Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי הוספה של קיט מצערות, אבל אחרי שהתעמקתי בזה קצת יותר, ראיתי שרכבי המירוץ של אלפא בקטגוריית הWTCC שהתמשו באותו מנוע, או הפונטו S2000 שהריצה מנוע דומה, השתמשו בגוף מצערת יחיד, אבל עם סעפת יניקה מיוחדת, ולכן אני לא קופץ על קיט מצערות (קיט מצערות עצמו הוא חלק זול (יחסית), אך ניהול המנוע שאצתרך יקר ביותר).

מה גם, שרוב החברה באנגליה הגיעו להספקים של 190 רק עם גל זיזים חם יותר, שכתוב ניהול מנוע, פילטר אויר פתוח, וסעפת פליטה (ללא פורטינג וללא בנייה של סעפת יניקה מותאמת).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במערכת ניהול מנוע חיצונית משתמשים בעיקר כשהמנוע צריך יותר דלק.

הגדלת הנפח מנוע הקיים תתן גם מומנט גבוה יותר וגם כח סוס יותר,נסה לאתר סט בוכנות טלטלים בעלי נפח גדול יותר. STROKER

גלגל תנופה קל יעלה סלד מהר יותר (מומלץ).

יחס דחיסה גבוה יעלה את המומנט ביעילות.

לפני הכל גש ל MAXTUNIG ,דני וברר אם אפשר לשנות מפות במחשב הקיים.

פורסם

אם ניהול מנוע חיצוני נדרש רק עבור תוספת דלק, אפשר להשתמש במחשב הזרקה ייעודי (היה פה מישהו שעשה את זה), לגבי קיט סטרוקר אני אבדוק, לגבי הגלגל תנופה, כמו שאמרתי, זה ירד מהפרק כי זה יהפוך את המנוע ללא שמיש בסלד נמוך.

פורסם

יורי אתה הולך עם הראש בקיר. תמצא V6 ידנית חזקה, תשפר אותה ותגיע לתוצאות שה-TS לא ייתן לך גם לא עוד מיליון שנה.

תשאל את מי שצריך על מה שעשיתי אצלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה שנהג מתחיל אמר+ כבונוס תקבל גיר 6 מהירויות, חלון בגג וריפוד עור.

והמחיר? ללא תחרות!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הפרויקט שלך מסקרן אותי מבחינה טכנית והייתי מאוד שמח לראות אותו קורה.

מצד שני, כואב לי הלב לראות את כל הכסף שאתה הולך לשפוך על משהו שלא ייתן יותר מדי תועלת, מביא עימו סיכון לא מבוטל לתקלות ובעיות וגם יהיה מאוד קשה למכור בעתיד.

נראה שמכירת הרכב ורכישת V6 היא אופציה טובה הרבה יותר עבורך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם אתה מתכוון להוסיף 50 כ"ס, סביר להניח שתצטרך מזרקים גדולים יותר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אולי שווה V6 להשתלה

בדקתי את זה בזמנו עבורי אחרי שלא מצאתי V6 ידנית למכירה.

תיאורטית זה אפשרי, אבל דורש החלפת מנוע, תה"ל, ECU, מתלים, יצירת נקודות עיגון למנוע ותושבות, החלפת מיקומים של מכלולים בתא המנוע, החלפת חיווט החשמל ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן,שווה בדיקה הנושא וצריך לבדוק פרוייקטים בחול.

עדיין אני חושב שמנוע 4 ציל יעלה לטורים מהר יותר מה 6 (גם סוג של כיף).

רשמתי השתלה מכיוון הסנטימנטלי לרכב עצמו.

אם יש דגמים כמו של פות''ש עם ה 6 ציל עדיין יש אפשרות שהתושבות מנוע גיר דומות במיקומם.

לא לשכוח משקל עודף מקדימה שישנה תחושות היגוי(משקל שונה).

פורסם

מה שכתבתי לעיל מבוסס על מחקר, גם מול פורומים בחו"ל. רשימת השינויים אפילו ארוכה יותר.

ברור שטכנית הכל ניתן לביצוע, יש אפילו 156 עם מנוע אמצעי והנעה אחורית...

Winston S. Churchill -

פורסם

ניהול חיצוני לא נדרש רק בשביל תוספת דלק, את זה אפשר לפתור בהמון דרכים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

השתלה של V6 לא באה בחשבון (עדיף לי לקנות אחת שמגיעה עם V6, אפילו אוטומטית, ועליה כבר לעשות הסבה של הגיר).

לגבי עניין האמינות, הבעיה היחידה שמצאתי היא בכך שאומרים שהבלוק הוא נקודת התורפה, וומה שהצלחתי לבין, דווקא הבוכנות הן אלה שקורסות ראשונות, והן אלו שגורמות נזק לבלוק עצמו.

לגבי העלויות, והאלטרנטיבות אחת מול השניה, אם היה לי 50-60K נזיל, כנראה שהייתי מוכר את שלי וקונה את אחד מרכבי הפרוייקט/GT3.2 ואוליי אפילו הייתי מצליח לדוג איזו GTA. אבל אין לי את הסכום הזה. עם זאת, אם אני מפרק את הפרוייקט לשלבים בלתי תלויים (עד כמה שניתן), אני אוכל לעמוד בהוצאות.

לגבי עניין המכירה העתידית, אם הפרוייקט ייצא לפועל, לא רואה שום סיבה למכור את הרכב בעתיד (כמה כבר 156 2ליטר נשארו? וכמה ישארו? - נכון, לא נדיר כמו V6, אבל ל4טורי של אלפא יש קסם משלו - ומי שלא שמע את מנוע הD2 מקטגוריית הWTCC שיחפש וישמע).

בכל אופן, כנראה שהשלב הראשון יהיה בוכנות-טלטלים-קראנק, כנראה עם הגדלה קטנה של משהו כמו 60 סמ"ק (לא מצאתי את קיטי הסטרוקר שדובר עליהם בפורמים בריטיים).

פורסם
לא לשכוח משקל עודף מקדימה שישנה תחושות היגוי(משקל שונה).

משקל שונה ובנוסף ייתכן מאוד שהתנהגות הרכב תפגע כתוצאה מתוספת המשקל, תלוי מה הבדלי המשקל בין ה-4 צילינדרים ל-6.

פותח השרשור,

דבר שאתה צריך לשאול את עצמך זה עד כמה תפריע לך הפגיעה בשימשויות של הרכב.

הפרוייקט שאתה מתכנן יגרום לכך שהרכב יהיה משמעותית פחות נעים לשימוש בתנאים יומיומיים (תיסע ברכב עם קראנק חם ושאר חמוצים ותן לזה התייחסות).

כמו כן בפן הכלכלי תיקח בחשבון פקטור חשוב:

SHIT HAPPEN.

תמיד בפרוייקט כזה מקיף עלול להיות משהו שמשתבש וגורר אחריו הוצאה ניכרת ויש את אותם דברים מעצבנים שמגלים על הדרך ולא לקחת מראש בחשבון (בין אם זה החלפת אטמים כאלה ואחרים וכן הלאה).

שיפור רכב זה די דומה לשיפוץ בית, אתה יודע מאיפה אתה מתחיל, אתה יודע לאיפה אתה מכוון מבחינת תוצאה רצוייה ותקציב ואז בסוף הפרוייקט אתה מגלה שהוא עלה לך 50% יותר ממה שתכננת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...