כמו שהם כינו אותה. רכב ספורט אם תרצה.

סלח לי. העולם רץ מהר מדי בשבילי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה אמור להיות המחיר של אחת כזאת, ואיך לדעתכם היא תתמודד מול המתחרות הטבעיות שלה כמו גולף R ו-Audi S3?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חבל שהיבואן לא מנסה לחדור לשוק הזה. לפי טבלת המסירות בה רואים מכירות יפות של דגמי הספורט של אאודי, במוו ואלפא נראה שיש לא מעט פוטנציאל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סטודנט, הפוקוס המתוחה עם הגריל "אסטון" - נראית הרבה יותר טוב מהנוכחית. אבל השיפור המהותי יותר טמון בתא הנוסעים, שם שיפרו את מה שהיה צריך (הרבה פחות עמוס, נראה עדכני ורענן יותר, קצת יותר מקום לרגלי הנהג, חומרים נעימים יותר וכו'). אחרי חודשים בודדים של מכירות באירופה, הן כבר מציפות את אוסטריה וגרמניה.

הביקורות השונות (באם זאת ה-1.0, 1.5 או גרסאות ST בנזין / דיזל) מדווחות על שיפור נוסף וקל בבידוד, שיפור קל בנוחות הנסיעה ושיפור מכובד בתחום הדינמי. בהחלט יש למה לצפות מהפוקוס המתוחה ובעיקר מה-ST ומה-RS. רק נותר לקוות שה-1.0 וה-1.5 יזכו לתג מחיר אטרקטיבי - כפי שזרקו לי ב"דלק".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...