Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא רוצה לחבר את האחוריים של הרכב למגבר אלא להשאיר אותם מוגברים עליי הHU איך אני מחבר אותם במקרה הזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעצם יוצא שאני מחבר את:L1,L2,R1,2,S ליציאות הקדמיות HU?

איך אני מבצע את החלוקה בין חיבורים מהפרוססור לבין FL,FR בHU?

כלומר L1,L2 לFL וכו'?

בפרוססור יש חיבור RCA לסאבוופר אחד ולא זוג, במגבר יש זוג. צריך כבל RCA מיוחד משניים לאחד אושאפשר להשתמש בכבל RCA עם שני חיבורים בשני הצדדים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

FL FR מהרדיודיסק אל כניסות ההילבל בפרוססור L2 R2 נותנות סיגנל לכל הערוצים בפרוססור

דהיינו FRONT1 FRONT2 REAR SUB

את חלוקת התדרים אתה מבצע דרך הפרוססור

ראה עמוד 18 ועמוד 21 בדף המוצר שצרפתי בהודעה קודמת.

בכניסות המגבר מונובלוק ישנם 2RCA אבל הכניסות האלו מחוברות בתוך המגבר

מדובר במגבר בעל ערוץ בודד ,ולכן אתה יכול להשתמש רק בצד RCA אחד של כבל RCA זוגי

בחיבור בין הפרוססור למגבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, אחרי ההתקנה של כול הציוד נתקעתי בקטע מעצבן מאוד ברכב הזה.

אני לא מצליח למצוא פיוז בתיבת הפיוזים בשביל הרימוט שמתחבר לפרוססור. אין לי תרשים של תיבת הפיוזים מכיוון שזה לא פורסם בספר הרכב ומה שמצאתי בפורום בחו"ל לא בדיוק תואם למה שלי יש ואבל זה גם משהו.

http://www.seatcupra.net/files/Leon5F_manuals/5F%20Leon%20MY13.pdf עמוד 249 והלאה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

פורסם

פיוז F40 הוא הפיוז של השקע 12V, נראה לי הכי מומלץ כי השקע לא עובד בלי סוויץ', אם יש לך שקע 12V בתא המטען תוכל לחבר גם לשם.

פורסם

זה בדיוק מה שניסיתי לעשות, השקע אמור להתכבות כאשר אני סוגר סוויץ של הרכב. לאחר שהוצאתי והכנסתי את הפיוז השקע ממשיך לפעול גם לאחר כיבוי המנוע והסוויץ .:?

פורסם

הסתדרתי עם זה תודה לכם. שאלה נוספת.

יש לי כבל מתח אחד שמחובר למצבר בשביל מתח. הוא מתחבר למפצל שממנו יוצאים שני כבלי מתח לשני מגברים ופרוססור. מהגברים ופרוססור מופעלים מיד ברגע שמקבלים מתח בלי קשר לרימוט. גם כשאין סוויץ פתוח הם מקבלים מתח מהמצבר ועובדים . איך זה הגיוני?

פורסם

הרימוט מהתיבת פיוזים הולך ופרוססור, מהפרוססור יש יציאת רימוט למגברים. גם אם אני מנתק את הרימוט מהתיבת פיוזים הכול נדלק בלי קשר לרימוט.

פורסם

יכול להיות שהפרוססר נדלק דרך החיבורים של הHU ללא קשר לרימוט

תפתח את הMANUAL של הפרוססור ותקרא קצת יפתור לך הרבה בעיות וכאבי ראש מיותרים

• תוכן חדש...